«توهم یاکوشیما» به رقابت اصلی جشنواره لوکارنو رسید شخصیت محبوب شرک صاحب فیلم جداگانه می‌شود ادی مورفی با نقش بازرس کلوزو بازمی‌گردد بازگشت سریال «نیکان» که به‌خاطر جنگ نیمه‌کاره ماند + زمان پخش بازسازی مضمونی مندرس | نگاهی به سریال «جزر و مد»، اثر محمدحسین لطیفی گزارشی از اجرا‌های سوگ خوانی «عین» در تماشاخانه استاد نوری | روایــت نـو از غمی که کهنه نمی‌شود آموزش داستان نویسی | زیبای نامرئی (بخش اول) روایت خون شریکی | درباره محمدسرور رجایی فعال فرهنگی افغانستانی که کرونا او را از ما گرفت درگذشت «مهران زینت‌بخش» مستندساز سینمای ایران + علت فوت زمان برگزاری جشن بزرگ منتقدان سینما اعلام شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ زمان اکران «اتاقک گلی» مشخص شد نیما شعبان‌نژاد مجری رئالیتی شوی «شفرونی» شد مستند زندگی شهید طهرانچی به روایت «محسن اسلام‌زاده» مستند «آن مرد در آتش آمد» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش علی روئین‌تن با «چریک» به جشنواره فیلم فجر می‌آید مستندساز آلمانی: کاربران شبکه‌های اجتماعی پشت ایران ایستادند+ فیلم آلبوم «در آن سوی سکوت» منتشر شد بازیگر فیلم «دروغ‌های حقیقی» هالیوود را ترک می‌کند؟ رضا عطاران و جمشیدی‌فر با «خانم والده» در راه سینما
سرخط خبرها

رضا یزدانی سرود تیم ملی فوتبال در جام جهانی قطر را خواند

  • کد خبر: ۱۳۲۴۳۰
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
رضا یزدانی سرود تیم ملی فوتبال در جام جهانی قطر را خواند
ترانه «ایران صدای نفسامه» با صدای رضا یزدانی و موسیقی بابک زرین برای حمایت از تیم ملی فوتبال ایران به زودی منتشر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پروژه تولید ترانه مردمی «ایران صدای نفسامه» با صدای رضا یزدانی و موسیقی بابک زرین و ترانه مهدی ایوبی و تنظیم بهتاش زرین برای حمایت از تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر توسط بخش خصوصی به پایان رسید و این اثر به زودی منتشر خواهد شد. مراحل تولید آن هم از اواخر تیرماه آغاز شده بود.

شنیده‌ها حکایت از آن دارد که ترانه «ایران صدای نفسامه» برای تیم ملی فوتبال در جام جهانی پیش رو از نظر موسیقی و ترانه، فضای متفاوتی نسبت به کارهای گذشته‌ رضا یزدانی و بابک زرین دارد. همچنین گفته شده است که این آهنگ نسبت به سایر قطعات رسمی تیم ملی ایران در جام‌های جهانی قبلی هم از نظر محتوای کلام و فرم موسیقی، تفاوت‌های زیادی دارد. این آهنگ از نظر فرم و محتوا ضمن حفظ المان‌های حماسی و متناسب با فضای فوتبال جام جهانی، با در نظر گرفتن سلایق نسل جوان و نوجوان تهیه شده است.

تولید آهنگ تیم ملی با صدای رضا یزدانی و موسیقی بابک زرین بیش از سه ماه زمان برد و ضبط آن در فصل تابستان انجام شده بود. به گفته دست اندرکاران پروژه، این آهنگ به سفارش فدراسیون فوتبال آماده نشده و با حمایت و بودجه بخش خصوصی و صرفا برای حمایت از تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و برای هواداران آماده شده است.

رضا یزدانی در حالی برای تیم ملی خوانده است که سابقه اجرای آثاری مانند ترانه «وطن یعنی» برای جام جهانی ۲۰۱۶ برزیل و ترانه «پرچم» سرود رسمی کاروان المپیک ایران در رقابت‌های اینچه اون کره جنوبی را دارد.

در ادوار گذشته جام‌های جهانی شهرام ناظری، امیر تاجیک، احسان خواجه‌امیری و سالار عقیلی به عنوان خوانندگان آهنگ رسمی تیم ملی در این رقابت فوتبالی انتخاب و آثارشان تولید و منتشر شد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->