رئیس جمهور تهران را به مقصد ارمنستان ترک کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) رسانه اماراتی: اسرائیل تمایلی به بازگشت آرامش به منطقه ندارد اژه‌ای: اینکه عده‌ای راه حل مشکلات کشور را آمریکا می‌دانند مایه شگفتی است وزیر کشور: ورود مواد مخدر سنتی از افغانستان کاهش و مواد مخدر صنعتی افزایش یافته است | کار انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرز‌های شرقی به پایان رسیده است وکیل امیرحسین مقصودلو: توبه تتلو توسط دادگاه کیفری احراز شد | پرونده به قوه قضائیه رفت مرکز پژوش‌های مجلس در حال تهیه پیش‌نویس طرحی برای تامین حقوق حرفه‌ای خبرنگاران رژیم اسرائیل: حماس باید به مذاکرات بازگردانده شود تشدید فشارهای آمریکا و عربستان سعودی بر لبنان برای خلع سلاح حزب الله بقایی: حمله اسرائیل به یمن را محکوم می‌کنیم | نتانیاهو صلاحیت صحبت درباره تامین آب ایران را ندارد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: با شعاردادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش وزیر دفاع به حمله تروریستی شاهچراغ: قدرت و امنیت پایدار ایران، دشمنان را عصبانی و عاجز کرده است

  • کد خبر: ۱۳۱۶۲۲
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
واکنش وزیر دفاع به حمله تروریستی شاهچراغ: قدرت و امنیت پایدار ایران، دشمنان را عصبانی و عاجز کرده است
وزیر دفاع در پیامی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) و تسلیت به خانواده شهدای این حادثه و آرزوی بهبودی و شفای عاجل مجروحین گفت: قدرت جمهوری اسلامی و امنیت پایدار این سرزمین، دشمنان را عصبانی و عاجز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ محمد رضا آشتیانی در این پیام با بیان اینکه بار دیگر دست جنایتکار مزدور تروریست و جیره خوار استکبار جهانی و ارتجاع تکفیری - وهابی به خون ملت مظلوم و مقتدر ایران اسلامی در حادثه تروریستی حرم حضرت احمد بن موسی (ع) نمایان شد، گفت: بیش از چهار دهه  امنیت پایدار و پیشرفت شتابان جمهوری اسلامی ایران در برهه‌های مختلف، دشمن را از همیشه مستاصل‌تر و سردگم نموده است و آنان را به جایی رسانیده  که ناکامی و شکست مفتضحانه خود  در جنگ رسانه و دروغ پراکنی با اقدام  جنایتکارانه، ناجوانمردانه و به رگبار بستن مردم خداجوی و زنان و کودکان بیگناه رقم زده و دنبال می‌کند.

وزیر دفاع با بیان اینکه همه این حوادث،   هشدار و زنگ خطری است برای مردم و به ویژه جوانان و نوجوانان که لازم است آن را جدی بگیرند، افزوذ: ملت عزیز و سلحشور ما می‌دانند که دشمنان و بدخواهان ایران اسلامی به دنبال روزنه‌ای برای خدشه دار کردن امنیت و آسایش مردم هستند و امروز کشور در زمینه‌های مختلف علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، پزشکی، ورزشی و به ویژه دفاعی از کشور‌های منطقه و حتی برخی از قدرت‌های جهان برتر است و این برتری و اقتدار در شرایط تحریم و محدودیت‌های بین المللی علیه جمهوری اسلامی به دست آمده است؛ بنابراین  خشم و استیصال معاندان را در پی داشته و خواهد داشت.
 
امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه تلاش همه جانبه  رسانه‌های معاند برای ایجاد التهاب و  به آشوب کشاندن فضای جامعه، اربابان و صاحبان  آن‌ها را راضی نکرده است، تصریح کرد: نظام سلطه در همراه کردن مردم و به ویژه نسل جوان برای پیشبرد اهداف پلید خود ناکام مانده است و تلاش دارد با نا‌امن سازی کشور، آتش کینه و تحقیر شدنش را بر سر ملت مقاوم، زنان، مردان و کودکان مظلوم  ایران اسلامی فرود آورند.

وی با اینکه  ملت بزرگ و قدرتمند ایران اسلامی همواره ثابت کرده‌اند که در دفاع از منافع ملی با متجاوزان، خائنان، مزدوران و بر‌هم‌زنندگان امنیت و منافع ملی هیچ مسامحه‌ای ندارند، گفت: مقاومت مردمی که در کارنامه‌ی درخشان تاریخی خود مبارزه و ایستادگی در برابر ظلم و اخراج استعمارگران را ثبت کرده است، شکستنی نیست و مطمئناً ملت و دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضایی کشور پاسخ این اقدام خصمانه، حقیرانه و بزدلانه را با صلابت، اقتدار و قاطع خواهند داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->