چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

گجتی پوشیدنی برای بیدار کردن کاربر با استفاده از ارتعاش

  • کد خبر: ۱۳۳۷۰۹
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۶
گجتی پوشیدنی برای بیدار کردن کاربر با استفاده از ارتعاش
بیدار شدن با زنگ ساعت به‌خصوص برای اطرافیان اذیت کننده است. به همین دلیل گجتی به نام «سایلنت ویک می آپ» ساخته شده که روی بدن کاربر نصب می شود و فقط او را از خواب بیدار می کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حال حاضر گجت پوشیدنی در کیک استارتر با ۵ سانتیمتر طول، ۳ سانتیمتر عرض و یک سانتیمتر ضخامت ارائه شده است و به طور موقت با پد‌های چسب دار سیلیکونی پزشکی ضد حساسیت به بدن متصل می‌شوند. هریک از این پد‌ها برای ۷ ساعت کارآمد است.

هرچند کاربران می‌توانند دستگاه را در هر نقطه‌ای از بدنشان قرار دهند، اما کارشناسان توصیه می‌کنند آن را روی سینه یا ساعد بچسبانند.

کاربر با استفاده از یک اپ اندروید یا iOS به گجت متصل می‌شود. کاربر تایمر را برای زمان بیدار شدن تنظیم می‌کند. ۱۰ دقیقه قبل از زمان تعیین شده گجت «سایلنت ویک می‌آپ» ۲۰۰ پالس ارتعاشی ایجاد می‌کند. شدت این پالس‌ها به تدریج افزایش می‌یابد و به این ترتیب کاربر آرام آرام بیدار می‌شود.

از سوی دیگر اطرافیان کاربر نیز می‌توانند راحت بخوابند؛ همچنین کاربر با توجه به سنگینی خوابش می‌تواند ۳ سطح ارتعاش تعیین شده در اپ را انتخاب کند. همچنین وی قادر خواهد بود این گجت را چند بار در روز تنظیم کند تا درباره یک قرار ملاقات یا رویداد دیگر به او یادآوری کند.

برق مورد نیاز دستگاه نیز به وسیله دو باتری کوچک تامین می‌شود که برای ۳ ماه استفاده کافی هستند. در زمان تعویض باتری‌ها از طریق اپ به کاربر هشدار داده می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->