مظفری: در سفر والی هرات به مشهد بسته اقتصادی پیشنهادی خود را ارائه می‌دهیم صحبت‌های کاظمی‌قمی درباره مهاجران افغانستانی | اخراج مهاجران، شیوه عمل خود را دارد + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پایان هفته دوازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان + جدول مسابقات معاون وزیر کشور: دوغارون خراسان رضوی نخستین گذرگاه بازگشت اتباع افغان به کشورشان است توضیحات یاراحمدی درباره علت بازگرداندن برخی از اتباع که گذرنامه دارند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) تمدید مهلت بازگشت اتباع غیرمجاز برای دریافت ودیعه مسکن آن‌ها  سرپرست جدید سرکنسولگری جمهوری اسلامی افغانستان وارد مشهد شد (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) نیروی کار خارجی، ستون نامرئی اقتصاد ایران ادامه درخشش تیم نورزاد نیمروز در فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان سازمان ملل خواستار حمایت فوری بین‌الملل از مهاجران بازگشته به افغانستان شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) جبهه مقاومت ملی افغانستان با انتقاد از طالبان از حضور چین در پایگاه بگرام خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴) برترین‌های هفته یازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول مسابقات معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی: ۹۱ درصد از اتباع خروجی، خودمعرف هستند + فیلم بهروزآذر: ما این طرف مرز در ایران مشکلی برای خروج اتباع نداریم | بیش از این امکان میزبانی از اتباع افغانستانی را نداشتیم + فیلم رسم خداحافظی با همسایه خروج مهاجران افغانستانی غیرمجاز ضرورتی ملی، نه از سر بی‌مهری معاون رئیس‌جمهور در بازدید از مهمانشهر تربت‌جام: روند خروج اتباع غیرمجاز به شکل دقیق اجرا می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

یک مقام صلیب سرخ جهانی: خدمات ایران به اتباع افغانستانی قابل تحسین است

  • کد خبر: ۱۳۳۵۸۳
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳
یک مقام صلیب سرخ جهانی: خدمات ایران به اتباع افغانستانی قابل تحسین است
کارشناس آلودگی‌های تسلیحاتی کمیته بین المللی صلیب سرخ در سفر به تایباد گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران در همه حوزه‌ها فراتر از توان خود برای رسیدگی به امور اتباع افغانستان تلاش کرده که قابل تحسین است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برندا فلورز کارشناس آلودگی‌های تسلیحاتی کمیته بین المللی صلیب سرخ در سفر به تایباد و دیدار با فرماندار این شهرستان گفت: «همکاری دولت جمهوری اسلامی ایران با کمیته بین المللی صلیب سرخ در مسائل اتباع خارجی پوشیده نیست و دولت ایران در همه حوزه‌ها فراتر از توان خود برای رسیدگی به امور اتباع افغانستان تلاش کرده که قابل تحسین است.»

برندان فلورز افزود: «روند ارائه خدمات دستگاه‌های متولی در ایران به اتباعی که قصد بازگشت به کشور خود را دارند از مرز دوغارون به عنوان نزدیک‌ترین معبر در استان خراسان رضوی، به نحو مطلوبی در حال اجرا است و روند بازگشت داوطلبانه آن‌ها مورد حمایت قرار دارد.» 

فلورز گفت: «افغانستان در چهار دهه گذشته همواره دست‌خوش جنگ‌های داخلی بوده و دولت جمهوری اسلامی ایران با اجرای خدمات بشردوستانه همواره در کنار مردم کشور همسایه خود بوده است اما سازمان‌های بین المللی هم باید نگاه ویژه‌ای به ارائه امکانات و تجهیزات در مرز دوغارون داشته باشند.»

این مقام صلیب سرخ همچنین تأکید کرد «آموزش‌های پیش آگاهی از خطر مین در دوغارون برای اتباع افغانستانی اهمیت ویژه‌ای دارد.»

از ابتدای سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۱۶ هزار نفر از اتباع افغانستان هنگام خروج از ایران در مرز زمینی دوغارون آموزش‌های لازم را در حوزه خطر مین و مواجهه با باقیمانده ادوات جنگی فرا گرفتند.

گفتنی است مرکز پیش آگاهی از خطر مین جمعیت هلال احمر شهرستان تایباد ایران از سال ۲۰۰۵ در مرز دوغارون فعالیت خود را آغاز کرده است.

شهرستان ۱۴۰ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد بیش از ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->