سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

مخالف وزیر پیشنهادی کار: عدم حضور رئیس‌جمهور در جلسه رأی اعتماد شائبه برانگیز است

  • کد خبر: ۱۳۰۲۴۸
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
مخالف وزیر پیشنهادی کار: عدم حضور رئیس‌جمهور در جلسه رأی اعتماد شائبه برانگیز است
نماینده مردم زابل در مجلس با اشاره به عدم حضور رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: این مسئله این شائبه را ایجاد می‌کند که آقای مرتضوی مورد پذیرش آقای رئیس جمهور نیستند که در جلسه حضور پیدا نکردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد سرگزی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۷ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عنوان کرد: مجلس یازدهم در همه برنامه‌های دولت سیزدهم همیاری و حمایت لازم را داشته، اما عدم حضور رئیس جمهور می‌تواند این شائبه را ایجاد کند که آقای مرتضوی مورد پذیرش آقای رئیس جمهور نیستند که در جلسه حضور پیدا نکردند تا از برنامه‌ها و صلاحیت گزینه پیشنهادی دولت دفاع کنند.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز و هامون در مجلس با بیان اینکه آقای مرتضوی یک فرد شایسته بوده که در سابقه مدیریتی ایشان عملکرد خوبی به ویژه در حوزه‌های سیاسی به جای مانده است، افزود: وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی یکی از وزارتخانه‌های تخصصی است که بسیاری از مشکلات گریبانگیر مردم زائیده و ناشی از عملکرد ضعیف مدیرانی است که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: امروز که به بسیاری از وزارتخانه‌ها مراجعه می‌کنیم اولین پاسخی که می‌شنویم این است که دو معاونت سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی دست و بال دستگاه‌ها را بسته اند، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید ارتباط وسیعی با این دو معاونت داشته باشد.

سرگزی با اشاره به اینکه عملکرد دولت در مناطق محروم مشخص نیست، ادامه داد: شما در معاونت اجرایی رئیس جمهور مسئول سفر‌های استانی ایشان بودید، اما سوال این است چه تفاوتی در مناطق محروم به ویژه سیستان و بلوچستان پس از حضور دولت سیزدهم در این مناطق ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه زمانی که آقای رئیس جمهور در استان سیستان و بلوچستان حاضر شد برنامه ابتدایی وی مشخص نبود چرا برخی از نمایندگان به خاطر اینکه نماینده مجلس بودند به جلسات دعوت نمی‌شدند، نگاه دولت با مجلس چگونه تعریف شده است.

این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: آن اشراف و برنامه‌ای که باید در حل مسائل تامین اجتماعی و کار ارائه می‌شد، ارائه نشده است و امیدواریم این مخالفت بنده خللی در رسیدگی به مناطق محروم ایجاد نکند.

وی با اشاره به وجود هزار کارتن خواب در استان سیستان و بلوچستان، گفت: متاسفانه هیچ وزارتخانه‌ای مسئولیت ساماندهی این قشر را به عهده نگرفته و به مشکل آن‌ها رسیدگی نمی‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->