وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است حریفان تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد سید روح‌الله موسوی، ملی‌پوش موی‌تای افغانستان قهرمان آسیا شد سازمان ملل: حمله اسرائیل به ایران بحران افغانستان را عمیق‌تر کرده است سفیر ایران در روسیه: کودک آسیب‌دیده در فرودگاه روسیه ظاهراً افغانستانی بوده است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴) گزارش تصویری | تشییع پیکر شهید افغانستانی حملات اخیر اسرائیل به تهران طالبان: نباید اجازه تجدید جنگ‌افروزی به اسرائیل داده شود وزارت خارجه طالبان: نقض حاکمیت ملی ایران «غیرقابل پذیرش» است گفت‌وگوی سفیر ایران در کابل با وزیر خارجه طالبان برای انتقال حجاج ایرانی شاعران افغانستانی با کلمه در کنار ایران ایستاده‌اند حامد کرزی، طالبان و چهره‌های شناخته شده افغانستان حمله اسرائیل به ایران را محکوم کردند شعر شاعر افغانستانی در رثای شهدای حمله رژیم صهیونیستی | سلامی را گرفتی، آرزوی او شهادت بود شگفتی در هفته سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان | نتیجه دیدار نورزاد نمیروز و اتحاد هرات + فیلم ادامه بازی‌های چهارمین دوره لیگ برتر فوتسال افغانستان | خانه تکانی اتحاد هرات + نتایج تیم فوتسال اتحاد هرات سرمربی و بازیکنان ایرانی خود را اخراج کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) پیروزی پرگل تیم صداقت مقابل ظاهر اسد در دربی لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) انتقاد عضو مجلس نمایندگان آمریکا از ارسال هفته‌ای ۴۰ میلیون دلار برای طالبان معاون سازمان بهزیستی: برخلاف تصور رایج درباره کودکان کار، اکثر آن‌ها ایرانی‌ هستند وزارت خارجه ایالات متحده: دارندگان ویزای «اس‌آی‌وی» از ممنوعیت ورود به آمریکا معاف هستند
سرخط خبرها

۱۲ هزار دانش‌آموز افغانستانی فاقد مدارک هویتی در خراسان رضوی به مدرسه رفتند

  • کد خبر: ۱۳۰۳۹۰
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۲
۱۲ هزار دانش‌آموز افغانستانی فاقد مدارک هویتی در خراسان رضوی به مدرسه رفتند
مسئول امور تحصیلی اتباع خارجی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: امسال حدود ۱۱ تا ۱۲ هزار نفر از دانش‌آموزان ثبت‌ نامی اتباع مدرک هویتی قانونی نداشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا یاری‌مقدم اظهار داشت: امسال نسبت به سال گذشته با افزایش ۲۰ درصدی دانش‌آموزان اتباع افغانستانی مواجه بودیم. در حال حاضر تقریبا ۸۵ هزار دانش‌آموز اتباع افغانستانی در مدارس استان مشغول تحصیل هستند.

وی خاطرنشان کرد: امسال حدود ۱۱ تا ۱۲ هزار نفر از دانش‌آموزان ثبت نامی اتباع پس از طی فرایندی که مقام معظم رهبری دستور داد، توانستند با برگه حمایت تحصیلی در مدارس ثبت نام کنند.

مسئول امور تحصیلی اتباع خارجی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در خصوص تعداد مدارس ویژه اتباع در استان عنوان کرد: در حال حاضر یک مدرسه اتباع افغانستانی و یک مدرسه دیگر هم ویژه عراقی‌ها در استان فعالیت دارد. مدرسه ویژه اتباع به دلیل اینکه غیر دولتی است، با ۵۰ درصد تخفیف در حال خدمت‌رسانی به دانش‌آموزان است؛ این در حالی است که مدرسه ویژه اتباعی که دولتی باشد، در استان وجود ندارد.

یاری‌مقدم در مورد انتقادها نسبت به جداسازی دانش‌آموزان اتباع از دانش‌آموزان ایرانی گفت: تا کنون ما هیچگونه مدرسه قانونی که ویژه دانش‌آموزان اتباع باشد، نداشته‌ایم و تنها مدرسه‌ای هم که ویژه اتباع است، شاید تنها ۲۰۰ دانش‌آموز را ثبت نام کرده باشد؛ این در حالی است که در سراسر استان ۸۵ هزار دانش‌آموز اتباع مشغول به تحصیل هستند که اکثرا هم در مشهد متمرکز بوده و برابر با شرایط و امکانات دانش‌آموزان ایرانی درس می‌خوانند.

مسئول امور تحصیلی اتباع خارجی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بهره‌مندی دانش‌آموزان اتباع از امکانات به همان میزانی است که دانش‌آموزان ایرانی از آن‌ها بهره‌مند می‌شوند و هیچ تفاوتی میان دانش‌آموزان اتباع و غیر اتباع وجود ندارد.

یاری‌ مقدم عنوان کرد: اگر بنا باشد طی این فرایند جداسازی، دانش‌آموزان اتباع به لحاظ آموزشی متضرر شوند و از امکاناتی که دانش‌آموز ایرانی برخوردار است، برخوردار نشوند، ما به شدت با چنین موضوعی مخالف هستیم زیرا به لحاظ جایگاه انسانی نیز صحیح نیست و ما همواره بر این نظر هستیم که دانش‌آموزان اتباع باید برابر با دانش‌آموزان ایرانی از امکانات بهره‌مند شوند.

وی اظهار کرد: اما بحثی که مورد توجه ماست، کمبود فضای فیزیکی است که این موضوع را با روش‌های خاص پوشش می‌دهیم. تنها مساله این است که احتمال دارد دانش‌آموزان اتباع نسبت به دانش‌آموزان ایرانی که ثبت نام‌شان را پیشتر انجام داده‌اند، شاید چند روزی دیرتر ثبت نام آن‌ها صورت گرفته باشد و تنها تفاوت آن‌ها با دانش‌آموزان ایرانی در همین خصوص است.

مسئول امور تحصیلی اتباع خارجی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به صدور مجوز ۶ مدرسه اتباع در استان نیز بیان کرد: در این راستا وزارت آموزش و پرورش از ما لیستی خواسته بود و ما هم تنها کاری که باید انجام می‌دادیم، تهیه لیست بود و برای‌شان ارسال کرده‌ایم؛ در حال حاضر نیز منتظر تاییدیه وزارت هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->