کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است
سرخط خبرها

واکنش وزیر دفاع به حمله تروریستی شاهچراغ: قدرت و امنیت پایدار ایران، دشمنان را عصبانی و عاجز کرده است

  • کد خبر: ۱۳۱۶۲۲
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
واکنش وزیر دفاع به حمله تروریستی شاهچراغ: قدرت و امنیت پایدار ایران، دشمنان را عصبانی و عاجز کرده است
وزیر دفاع در پیامی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) و تسلیت به خانواده شهدای این حادثه و آرزوی بهبودی و شفای عاجل مجروحین گفت: قدرت جمهوری اسلامی و امنیت پایدار این سرزمین، دشمنان را عصبانی و عاجز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ محمد رضا آشتیانی در این پیام با بیان اینکه بار دیگر دست جنایتکار مزدور تروریست و جیره خوار استکبار جهانی و ارتجاع تکفیری - وهابی به خون ملت مظلوم و مقتدر ایران اسلامی در حادثه تروریستی حرم حضرت احمد بن موسی (ع) نمایان شد، گفت: بیش از چهار دهه  امنیت پایدار و پیشرفت شتابان جمهوری اسلامی ایران در برهه‌های مختلف، دشمن را از همیشه مستاصل‌تر و سردگم نموده است و آنان را به جایی رسانیده  که ناکامی و شکست مفتضحانه خود  در جنگ رسانه و دروغ پراکنی با اقدام  جنایتکارانه، ناجوانمردانه و به رگبار بستن مردم خداجوی و زنان و کودکان بیگناه رقم زده و دنبال می‌کند.

وزیر دفاع با بیان اینکه همه این حوادث،   هشدار و زنگ خطری است برای مردم و به ویژه جوانان و نوجوانان که لازم است آن را جدی بگیرند، افزوذ: ملت عزیز و سلحشور ما می‌دانند که دشمنان و بدخواهان ایران اسلامی به دنبال روزنه‌ای برای خدشه دار کردن امنیت و آسایش مردم هستند و امروز کشور در زمینه‌های مختلف علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، پزشکی، ورزشی و به ویژه دفاعی از کشور‌های منطقه و حتی برخی از قدرت‌های جهان برتر است و این برتری و اقتدار در شرایط تحریم و محدودیت‌های بین المللی علیه جمهوری اسلامی به دست آمده است؛ بنابراین  خشم و استیصال معاندان را در پی داشته و خواهد داشت.
 
امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه تلاش همه جانبه  رسانه‌های معاند برای ایجاد التهاب و  به آشوب کشاندن فضای جامعه، اربابان و صاحبان  آن‌ها را راضی نکرده است، تصریح کرد: نظام سلطه در همراه کردن مردم و به ویژه نسل جوان برای پیشبرد اهداف پلید خود ناکام مانده است و تلاش دارد با نا‌امن سازی کشور، آتش کینه و تحقیر شدنش را بر سر ملت مقاوم، زنان، مردان و کودکان مظلوم  ایران اسلامی فرود آورند.

وی با اینکه  ملت بزرگ و قدرتمند ایران اسلامی همواره ثابت کرده‌اند که در دفاع از منافع ملی با متجاوزان، خائنان، مزدوران و بر‌هم‌زنندگان امنیت و منافع ملی هیچ مسامحه‌ای ندارند، گفت: مقاومت مردمی که در کارنامه‌ی درخشان تاریخی خود مبارزه و ایستادگی در برابر ظلم و اخراج استعمارگران را ثبت کرده است، شکستنی نیست و مطمئناً ملت و دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضایی کشور پاسخ این اقدام خصمانه، حقیرانه و بزدلانه را با صلابت، اقتدار و قاطع خواهند داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->