آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده هوافضای سپاه‌: با راهکار‌های میان‌بُر به پیشرفت‌های نظامی رسیدیم

  • کد خبر: ۱۳۳۹۲۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۴
فرمانده هوافضای سپاه‌: با راهکار‌های میان‌بُر به پیشرفت‌های نظامی رسیدیم
فرمانده نیروی هوافضای سپاه یکی از مسئولیت‌های مجموعه‌های علمی را حل مسائل کلیدی انقلاب دانست و گفت: ما به دنبال این نبودیم که کار خود را با رقابت‌های مرسوم در کشور‌های دنیا جلو ببریم؛ ما راهکار‌های میا‌ن‌بر را پیدا کردیم و از این مسیر به نتایجی رسیدیم که برای دشمنان ما به چالش تبدیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین افتتاحیه ششمین قرار مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) با حضور سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه برگزار شد.

در این مراسم که در سالن شهید باغانی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برگزار شد، سردار حاجی‌زاده ضمن تشکر از زحمات کشیده شده جهت برپایی نمایشگاه و رویداد‌های تخصصی قرار ششم مرکز رشد، به تبیین مسائل انقلاب اسلامی پرداخت.

وی پیشرفت‌های بسیار چشمگیر در عرصه نظامی و امنیتی را نتیجه هدف‌گذاری‌های دقیق صورت گرفته و توجه به اولویت‌ها دانست و گفت: ما به دنبال این نبودیم که کار خود را با رقابت‌های مرسوم در کشور‌های دنیا جلو ببریم؛ ما راهکار‌های میا‌ن‌بر را پیدا کردیم و از این مسیر به نتایجی رسیدیم که برای دشمنان ما به چالش تبدیل شده است. این الگو و روش مختص کار نظامی نیست؛ آن را در هر عرصه‌ای به کار بگیرید، به موفقیت دست می‌یابید.

سردار حاجی زاده هم‌چنین به ضرورت ریشه‌یابی مسائل در فرایند حل مسئله پرداخت و گفت: در طول سالیان مختلف بسیاری از مسائل مهم و ریشه‌ای مورد غفلت واقع شده و لذا اکنون این نسخ از مسائل باید در اولویت بررسی واقع شود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه یکی از مسئولیت‌های مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و مجموعه‌های مشابه را توجه دادن مسئولین نسبت به مسائل کلیدی انقلاب دانست.

وی هم‌چنین موضوع انتخاب درست مدیران و کادرپروری برای ایفای نقش‌های مدیریتی در کشور را یکی از مسائل بسیار مهم و پر اولویت کشور دانست.

سردار حاجی‌زاده هم‌چنین ضمن اشاره به اتفاقات اخیر کشور، برخورد خوب نیرو‌های انقلابی را با مردم، عاملی دانست که به جذب هرچه بیشتر آن‌ها نسبت به انقلاب اسلامی کمک می‌کند.

وی اخلاق خوب و برخورد حسنه را یکی از ویژگی‌های برجسته شهید تهرانی‌مقدم و شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد و گفت: اگر از من بپرسید ویژگی اصلی این شهید بزرگوار (شهید تهرانی مقدم) چه بود، می‌گویم: اخلاق بی‌نظیر این شهید! شهید حاج قاسم سلیمانی هم همین‌طور بود. او با همین اخلاق خویش تمام کشور را برای امور انقلاب به‌کار گرفته بود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران هم‌چنین به بازدید از غرفه‌های مختلف نمایشگاه قرار مرکز رشد پرداخت و با پژوهشگران حاضر در این غرفه‌ها تبادل نظر کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->