محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال| کامبکی در کار نبود نتیجه و فیلم خلاصه بازی برگشت اینترمیلان و بایرن مونیخ| ناکامی مطلق آلمانی‌ها پخش زنده بازی برگشت اینتر و بایرن‌مونیخ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین چرا گل دوم استقلال به گل‌گهر سیرجان مردود شد؟+ ویدئو نتیجه بازی استقلال و گل گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| کامبک استقلالی‌ها ویدیو| خلاصه بازی استقلال و گل‌گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دوربین روی پیراهن داوران پرسپولیس و سپاهان اولین جلسه رسیدگی به پرونده بیرانوند، ۳ هفته قبل از پایان لیگ!
سرخط خبرها

عنایتی گزینه جانشینی مهدوی کیا در تیم امید

  • کد خبر: ۱۳۱۵۵۶
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
مربی مشهدی سابق هوادار، در آستانه نشستن روی نیمکت تیم ملی فوتبال امید ایران قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا عنایتی که بعد از عملکرد قابل قبولی که با باتیم هوادار داشت، تصمیم به کناره گیری از این تیم گرفت، حالا به اصلی‌ترین گزینه جانشینی مهدی مهدوی کیا در تیم ملی امید تبدیل شده است.

مهدوی کیا که پیش‌تر و به طور ضمنی عدم همکاری اش با فدراسیون فوتبال را اعلام کرده بود، در ماه‌های گذشته هیچ فعالیتی نداشته و حالا فدراسیون فوتبال به دنبال پیداکردن یک جانشین مناسب برای اوست.

عنایتی در کارنامه مربی گری اش سابقه نشستن روی نیمکت سیاه جامگان مشهد، قشقایی شیراز، پاس همدان و هوادار تهران را دارد و اتفاقا کارنامه قابل قبولی هم در همه تیم‌هایی که کار کرده داشته است. صعود با هوادار از لیگ یک به لیگ برتر فوتبال ایران و کسب رتبه یازدهم در اولین فصل حضور این تیم نوپا در لیگ برتر، مشتری‌های زیادی را برای عنایتی دست به جیب کرد، اما آقای گل سابق فوتبال ایران تصمیم گرفت مدتی را دور از مربی گری باشد و در انتظار یک فرصت مناسب‌تر باشد.

عنایتی چندی پیش هم به امارات سفر کرده بود و در تمرینات تیم‌های پایه الامارات شرکت کرد. البته خودش در همان بازه زمانی عنوان کرد برای بالا بردن سطح دانش مربی گری اش این اقدام را انجام داده و اصلا بحث حضورش در امارات بابت کارکردن و مربی گری نیست. حالا به نظر می‌رسد سرمربی سابق هوادار با برنامه ریزی مناسب قطعات پازل مربی گری اش را کنار هم چیده و حضورش روی نیمکت تیم ملی امید ایران چندان دور از ذهن نخواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->