چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سامسونگ از گلکسی z فولد ۷ رونمایی کرد + مشخصات و ویژگی‌ها دو بسته‌ حمایتی ویژه دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده از جنگ بهترین شغل‌های ده سال آینده + کدام مشاغل پرتقاضا خواهند بود؟ مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد
سرخط خبرها

ویدئو | یک میمون با کمک چیپ نورالینک می‌تواند تایپ کند

  • کد خبر: ۱۳۷۶۹۷
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
ویدئو | یک میمون با کمک چیپ نورالینک می‌تواند تایپ کند
در طول رویداد «Show and tell»، مهندسان نورالینک در مورد پیشرفت توسعه فناوری صحبت کردند و همچنین یک میمون را به نمایش گذاشتند که از طریق تراشه کاشته شده در مغز خود، به صورت از راه دور تایپ می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز - شرکت نورالینک متعلق به ایلان ماسک، اخیراً در مقر اصلی خود واقع در فرمونت، کالیفرنیا، میزبان رویداد «Show and tell» خود بود. این شرکت فناوری عصبی در حال توسعه یک رابط مغز و کامپیوتر است که اساساً یک تراشه به اندازه سکه با ۱۰۲۴ رشته الکترود است و برای تحریک نورون‌ها در قشر حرکتی مغز کاشته می‌شود. در طول این رویداد، مهندسان نورالینک در مورد پیشرفت توسعه فناوری صحبت کردند و همچنین یک میمون را به نمایش گذاشتند که از طریق تراشه کاشته شده در مغز خود، به صورت از راه دور تایپ می‌کند.

میمون نمایش داده شده در رویداد نورالینک که «Sake» نام دارد، می‌تواند با فکر کردن به اینکه مکان‌نما روی صفحه‌کلید مجازی به کجا حرکت کند، تایپ کند. او موفق شد از این طریق عباراتی از جمله «به Show and tell خوش آمدید» و «می‌توانم میان وعده بخورم» را تایپ کند.

همانطور که ایلان ماسک در ویدیو بالا توضیح می‌دهد، میمون در واقع نحوه هجی کردن کلمات را یاد نگرفته است، بلکه مهندسان نورالینک به آن یاد داده‌اند که چگونه حروف برجسته شده با رنگ زرد روی نمایشگر را مانند یک بازی ویدیویی ردیابی کند. تراشه تعبیه شده در جمجمه میمون، فعالیت مغزش را ثبت می‌کند و سپس سیگنالی را به صورت بی‌سیم برای حرکت مکان‌نما در اطراف نمایشگر کامپیوتر ارسال می‌کند.

ماسک در این رویداد به مخاطبان اطمینان داد:

«برخلاف چیزی که برخی افراد فکر می‌کنند، ما به شدت مراقب حیوانات هستیم. ما همیشه می‌خواهیم ایمپلنت تاییدی باشد نه اکتشافی و آزمایش‌های زیادی انجام می‌دهیم.»

اواخر سال گذشته بود که ایلان ماسک گفت نورالینک به میمون‌ها توانایی اجرای ذهنی بازی‌های ویدیویی را می‌دهد و اوایل سال جاری میمونی که با ایمپلنت مغزی نیورالینک، بازی کامپیوتری می‌کند را به نمایش گذاشت.

مهندسان Neuralink همچنین در این رویداد نشان دادند که ربات جراحی بسیار پیشرفته آن چگونه بیش از ۱۰۲۴ رشته الکترود نازک را به مغز وارد می‌کند. آن‌ها این فناوری را با استفاده از یک مدل مغز ژلاتینی به نمایش گذاشتند. ایلان ماسک همچنین در این رویداد اعلام کرد که نورالینک احتمالاً تا ۶ ماه دیگر آزمایش‌های انسانی خود را شروع خواهد کرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->