مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»!
سرخط خبرها

نماینده اردبیل: نگهداری ۲۰۰ هزار خودرو در پارکینگ و آزادسازی آن، افزایش تولید نیست| استیضاح تهدیدی برای دولت نیست

  • کد خبر: ۱۳۲۳۶۰
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱
نماینده اردبیل: نگهداری ۲۰۰ هزار خودرو در پارکینگ و آزادسازی آن، افزایش تولید نیست| استیضاح تهدیدی برای دولت نیست
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه وزیر صمت در تحقق وعده‌های روز رأی اعتماد خود عاجز است، گفت: نگهداری ۲۰۰ هزار خودرو در پارکینگ به بهانه افزایش قیمت را نمی‌توان افرایش تولید تلقی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صدیف بدری در نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۰ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح استیضاح سید رضا فاطمی امین وزیر صمت به عنوان یکی از استیضاح کنندگان وی، ضمن تسلیت شهادت جمعی از نمازگزاران در حرم شاهچراغ به محضر حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب و مردم شریف ایران و خانواده‌های داغدار گفت: فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز دانش آموز را تبریک عرض می‌کنم.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس یازدهم ادامه داد: استیضاح یکی از اهرم‌های نظارتی مجلس است تا وزیر در عمل به برنامه‌هایی که از پشت تریبون در هنگام رأی اعتماد اعلام کرد، جدی باشد و نباید اینگونه باشد که برنامه‌ها تنها برای روز رأی اعتماد و جلب نظر نماینده تبیین شود.

وی در ادامه تصریح کرد: استیضاح تهدیدی برای دولت نیست، بلکه زمینه تقویت کابینه را در راستای جامه عمل پوشاندن به برنامه‌ها و وعده‌ها ایجاد می‌کند. در ارتباط با انفعالاتی که در بازار خودرو در مدت وزارت آقای فاطمی امین صورت گرفته، باید به اظهارات وی در مجلس اشاره کنم که برای اصلاح رویه‌های نادرست صنعت خودرو، برنامه‌هایی را اعلام کرد. وی همسو با نمایندگان و صاحب نظران این حوزه گفت تا وقتی تولید افزایش نیابد، نمی‌توان انتظار ساماندهی بازار خودرو را داشت، اما متاسفانه همچنان بین تولید و تقاضا شکاف جدی وجود دارد.

بدری یادآور شد: نگهداری ۲۰۰ هزار خودرو در پارکینگ به بهانه افزایش قیمت را نمی‌توان افزایش تولید تلقی کرد. متاسفانه درب همچنان بر روی همان پاشنه می‌چرخد! ارتقای کیفیت خودرو از دیگر وعده‌های وزیر صمت بود که دغدغه نمایندگان و رهبر معظم انقلاب نیز بود، اما مردم همچنان ناراضی هستند و حق با مردم است، سالانه ۱۷ هزار نفر از هموطنان جان خود را در جاده‌ها از دست می‌دهند و ۳۶۰ هزار نفر با جراحت‌های مختلف، از قطع عضو تا قطع نخاع مواجه می‌شوند. در این شرایط چگونه کیفیت خودرو‌های داخلی ایران را می‌توان ارزیابی کرد؟

این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: حذف قرعه کشی از دیگر وعده‌های آقای فاطمی امین بود، اما با ورود به سال جدید این وزارتخانه اعلام کرد که نمی‌توان قرعه کشی را حذف کرد، کاهش قیمت تمام شده خودرو نیز از دیگر وعده‌های وزیر بود که هرگز محقق نشد. متاسفانه آنچه در بازار می‌بینیم کمترین تشابه را با اظهارات وزیر صمت دارد و به هیچ عنوان شاهد کنترل بازار یا خروج دلالان از بازار نیستیم.

وی افزود: یکی از اصلی‌ترین وعده‌های آقای فاطمی امین برای پر کردن شکاف بین عرضه و تقاضا و ایجاد بازار رقابتی و ساماندهی بازار، افزایش کیفیت و امنیت، موضوع واردات خودرو بود که محقق نشد. در موضوع شرکت‌ها و افراد واردکننده بحث بسیار وجود دارد. متاسفانه مونتاژکاران مجوز واردات پیدا کرده اند.

بدری با انتقاد از عدم درک وزیر صمت از واقعیت‌های بازار خودرو اظهار کرد: افزایش تیراژ و تولید، عدم کاهش قیمت خودرو و عدم ارتقای کیفیت خودرو بازار را بلاتکلیف نگاه داشته، از سوی دیگر عدم رعایت اصل شایسته سالاری در انتصابات سبب شده تا بیش از ۷۰ نفر بدون سابقه یک ساعت کار اجرایی و به صورت سفارشی یا فامیلی وارد این وزارتخانه شوند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در ادامه به وضعیت افزایش قیمت کالا‌ها و گرانی مستمر برخی از اقلام مورد نیاز روزانه مردم اشاره کرد و گفت: گزارش نظارتی وزیر از بازار با آنچه در کف خیابان و شهر وجود دارد، کاملا متفاوت است، ما و مردم، افزایش چند صد درصدی قیمت اقلام به صورت روزانه را نمی‌پذیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->