تقریبا تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب مروارید می‌شوند آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود!
سرخط خبرها

مردم ایران ۵ تا ۱۰ برابر بیشتر از نیاز روزمره روغن مصرف می‌کنند

  • کد خبر: ۱۲۹۹۶۰
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
مردم ایران ۵ تا ۱۰ برابر بیشتر از نیاز روزمره روغن مصرف می‌کنند
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روغن در کشور ما پنج الی ۱۰ برابر بیشتر از میزان مورد نیاز روزمره است که این موضوع جزو رفتار‌های نامناسب تغذیه‌ای به حساب می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد صفریان اظهار کرد: مصرف کالری ما تقریبا ۲۰ درصد بیشتر از نیاز واقعی بدن‌مان است. فست‌فود‌ها با روغن‌های سوخته و چند بار مصرف باعث به وجود آمدن بیماری‌های مزمنی مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، کبد چرب و... می‌شود.
وی در خصوص عادت‌های نادرست غذایی افزود: با توجه به آمار‌ها کمبود مصرف میوه، سبزیجات، ماهی و لبنیات در کشور ما موضوعی قابل مشاهده است. بی‌نظمی در خوردن مواد غذایی متفاوت در یک وعده باعث مشکلات گوارشی متعددی می‌شود. این موضوع از عادت‌های غلط غذایی محسوب می‌شود. به طور معمول در میهمانی‌ها افراد پرخوری می‌کنند. متاسفانه در ماه رمضان مردم غذا‌های چرب و شیرین زیادی مصرف می‌کنند و در این ماه به جای کاهش وزن با افزایش وزن روبه‌رو می‌شوند.
صفریان با بیان اینکه حجم کاذب غذا‌های ما بسیار بالاست، عنوان کرد:. آب جزو بهترین نوشیدنی‌ها به حساب می‌آید، اما مصرف آن حین غذا مناسب نیست. متاسفانه در حال حاضر یکی از اقلام مصرفی که بین مردم به خصوص کودکان بسیار محبوب است، نوشابه و آبمیوه‌های قندی است.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از ادویه‌جات طبیعی و سنتی در غذا ادامه داد: ادویه‌جات و چاشنی‌های طبیعی برای غذا مفید است؛ به عنوان مثال دارچین، زنجبیل، زردچوبه و... جزو ادویه‌های خوب محسوب می‌شود که اثرات خوبی بر سلامتی افراد دارد، اما باید مصرف متعادل آن در غذا رعایت شود. اگر افزودنی‌های مصنوعی که دارای مواد نگهدارنده است، به صورت مکرر در غذا استفاده شود، در آینده آسیب‌زننده خواهد بود.
این متخصص تغذیه با اشاره به مصرف روغن بین مردم جامعه خاطرشان کرد: هر کسی در رژیم غذایی خود باید کاهش دریافت چربی را اعمال کند. ترجیح بر این است که از روغن‌های مایع و دانه‌های گیاهی مانند زیتون و کنجد استفاده شود. حدود ۱۰ درصد از انرژی روزانه ما از چربی‌ها به دست می‌آید.
صفریان در خصوص اهمیت زمان‌بندی در وعده‌های غذایی اظهار کرد: زمان‌بندی در مصرف غذا موضوع بسیار مهمی مخصوصا برای کودکان است. مصرف وعده‌های اصلی غذایی باید به صورت منظم باشد؛ یعنی اگر کسی به طور معمول ناهار خود را در ساعت ۱۴ می‌خورد، باید سعی کند این زمان را حفظ کرده و همیشگی باشد.
وی گفت: صبحانه نیز یکی از وعده‌های اصلی بوده که بهترین زمان مصرف آن اوایل صبح است. در این وعده غذایی باید کالری بیشتری دریافت شود تا در طول روز بتوان انرژی و تمرکز بیشتری برای کار کردن داشت. شام نیز باید سبک بوده و ۲ ساعت قبل از خواب مصرف شود که قابل هضم‌تر باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->