ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

گجتی پوشیدنی برای بیدار کردن کاربر با استفاده از ارتعاش

  • کد خبر: ۱۳۳۷۰۹
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۶
گجتی پوشیدنی برای بیدار کردن کاربر با استفاده از ارتعاش
بیدار شدن با زنگ ساعت به‌خصوص برای اطرافیان اذیت کننده است. به همین دلیل گجتی به نام «سایلنت ویک می آپ» ساخته شده که روی بدن کاربر نصب می شود و فقط او را از خواب بیدار می کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حال حاضر گجت پوشیدنی در کیک استارتر با ۵ سانتیمتر طول، ۳ سانتیمتر عرض و یک سانتیمتر ضخامت ارائه شده است و به طور موقت با پد‌های چسب دار سیلیکونی پزشکی ضد حساسیت به بدن متصل می‌شوند. هریک از این پد‌ها برای ۷ ساعت کارآمد است.

هرچند کاربران می‌توانند دستگاه را در هر نقطه‌ای از بدنشان قرار دهند، اما کارشناسان توصیه می‌کنند آن را روی سینه یا ساعد بچسبانند.

کاربر با استفاده از یک اپ اندروید یا iOS به گجت متصل می‌شود. کاربر تایمر را برای زمان بیدار شدن تنظیم می‌کند. ۱۰ دقیقه قبل از زمان تعیین شده گجت «سایلنت ویک می‌آپ» ۲۰۰ پالس ارتعاشی ایجاد می‌کند. شدت این پالس‌ها به تدریج افزایش می‌یابد و به این ترتیب کاربر آرام آرام بیدار می‌شود.

از سوی دیگر اطرافیان کاربر نیز می‌توانند راحت بخوابند؛ همچنین کاربر با توجه به سنگینی خوابش می‌تواند ۳ سطح ارتعاش تعیین شده در اپ را انتخاب کند. همچنین وی قادر خواهد بود این گجت را چند بار در روز تنظیم کند تا درباره یک قرار ملاقات یا رویداد دیگر به او یادآوری کند.

برق مورد نیاز دستگاه نیز به وسیله دو باتری کوچک تامین می‌شود که برای ۳ ماه استفاده کافی هستند. در زمان تعویض باتری‌ها از طریق اپ به کاربر هشدار داده می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->