ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت
سرخط خبرها

چرا لایحه افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان به کمیسیون برنامه و بودجه بازگشت؟

  • کد خبر: ۱۲۹۸۱۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
چرا لایحه افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان به کمیسیون برنامه و بودجه بازگشت؟
سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس جزئیات لایحه افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان لشکری و کشوری را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی مفتح در رابطه با لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان لشکری و کشوری گفت: دولت لایحه‌ای را برای اصلاح قانون بودجه ۱۴۰۱ جهت ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان لشکری و کشوری تقدیم مجلس کرد.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و افزایش هزینه‌ها دولت لایحه مذکور را با هدف افزایش دریافتی کارکنان و ایجاد تعادل و تناسب میان هزینه‌ها و درآمد‌ها به مجلس ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در کمیسیون برنامه و بودجه جلسات فشرده‌ای برای بررسی لایحه مذکور تشکیل دادیم، در همین راستا نیز سه کمیته برای بررسی احکام شاغلان، احکام بازنشستگان و منابع مالی تشکیل شد. ما نباید رقمی را اضافه بر منابع پیش بینی شده در قانون بودجه به دولت تحمیل کنیم چرا که این امر با مالی داشته و با مخالفت شورای نگهبان مواجه می‌شود. از این رو باید زیر سقفی که دولت پذیرفته، برای افزایش حقوق‌ها برنامه ریزی کنیم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گزارشی که امروز در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گرفت از لایحه دولت جامع‌تر و کامل‌تر بوده و برخی از مواردی که در لایحه دولت کمتر مورد توجه قرار گرفته بود نیز به صورت مشخص تعیین شد، عنوان کرد: برای کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری ۳ هزار امتیاز و معادل آن را برای کارمندان قانون نظام هماهنگی پرداخت پیش بینی شده تا افزایش حقوق برای این کارمندان داشته باشیم.

وی خاطرنشان کردک: همچنین ۲۱۰ امتیاز برای اعضای هیات علمی و قضات پیش بینی شده تا با عنوان متناسب سازی حقوق در احکام آن‌ها ثبت شود. از طرفی به بازنشستگان و مشترکان صندوق‌های بازنشستگی لشکری و کشوری، مبلغ ۹۰۰ هزار تومان اضافه می‌شود. در حقیقت با توجه به عدم پرداخت مالیات توسط بازنشستگان این رقم همان یک میلیون  تومان با کسر ده درصد مالیات خواهد بود.

مفتح تاکید کرد: در مورد افرادی که بعد از اجرای قانون هم بازنشسته می‌شوند نیز این اصلاحات باید اعمال شود. همچنین در خصوص قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز کمک هزینه اولاد و حق عائله مندی گروه‌های مختلف حقوق بگیر و نیرو‌های مسلح و مجموعه دستگاه‌های مربوطه ۱۰۰ درصد افزایش خواهد داشت.

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امام خمینی (ره) و بهزیستی ۳۰ درصد افزایش خواهد داشت. از طرفی کمک معیشتی جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر و مشمولان ماده ۳۸ قانون جامع ایثارگران حداقل به میزان ۵ میلیون ۶۰۰ هزار تومان و کمک معیشتی بازنشستگان زیر ۲۵ درصد و رزمندگان معسر ۴ و نیم میلیون تومان و معافیت مالیاتی بیمه بازنشستگان و درمان ایثارگران که در مواد ۳۷، ۵۶ و ۱۳ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران پیش بینی شده بود همچنان اعمال خواهد شد. از سوی دیگر کلیه معلمان طرح مهر آفرین مشمول قانون رتبه بندی معلمان، بدون نیاز به آزمون کد شناسه گرفته و به صورت رسمی استخدام می‌شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: عمده احکام در این گزارش در خصوص افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان بود و تلاش کردیم گزارش کمیسیون جامع باشد و تمام اقشار را در بر بگیرد. نمایندگان امروز در صحن عنلی با رای بسیار خوبی به کلیات این گزارش رای دادند و سپس رئیس مجلس گزارش را مجددا به کمیسیون ارجاع داد تا با حضور دولت بار دیگر مورد بررسی قرار بگیرد تا حکمی بار مالی به دولت تحمیل نکند و افزایش حقوق‌ها در همان محدوده بار مالی پیش بینی شده دولت باشد. البته برآورد اولیه در تنطیم این گزارش نیز رعایت سقف بودجه دولت بود، اما مقرر شد مجددا در کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->