تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ثبت نام ۱۲ هزار دانش آموز افغانستانی تازه وارد در مدارس مشهد

  • کد خبر: ۱۲۹۲۲۴
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
ثبت نام ۱۲ هزار دانش آموز افغانستانی تازه وارد در مدارس مشهد
مدیر کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از میان اتباع افغانستانی تازه وارد به کشورمان ۱۲ هزار دانش آموز در مدارس مشهد ثبت نام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید علی قاسمی روز چهارشنبه گفت: براساس سرشماری فصل بهار اتباع خارجی، در پی ورود موج جدید مهاجران افغانستانی، ۱۸۰ هزار نفر به جمع ۳۲۰ هزار تبعه مجاز و دارای مدرک افغانستانی اضافه شدند.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود با اخذ مجوزهای جدید شمار دیگری نیز به این تعداد اضافه شده و در مدارس مشهد ثبت نام شوند.

مدیر کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی گفت: حدود ۷۰ هزار دانش آموز افغانستانی در قالب ۳۲۰ هزار تبعه دارای مدارک اقامت نیز امسال در مدارس استان ثبت نام شده اند.

قاسمی افزود: همه دانش آموزان افغان دارای مدرک اقامت و یا سرشماری شده در جمع ۱۸۰ هزار مهاجر تازه وارد با ارائه مدرک تحصیلی و یا انجام تعیین سطح تحصیلی در مدارس استان ثبت نام می شوند و مشکلی در اجرای این روند وجود ندارد.

این درحالی است که تا پیش از تغییر حاکمیت در افغانستان و روی کار آمدن طالبان، استان هفت میلیون نفری خراسان رضوی میزبان ۳۲۰ هزار نفر از اتباع افغانستانی دارای مجوز، گذرنامه و کارت آمایش بود.

پس از اجرای طرح سرشماری شهروندان افغانستانی در بهار امسال، ۱۸۰ هزار نفر به تعداد مهاجران افغان مقیم استان خراسان رضوی افزوده شد و اکنون شمار مهاجران افغان دارای مدرک قانونی و ثبت نام شده در طرح جدید سرشماری اتباع به نیم میلیون نفر رسیده است که ۹۸ درصد این گروه در کلانشهر چهار میلیون نفری مشهد سکونت دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->