خراسان رضوی، بنیان‌گذار پویش ملی «باسواد ۱۴۰۴» | اعلام آثار برگزیده در ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ زلزله، کازرون در استان فارس را لرزاند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان در مشهد توزیع ۴۰ میلیارد تومان بسته تحصیلی بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی اساسنامه مدرسه مجازی توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد حدود ۸۲ درصد خودکشی‌ها در سنین زیر ۵۰ سال رخ می‌دهد افزایش مصرف محصولات دخانی الکترونیکی در جامعه دستگیری ۱۲ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: هزار مدرسه در حال ساخت برای توسعه عدالت آموزشی از انفجار چاه‌ها تا فروپاشی سفره‌ها دانستنی هایی درباره انواع پنیر و  کاربرد آن‌ها  در رژیم غذایی روزانه مان | پنیر خودت را  بردار کمبود این ۷ ویتامین شما را دربرابر ویروس‌ها بی‌دفاع می‌کند چرا باید بادام را به صبحانه کودکان اضافه کنیم؟ مشکلات چشمی دوره سالمندی را بیشتر بشناسیم وزیر آموزش و پرورش: ساخت هزار مدرسه در دستور کار وزارت است هشدار درباره استفاده از ماده محکم کننده در کاشت ناخن رشد آمار ۳ درصدی رتبه‌آوری دانش‌آموزان ۴ دهک اول در کنکور کلاهبرداری با هویت بازیگر معروف | همسر سابق در دام پلیس فتا صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید بارش در شمال کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) سرویس رایگان مدارس برای دانش‌آموزان استثنائی واکنش آموزش و پرورش به طرح مجلس برای ورود کودکان به مدرسه از ۵ سالگی نامه کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش به رئیس جمهور: با ادغام صندوق فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری مخالفیم شهروندان مشهدی به هشدار خودمراقبتی محیط زیست توجه کنند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ انجام شد نحوه اطلاع‌رسانی در مورد پرونده‌های مطالبات تأمین اجتماعی اعلام شد مسئولان آمریکا از مردم خواستند این نوع بستنی را مصرف نکنند طرح طبقه‌بندی معلمان اجرا شد چگونه فرزندتان را پرانرژی راهی کلاس کنید؟
سرخط خبرها

ابلاغ تعرفه دندانپزشکی برای اولین بار در کشور

  • کد خبر: ۱۳۰۶۴۳
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
ابلاغ تعرفه دندانپزشکی برای اولین بار در کشور
رئیس اداره دندانپزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت، از اجرای ۲۲ برنامه طرح عدالت و تعالی در حوزه دندانپزشکی در این معاونت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم صادقی، در اجلاس معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در هتل قلب تهران، گفت: هدف کلان و راهبرد اصلی ما در حوزه دندانپزشکی دسترسی عادلانه مردم به خدمات و توسعه و بهبود نظام ارائه خدمات است.
وی افزود: هدف کمّی نیز افزایش سالیانه ۱۰ درصدی به خدمات دندانپزشکی در بخش دولتی نسبت به سال پایه خواهد بود.
رئیس اداره دندانپزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه چند برنامه از ۲۲ برنامه طرح عدالت و تعالی در پنج دانشگاه علوم پزشکی کشور پایلوت می‌شود، بیان کرد: استقرار نظام یکپارچه خدمات دندانپزشکی در بخش دولتی بر اساس نظام ارجاع و سطح بندی خدمات و مراکز دندانپزشکی، اعتباربخشی و رتبه بندی این مراکز، ارتقای وضعیت کنترل عفونت در این مراکز، توسعه نظارت و ارزیابی هوشمند مراکز و لابراتوار‌های دندانپزشکی، محاسبه شاخص هزینه جغرافیایی به منظور تعدیل منصفانه تعرفه‌های استانی، برنامه‌های مذکور هستند.
صادقی با بیان اینکه ۱۵ دانشگاه در طرح مقیمی دندانپزشکی از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب خدمات ارائه می‌دهند، یادآور شد: در راستای الزامات اجرای طرح عدالت و تعالی نظام سلامت تشکیل قرارگاه سلامت دهان و دندان به منظور راهبری این طرح و ارتقای جایگاه تشکیلاتی اداره دندانپزشکی، انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه از ۷۰۰ خدمت حوزه دندانپزشکی ۲۶۷ خدمت تعرفه دار شده است، گفت: برای اولین بار آذر ماه امسال تعرفه دندانپزشکی بعد از ۴۰ سال ابلاغ شد و جز حرفه‌ای را در همه بخش‌ها یکسان دیده ایم.
رئیس اداره دندانپزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: به جز کلینیک‌ها بالغ بر ۲۴ هزار مطب دندانپزشکی در کشور داریم که در سال ۱۴۰۰ از این مراکز ۳۰ هزار بازدید انجام شده است.
وی افزود: در جهت حمایت ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران خاص نیز ۳۵ میلیارد تومان به دانشگاه‌ها اعطا شده است.
صادقی اظهار کرد: از سال ۹۳ برنامه ایجاد کلینیک‌های دندانپزشکی اجرایی شده که هم اکنون ۱۰۲ کلینیک فعال و ۱۷۳ کلینیک غیرفعال داریم و ۵۳ کلینیک نیز در دولت سیزدهم ایجاد شده است.
وی ادامه داد: افزایش پوشش بیمه پایه خدمات دندانپزشکی، بروز رسانی و تعرفه گذاری خدمات جدید، تعرفه گذاری خدمات لابراتوار دندانپزشکی، تبدیل وضعیت دانشگاه‌های دندانپزشکی از آموزشی به آموزشی، درمانی، ایجاد حداقل یک مرکز دندانپزشکی تحت بیهوشی در کلیه دانشگاه‌ها، توسعه بخش دندانپزشکی در بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی، توسعه ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران خاص و صعب العلاج، استقرار سامانه خدمات الکترونیک خدمات دندانپزشکی بر پایه زیرساخت سپاس DIS، تدوین مدل یکپارچه و بهینه توزیع نظام‌مند نیرو‌های طرحی و تخصصی دندانپزشکی بر اساس نیازسنجی، عملکرد و برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی، برنامه‌های عملیاتی اداره دندانپزشکی معاونت درمان هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->