آبی‌ها فسخ نمی‌کنند دروژدک بازیکن جدید تراکتور کیست؟ + هایلایت گل‌ها رئال مادرید، پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیا مربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان، لژیونر شد عبادی پور در تیم منتخب هفته لیگ والیبال لهستان دروژدک رسماً تراکتوری شد + عکس برنامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | جدال سرخ‌های پایتخت و تبریز در آزادی انتقال قرضی سامان فلاح به ملوان رونمایی سیتیزن‌ها از صلاح جدید محرومیت ۲ ساله در انتظار پرتابگر ایرانی انتقاد وزیر نفت از هزینه‌‌کرد هلدینگ خلیج فارس برای استقلال گره در داستان بلانکو و استقلال محرومان هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند درباره اوضاع نابسامان سرخابی‌ها | دست‌پخت مدیریت برد شیرین فرش آرا در مشهد | سوسوی امید محرومیت ۵ ماهه و جریمه ۵ میلیاردی برای ساکت الهامی رقابت ۱۲۰۰ طلبه ورزشکار در مشهد + فیلم از قله به قعر | چالش‌های صعود منچسترسیتی به مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان! نویدکیا گزینه نساجی شد تاریخ نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- قسمت شانزدهم/شماره ۱۹۳
سرخط خبرها

دوچرخه‌سوار مشهدی: چون در مشهد تیم نداریم به تبریز رفتم!

  • کد خبر: ۱۳۳۴۰۱
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
  • ۱
دوچرخه‌سوار مشهدی: چون در مشهد تیم نداریم به تبریز رفتم!
بنیامین فنایی، کاپیتان مشهدی تیم‌ملی دوچرخه‌سواری جوانان ایران در خصوص دلیل حضورش در تیم تبریز صحبت کرد.

مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ دیپلم مهندسی تجهیزات پزشکی دارد؛ پسر هجده‌ساله‌ای که اینک به مرد اول دوچرخه‌سواری خراسان بدل شده و بالاتر از محمد دانشور، امید آینده خراسان در این رشته ورزشی است. بنیامین فنایی، کاپیتان تیم‌ملی دوچرخه‌سواری جوانان ایران، بچه مشهد است. او که این روز‌ها برای تیم دانشگاه آزاد تبریز رکاب می‌زند، از بچگی رکاب زده است و برای آینده‌اش نقشه‌های زیادی دارد. فنایی در گفتگو با شهرآراورزشی از دلایل کوچ به تبریز و رکاب‌زدن برای تیم دانشگاه آزاد می‌گوید؛ از اینکه چطور حمایت‌نکردن از رکاب‌زنان مشهدی، آن‌ها را به شهر‌های دیگر فراری داده است.

کاپیتانی تیم‌ملی از خیابان‌های سیدرضی‌

می‌گوید هنوز سه ماه نداشته که پدرش را از دست داده است. بنیامین فنایی در خیابان سیدرضی مشهد زندگی می‌کند و پسر بزرگ‌تر خانواده چهارنفره‌ای است که سال‌هاست پدر آن دار فانی را وداع گفته است. او درباره ورودش به دنیای دوچرخه‌سواری می‌گوید: «پنج سالم بود که روی زین دوچرخه نشستم.

دوچرخه‌سواری را به‌خاطر سختی‌هایش دوست دارم. خیلی‌ها معتقدند دوچرخه‌سواری یکی از سه رشته سنگین جهان است.» وی می‌افزاید: «به سن دوازده‌سالگی که رسیدم، وارد باشگاه شهربهشت مشهد شدم و تا پانزده‌سالگی برای این باشگاه رکاب می‌زدم. اولین مربی‌ام ایمان انصاری بود و اکنون هم زیر نظر حسن سیف‌اللهی، قهرمان ایران و آسیا، کار می‌کنم. اکنون کاپیتان تیم‌ملی دوچرخه‌سواری جوانان ایران هستم.»

کوچ اجباری از مشهد به تبریز

ستاره جوان دوچرخه‌سواری خراسان در پانزده‌سالگی با باشگاه شهربهشت مشهد خداحافظی کرد و برای جست‌وجوی رؤیا‌های بزرگ‌ترش به عضویت تیم دانشگاه آزاد تبریز درآمد. او درباره انتخاب تبریز و دوری از شهرش می‌گوید: «در مشهد حمایت نشدم، به تبریز رفتم! از زمانی که آقای طهوریان‌عسکری آمدند، به‌واسطه شغل پرمشغله‌ای که دارند، طبیعی است رسیدگی‌شان به دوچرخه‌سواری استان کمتر شده است. از طرفی دیگر، متأسفانه همیشه از سمت همشهری‌های خودمان سنگ‌اندازی‌ها و شایعاتی می‌شود که امثال فنایی، دانشور و حیدری خارج از استان رکاب بزنند.»

۳ ستاره خارج از مدار شهر

فنایی تأکید می‌کند: «ما سه نفر برای مشهد رکاب نمی‌زنیم و علتش هم دو مسئله است؛ اول اینکه از سوی همشهری‌های خودمان شایعات و سنگ‌اندازی‌هایی می‌شود که ترجیح می‌دهیم بیرون استان باشیم و دوم هم آنکه در مشهد تیمی نداریم.» رکاب‌زن مشهدی تیم دانشگاه آزاد تبریز درباره داشتن الگوی ورزشی در زندگی می‌گوید: «متأسفانه در ایران کسی را نداریم که بخواهیم الگو قرار بدهیم. شاید الگو‌های ورزشی قهرمان داشته باشیم، اما وقتی به اخلاق و پهلوانی می‌رسیم، الگویی نداریم. الگوی خارجی من «پیت کاک» انگلستانی است که در سن ۲۱ سالگی در مسابقات المپیک ۲۰۲۲ توکیو مدال کراس کانتری کوهستان را گرفت.»

چون در مشهد تیم نداریم به تبریز رفتم!

نابغه چندرشته‌ای با چند مدال کشوری

دوچرخه‌سوار جوان مشهدی در حالی برای تیم دانشگاه آزاد در رقابت‌های مختلف رده‌های سنی، کشوری، آزاد و... رکاب می‌زند که به گفته خودش تاکنون ۵ مدال قهرمانی کشور و ۳۳ مدال لیگ، جایزه‌بزرگ و کاپ آزاد را در همین سن‌وسال به دست آورده است.

او معتقد است سه سال طلای قهرمانی کشور مهم‌ترین و لذت‌بخش‌ترین مدال‌های دوران حرفه‌ای ورزشش تا به اینجا بوده است و می‌گوید: «طلای ماده اومینیوم و نقره اسپرینت را در دو سال گذشته در رده سنی جوانان با دانشگاه آزاد در لیگ‌برتر دوچرخه‌سواری به دست آوردم. فنایی درباره موادی که در دوچرخه‌سواری رکاب می‌زند، اظهار می‌کند: «من در هر سه بخش پیست، جاده و کراس کانتری کوهستان رکاب می‌زنم. البته تخصص اصلی من رشته پیست ماده اومینیوم است.» رکاب‌زن خراسانی تصریح می‌کند: «هم‌‎اکنون در عضویت تیم‌های ملی کوهستان و پیست ایران در رده سنی جوانان هستم.»

از هانگژو تا رؤیای آمریکا ۲۰۲۸

بنیامین فنایی می‌گوید: «هم‌اکنون در جدول رنکینگ فدراسیون جهانی دوچرخه‌سواری در رده ۶۲ رکاب‌زنان جوان جهان هستم و رؤیایم این است که تا المپیک ۲۰۲۸ آمریکا بتوانم خودم را به رتبه کمتر از ۳۰ برسانم. البته پیش از آن باید طلای بازی‌های آسیایی هانگژو چین را که سال آینده برگزار می‌شود، به دست بیاورم و این اولین قدم برای رسیدن به آرزو‌های بعدی است.» ستاره خراسانی دوچرخه‌سواری ایران می‌گوید: «واگانوف دنیل فرانسوی نفر اول رنکینگ برترین دوچرخه‌سواران جوان جهان است و من هدفم بهتر و بهترشدن برای رسیدن به رنکینگ بهتر است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
hamad
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۶
0
0
مشهد چی داره که دوچرخه سواری داشته باشه فوتبال پر-والیبال پر کشتی پر علت بی کفایتی مسئولان مشهد ..
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->