ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور
سرخط خبرها

وزیر کشور: امروز بسیجیان دهه هشتادی‌ با اغتشاشگران مقابله می‌کنند| اجازه ندهیم جوانان در تله دشمن قرار گیرند

  • کد خبر: ۱۳۵۹۲۵
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۲
  • ۱
وزیر کشور: امروز بسیجیان دهه هشتادی‌ با اغتشاشگران مقابله می‌کنند| اجازه ندهیم جوانان در تله دشمن قرار گیرند
وزیر کشور با بیان اینکه دشمن با اتخاذ جنگ ترکیبی به دنبال بی ثباتی و ناامنی در کشور است، گفت: بسیجیان امروز دهه هشتادی‌هایی هستند که با عشق به مکتب امام خمینی (ره) و آرمان‌های انقلاب اسلامی به مقابله با اغتشاشگران می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در مراسمی به مناسبت هفته بسیج که با حضور کارکنان وزارت کشور برگزار شد؛ اظهار داشت: استقلال، امنیت، منافع و ثبات ملی کشور و انقلاب موضع‌گیری شفاف گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی در برابر  توطئه آشکار دشمن را ایجاب می‌کند.

وزیر کشور ادامه داد: جریان دشمن امروز با در پیش گرفتن جنگ ترکیبی و به میدان آوردن همه ظرفیت‌های رسانه‌ای به دنبال تضعیف پایه‌های ثبات و امنیت کشور است و در این شرایط حساس باید همگان با هوشیاری و آگاهی کامل در برابر دسیسه‌های معاندان عمل کنند. هیچ ایرانیِ ایران دوستی نمی‌پذیرد که کشور با توطئه دشمن، ناامن شود و از این رو شخصیت‌ها و چهره‌ها باید موضع مشخص و آشکاری نسبت به ناامنی و بی ثبات سازی جریان معاند داشته باشند.

وحیدی با بیان اینکه نباید مقهور جنگ نرم دشمن شد، توضیح داد: ایران اینترنشنال با پول عربستان سعودی و شبکه بی بی سی با حمایت و بودجه دولت انگلیس اداره می‌شود و بر همگان حقد و کینه سعودی‌ها و انگلیسی‌ها نسبت به ایران عزیز مشخص است. برای همین روایت این رسانه‌ها همواره از سر دشمنی و تلاش برای تضعیف ایران بوده است.

تلاش برای مهندسی ذهن و افکار از سوی جریان رسانه‌ای دشمن دیگر محور مورد اشاره وزیر کشور بود و در این خصوص گفت: نباید اجازه دهیم که جوانان عزیز کشور که سرمایه‌های اصلی کشور هستند در تله دشمن قرار گیرند و روشنگری حقایق و اهداف پلید دشمن از ضروریات جدی است. دشمن با تمام ظرفیت و با انتشار اخبار دروغین، سعی در القای فضای بی ثباتی در کشور دارد که باید با این احساس ناامنی مقابله کنیم.

وی با اشاره به اغتشاشات اخیر در کشور اظهار کرد: در اتفاقات اخیر، نیرو‌های خدوم بسیجی سربلند و پر افتخار عمل کردند و آنچه دشمن برای ایجاد ناامنی و بی ثباتی در کشور طراحی کرده بود را خنثی ساختند.

وزیر کشور با بیان اینکه دشمن برای تضعیف اقتدار و توان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دست به انواع توطئه‌های ترکیبی و پیچیده می‌زند؛ گفت: امروز بسیجیان در مقابله با توطئه جدید دشمن در میدان مخلصانه و قهرمانانه حضور دارند و در این مسیر جان نثاری می‌کنند.

وحیدی با بیان اینکه بسیجیان در همه نقاط کشور در حال دفاع از امنیت و آرامش مردم هستند؛ اظهار کرد: بسیجیان امروز دهه هشتادی‌هایی هستند که با عشق به مکتب امام خمینی (ره) و آرمان‌های انقلاب اسلامی به مقابله با اغتشاشگران می‌پردازند.

وی با اشاره به بیانات رهبر کبیر انقلاب اسلامی با این مضمون که  جوانان امروز از جوانان صدر اسلام اگر برتر نباشند پایین‌تر نیستند؛ گفت: نسل امروز بسیجیان از نسل اول انقلاب هم پرشورتر و انقلابی‌تر هستند و این همان نشانه زنده و پویا بودن این انقلاب بزرگ دینی است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه ترس اصلی دشمن در پویایی و زنده بودن انقلاب اسلامی است؛ گفت: دشمن تصور داشت با ابزار تحریم اقتصادی می‌تواند اهدافش را پیش ببرد، اما در عمل دید که انقلاب به مسیر پیشرفت خود ادامه می‌دهد و مشکلات کشور در حال برطرف شدن و مدیریت است.

وحیدی دستیابی علمی کشور به فناور‌های نوین به خصوص موشک هایپرسونیک گفت: موشک هایپر سونیک یک طیف بزرگی از دانش و فناروی است که جوانان و مهندسان پرتلاش کشور به آن دست یافته‌اند. دشمن بعد از ناامیدی از فشار اقتصادی به سمت جنگ ترکیبی روی آورد و در این جنگ همه ظرفیت‌ها را به میدان آورده است. دشمن با جریانات برانداز و تجزیه طلب رسما و علنا نشست برگزار می‌کند و این امر نه نشانه قدرت، بلکه استیصال آن‌ها از پیشرفت کشور است.

وزیر کشور به جنگ روایت‌ها از سوی دشمن اشاره کرد و افزود: جریان خشن و تندی که امنیت مردم را نشانه گرفتند، به عنوان اعتراضات مسالمت آمیز جلوه می‌دهند و در مقابل، علیه بسیجیان و مدافعان امنیت که از حریم کشور پاسداری می‌کنند؛ شبهه‌افکنی می‌کنند. نباید اجازه دهیم، دشمن روایت سازی دروغین داشته باشد و امروز بسیجیان عزیز کشور جانانه از امنیت کشور دفاع می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۱
0
0
نشانه حماقت وناداني بر پيشاني اش نقش بسته .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->