بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند پیام رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس آمریکا به «عمران» در یمن حمله کرد پزشکیان بندرعباس را ترک کرد محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند | مسیر کمک مالی و سرمایه‌گذاری در سوریه باز شد پزشکیان: مدیریت ذخیره‌سازی کانتینر‌ها باید بررسی شود+ فیلم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه| ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید هوایی رئیس جمهور پزشکیان از نقاط آسیب دیده انفجار بندرعباس پزشکیان وارد بندرعباس شد | اعلام یک روز عزای عمومی در سراسر کشور از سوی دولت چند هواپیمای حامل نیرو‌های متخصص به دستور پوتین عازم ایران شد پزشکیان عازم بندرعباس شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع پاکستان تنش میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد را زخم باز استعمار دانست
سرخط خبرها

روسیه: علنی‌شدن نام عاملان حمله به خط لوله گاز، اروپا را غافلگیر می‌کند

  • کد خبر: ۱۳۰۵۹۸
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۷
روسیه: علنی‌شدن نام عاملان حمله به خط لوله گاز، اروپا را غافلگیر می‌کند
سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه موضع روسیه درباره مذاکرات با اوکراین تغییری نکرده، گفت افشای نام عوامل خرابکاری در خط لوله «نورد استریم» باعث غافلگیری کشورهای اروپایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (جمعه) گفت افشای واقعیت حادثه در خط لوله انتقال گاز «نورد استریم»، بسیاری از اروپایی‌ها را شگفت‌زده خواهد کرد.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «اگر نام عاملان حمله به نورد استریم علنی شوند، کشورهای اروپایی غافلگیر خواهند شد».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی اظهار داشت: «روسیه از طریق مجاری دیپلماتیک، در حال کار روی دریافت تحقیقات از این اقدام تروریستی است، اما تاکنون به دیواری از عدم تمایل غرب به تعامل به هر طریق و عدم تمایل به دستیابی به حقیقت برخورد کرده است».

سخنگوی کرملین در واکنش به اظهارات «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه مبنی بر تلاش برای احیای مذاکرات بین مسکو و کی‌یف، تصریح کرد که موضع روسیه درباره گفتگو با اوکراین تغییری نکرده است.

طبق این گزارش، پسکوف گفت: «موضع روسیه در مورد مذاکرات با کی‌یف تغییر نکرده است، برخلاف اوکراین که ممنوعیتی را برای گفتگو وضع کرده ولی ما همیشه پذیرای آن بودیم».

ریانووستی به نقل از وی نوشت: «[رئیس جمهور ولادیمیر] پوتین زمانی که متن سند بین مذاکرات روسیه و اوکراین واقعاً مورد توافق قرار گرفت، پذیرای گفتگوها بود، بنابراین هیچ چیز در این زمینه تغییر نکرده است. فقط موضع طرف اوکراینی تغییر کرده است».

این مقام روس همچنین افزود: «پوتین تلاش کرد تا مذاکرات را با ناتو، ایالات متحده و سازمان امنیت و همکاری اروپا حتی قبل از شروع عملیات نظامی ویژه در دونباس آغاز کند».

پسکوف درباره برنامه‌های روسیه برای ایجاد قطب گازی در ترکیه، اظهار داشت که این امر به نفع مسکو و آنکارا است.

به نوشته ریانووستی، وی با بیان اینکه فعلا جزئیاتی از این طرح ابتکاری برای ارائه به رسانه‌ها ندارد، توضیح داد: «دستورالعمل‌هایی برای رایزنی در هر دو کشور ارائه شده است. تاکنون هیچ تفاهم منسجمی [مبنی بر اینکه از مرکز ترکیه چگونه و به چه کسی گاز ارائه شود] وجود ندارد».

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به درخواست خبرنگاران برای اظهار نظر درباره استعفای «لیز تراس» از نخست‌وزیری انگلیس و نامزدی «بوریس جانسون» برای تصدی دوباره این پست، تاکید کرد: «این یک مسئله داخلی انگلیس است و به ما ربطی ندارد. برخلاف برخی کشورها، ما عادت به دخالت در امور دیگران نداریم».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->