بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد
سرخط خبرها

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد معارفه شد

  • کد خبر: ۱۳۷۲۷۷
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد معارفه شد
طی مراسمی سید علی حسینی به عنوان معاون جدید برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد معارفه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیدا مهربان در مراسم تکریم و معارفه معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی که با حضور "سید عبدالله ارجائی" شهردار مشهد و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری برگزار شد گفت: از حسن اعتمادی که طی دو سال و دو ماه گذشته برای ارائه خدمت به من شد تشکر می‌کنم.

وی بابیان اینکه از سطح کارشناسی تا معاونت را تجربه و سعی کردم در تمامی سطوح توان خود را برای خدمت‌رسانی به مردم و همکارانم به کار بگیرم اظهار کرد: خوشحالم بگویم که اولین زنی هستم که به‌عنوان نماینده بانوان در سطح معاونت توفیق خدمتگزاری را داشتم.

معاون سابق برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد اضافه کرد: یکی از اقدامات مهمی که در طول این مدت انجام شد این بود که سعی کردیم مدیریت شهری را به‌سوی یک مدیریت نظام‌مند و بهره‌گیری از دانش و تکنولوژی روز سوق دهیم که دراین راستا فعالیت‌های زیادی انجام شد.

مهربان تصریح کرد: دراین زمینه کارخانه نوآوری احداث و برنامه‌ریزی و پژوهش‌های زیادی انجام شد.

وی ادامه داد: نتیجه این اقدامات منجر شد که اکنون حدود ۸۳۶ نفراز افراد خلاق جامعه در کارخانه نوآوری مشهد استقراریافته و مشغول فعالیت در حوزه‌های مختلف دانش‌بنیان و فعالیت‌های نوآورانه باشند که مدیرت شهری نیز از بخشی از این فعالیت‌ها بهره‌مند می‌شود.

معاون سابق برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد ضمن اشاره به اینکه تعداد زیادی رویداد آموزشی و استارتاپی دراین مدت برگزار شده است اظهار کرد: دراین رویداد‌ها بیش از ۱۳ هزارنفر از بدنه جامعه خلاق حضور پیداکرده‌اند.

مهربان ادامه داد: هدف این بود که مدیریت شهری از طرح‌ها و برنامه‌های خلاقانه برای توسعه شهر و حل چالش‌های شهری استفاده کند.

وی افزود: درمجموع با کمک و همراهی همکارانم اقدامات زیادی دراین مدت انجام‌شده است هرچند که کاستی‌هایی نیز وجود داشته که امیدوارم در ادامه مسیر برطرف شود.

همچنین در ادامه این مراسم سید علی حسینی معاون جدید برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: از حسن اعتماد شهردار در سپردن سکان این بخش مهم مدیریت شهری به این‌جانب تشکر می‌کنم.

وی اضافه کرد: توصیه‌ها و نکات شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر در دستور کار و اولویت معاونت برنامه‌ریزی قرار خواهد گرفت و تلاش خواهد شد تا فرایند‌ها کوتاه و فعالیت‌ها سرعت بیشتری بگیرد.

معاون جدید برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد ادامه داد: اکنون با بحث تدوین بودجه، اصلاح و تفریق بودجه روبه‌رو هستیم ودرکنار آن بحث بودجه کشور و برنامه هفتم توسعه نیز پیشرو است که امیدواریم بتوانیم دراین حوزه نقش‌آفرینی خوبی به نفع شهرداری‌ها برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم داشته باشیم.

دراین مراسم آیدا مهربان معاون اسبق برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری تکریم و سید علی حسینی به‌عنوان معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد معارفه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->