اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد
سرخط خبرها

هلال احمر از افزایش تقاضا برای جست‌وجوی مفقودشدگان افغانستانی خبرداد

  • کد خبر: ۱۳۷۴۱۷
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
هلال احمر از افزایش تقاضا برای جست‌وجوی مفقودشدگان افغانستانی خبرداد
معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر از تشکیل پرونده جست‌وجوی مفقودین برای ۱۰۰ پناهجوی افغانستانی تنها در ۶ ماهه نخست امسال خبر داد و گفت که اغلب این مفقودین کودکانی هستند که در جریان عبور غیرقانونی در دوسوی مرز‌های ایران با کشور‌های همسایه از خانواده‌هایشان جدا شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهنام سعیدی در این‌باره گفت: پس از تغییر حکومت افغانستان در سال گذشته، اداره جست‌وجو و بازپیوند خانواده جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با افزایش چشم‌گیر تقاضا‌های جست‌وجوی مفقودین مواجه شد به طوری که در ۶ شش ماهه نخست ۱۴۰۱ برای ۱۰۰ مهاجر افغانستانی، پرونده جست‌وجو تشکیل شده‌است.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر تاکید کرد: اینکه گمان کنیم با پیشرفت تکنولوژی‌های ارتباطی در دنیای امروز، امکان گم شدن افراد و جدا ماندن از خانواده وجود ندارد، تصور نادرستی است. زیرا جنگ و بحران‌های مهاجرت، قواعد جاری زندگی را برهم می‌زند. اغلب مهاجران، با ورود غیرقانونی به کشورمان، قصد عبور و حرکت به سمت سایر کشور‌ها را دارند. البته عده‌ای نیز ایران را برای اقامت انتخاب می‌کنند.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، وی توضیح داد: اداره جست‌وجو و باز پیوند خانواده در سایر جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال احمر نیز فعال است. بنابراین، پرونده‌های جست‌وجوی مفقودین تنها در هلال احمر ایران تشکیل نمی‌شود؛ بنابراین قطعا پرونده‌های دیگری هم برای سایر مهاجران مفقود افغانستانی در دیگر کشور‌های مسیر مهاجرت از ایران تا سایر کشور‌ها مفتوح است.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه افزود: در جریان عبور از مرز‌ها و تردد در استان‌های مرزی، بسیار اتفاق می‌افتد که اعضای یک خانواده از هم جدا شوند؛ متاسفانه تعدادی از آن‌ها نمی‌توانند یکدیگر را پیدا کنند و این جدایی ممکن است سال‌ها ادامه یابد. در چنین مواقعی افراد می‌توانند برای پیدا کردن عضو مفقود خانوده به یکی از ادارات جست و جو مستقر در هریک از جمعیت‌های ملی در سراسر دنیا مراجعه کنند تا با تشکیل پرونده، فرآیند جست و جو آغاز شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->