اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا+ عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیر مجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرات ندارد در ۷۲ سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

امیدواری روبرتو کارلوس به قهرمانی برزیل در جام جهانی

  • کد خبر: ۱۳۳۰۹۶
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۳
امیدواری روبرتو کارلوس به قهرمانی برزیل در جام جهانی
برزیل در جام جهانی موفق می‌شود، این نظر روبرتو کارلوس است.

به گزارش شهرآرانیوز، روبرتو کارلوس یک فصل را در اینتر سپری کرده، در سال ۱۹۹۶ به رئال مادرید پیوست و بیش از ۱۰ سال در این باشگاه باقی ماند. امکان تقابل این تیم در قرعه کشی روز دوشنبه در مرحله بعدی لیگ قهرمانان وجود دارد و روبرتو کارلوس اعتراف کرد در صورت رخ دادن این اتفاق، هوادار رئال مادرید خواهد بود.

روبرتو کارلوس گفت: فکر می‌کنم اینتر چیزی بیشتر از رقبای خود دارد. دیدار فردا شب این تیم برابر یوونتوس یک بازی تاکتیکی خواهد بود و هیچ کدام از تیم‌ها نباید اشتباه کنند. اینتر می‌خواهد خودش را تثبیت کند و یوونتوس قصد دارد به بالای جدول برسد، اما از نظر من اینتر کمی شانس بیشتری برای پیروزی دارد.


حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان؟ بارسا تیم جوانی بوده و برای تبدیل شدن به یک باشگاه بزرگ در سطح بین المللی به زمان نیاز دارد. من با دقت عملکرد اینتر را دنبال می‌کنم و از نحوه بازی این تیم در دو بازی مقابل کاتالان‌ها تحت تاثیر قرار گرفتم. اگر آن‌ها بتوانند همین روند را ادامه دهند تا مراحل بالاتر نیز می‌رسند، اما موفقیت در لیگ قهرمانان به عوامل زیادی بستگی دارد و همه چیز معطوف به فقط سبک بازی نیست.


تقابل احتمالی اینتر و رئال مادرید در لیگ قهرمانان؟ خب، من به دلایل احساسی هوادار رئال مادرید هستم، اما اگر اینتر صعود کند خوشحال نیز خواهم شد و تا آخر این تورنمنت از آن‌ها حمایت خواهم کرد.

مدعی اول فتح عنوان قهرمانی در جام جهانی؟ تنها تیمی که نمی‌تواند جام را از دست بدهد و ناکام به خانه بازگردد، تیم ملی برزیل نام دارد. "

 

منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->