حمله پهپادی اوکراین به یک پالایشگاه نفت در جنوب غربی روسیه (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حملات گسترده اسرائیل به مواضع حزب الله در جنوب لبنان + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۴) تراز تجاری خراسان رضوی بیش از ۱.۵ میلیارد دلار است | ارز واردات از محل درآمد‌های صادراتی استان تأمین شود اسرائیل خود را برای حملات جدید به لبنان آماده می‌کند زنگنه: پزشکیان تعامل با مجلس را بلد است | می‌ترسیم به موضوع بنزین و نان نزدیک شویم مالکی: سطح مبادلات تجاری و اقتصادی به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد پزشکیان در سنندج: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم تل‌آویو منطقه مرزی با مصر را «منطقه نظامی بسته» اعلام کرد مهلت یک‌ماهه آمریکا به لبنان برای اجرای انحصار سلاح دیدار و گفت‌وگوی قالیباف و ریاست‌جمهوری پاکستان بیان دیدگاه ها و مشکلات در دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کردستان با رئیس‌جمهور ۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه وزیر علوم: پیوند دانشگاه با جامعه و صنعت تقویت می‌شود تقدیر بایدن از آمریکایی‌ها برای انتخاب ممدانی رفیع‌زاده: طرح فوریت‌های اداری در استان‌ها به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به دنبال این هستیم که حتماً قانون ازدواج با اتباع خارجی را اصلاح کنیم | به هیچ تبعه خارجی در موضوع ازدواج تابعیت داده نمی‌شود عراقچی: از جنگ ۱۲ روزه، درس‌های بزرگی فرا گرفتیم و از روز ۲۳ خرداد قوی تریم قالیباف در دیدار همتای پاکستانی: از موضع صریح پاکستان در حمایت از کشورمان در جنگ ۱۲ روزه تقدیر می کنم نماینده مجلس: آمریکایی‌ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده‌اند یک ناو هواپیمابر انگلیسی به مدیترانه اعزام شد ترامپ: با زهران ممدانی باید مهربان بود پزشکیان وارد سنندج شد قالیباف: مجلس شورای اسلامی در مسیر توسعه همکاری‌ها با پاکستان گام برمی‌دارد
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: جلوی کم‌فروشی رسمی گرفته شود| سازمان استاندارد بدون ملاحظه از تولید کالای بی‌کیفیت جلوگیری کنید+ فیلم

  • کد خبر: ۱۳۶۷۱۵
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۰
رئیس‌جمهور: جلوی کم‌فروشی رسمی گرفته شود| سازمان استاندارد بدون ملاحظه از تولید کالای بی‌کیفیت جلوگیری کنید+ فیلم
رئیس جمهور صیانت از اعتماد مردم به سازمان استاندارد را مورد تأکید قرار داد و گفت: این سازمان موظف است بدون کمترین ملاحظه و مسامحه‌ای از تولید یا توزیع کالای بی‌کیفیت و غیراستاندارد در کشور جلوگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز شنبه در جلسه شورای عالی استاندارد کیفیت کالا را یکی از مسایل مهم و محوری در تولید کالا عنوان کرد و گفت: هدف مهم کالای استاندارد تولید کردن است و علاوه بر مدیران مراکز تولیدی، سازمان استاندارد به عنوان یک مرجع حاکمیتی و دستگاه نظارتی موظف است بر کیفیت کالا نظارت کند.

رئیس جمهور در ادامه دغدغه مردم برای استفاده از کالای استاندارد را نشانه اعتماد و اطمینان مردم به این سازمان دانست و تصریح کرد: سازمان ملی استاندارد در واقع وکیل مردم برای نظارت بر ادای حقوق اجتماعی از جمله حق کیفیت، حق رضایت از خدمات، حق ایمنی، حق سلامت، حق محیط زیست سالم و حق کیفیت زندگی است و در همین راستا از جانب دولت نیز مأموریت دارد.

آیت‌الله رئیسی در ادامه صیانت از اعتماد مردم به سازمان استاندارد را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: این سازمان موظف است بدون کمترین ملاحظه و مسامحه‌ای از تولید یا توزیع کالای بی‌کیفیت و غیراستاندارد در کشور جلوگیری کند و در انجام این مأموریت مهم اصل بر کیفیت کالا باشد نه تولیدکننده دولتی یا غیردولتی آن.

رئیس‌جمهور افزود: اگر همه نهاد‌هایی که کارشان نظارت بر تولید در صنعت، کشاورزی و سایر بخش‌های دیگر است از همه ضمانت‌های قانونی برای جلوگیری از تولید کالای بی‌کیفیت استفاده کنند. مردم نیز به استفاده از کالای ایرانی تولید داخل بیشتر ترغیب خواهند شد.

پیگیری اجرای خدمات پس از فروش به شکل عملی، جلوگیری قاطعانه از کم‌فروشی رسمی از طریق بسته بندی خاص کالا‌ها و پیگیری الگوی مصرف نسبت به همه امکانات کشور از دیگر توصیه‌های مهم رئیس جمهور به سازمان ملی استاندارد بود.

در این جلسه همچنین ۱۲ مصوبه از جمله پیشنهاد اجرای اجباری استاندارد ملی ایران در بخش‌های مختلف، روش اجرایی بازنگری آیین‌نامه‌ها و ضوابط اجرایی مرتبط با قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، اخذ کارمزد بابت ارائه خدمات الکترونیکی استانداردسازی و اعطای نشان‌های استاندارد در هر فعالیت به نهاد‌های همکار سازمان و استناد وزارت نفت به استاندارد‌های ملی برای بومی‌سازی و مقابله با تحریم‌های ظالمانه و بهره‌مندی از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان به تصویب رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->