استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد زلزله، دوزین مینودشت در استان گلستان را لرزاند + جزئیات (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمایت دانشجویان تهران از خیزش ضدصهیونیستی دانشگاهیان آمریکا قتل دختر اصفهانی مبتلا به اوتیسم به دست مادرش مشهد، سومین قطب پیوند کبد در کشور است آرامگاه فردوسی برای ۱۰ شب میزبان بزرگداشت حکیم‌توس است دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
سرخط خبرها

واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی + جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۷۹۱۶
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی + جزئیات
برای سهولت استفاده و تنظیم میزان مصرف، هر گروه از موادغذایی تعریف‌شده در هرم غذایی برحسب سهم یا واحد بیان می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی به شرح زیر است:

گروه نان و غلات (مقدار توصیه‌شده ۶ تا ۱۱ واحد)

یک واحد از این گروه عبارت است از یک برش یا سی گرم از انواع نان (سنگک، تافتون و بربری) یا سه عدد بیسکویت معمولی یا یک عدد سیب‌زمینی کوچک یا نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته یا یک‌سوم لیوان عدس پخته یا ۴.۳ لیوان غلات پخته یا سه چهار عدد کراکر.

گروه میوه‌ها (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۴ واحد)

یک عدد میوه متوسط مثل سیب، پرتقال، هلو یا یک‌دوم طالبی کوچک یا نصف‌لیوان گیلاس یا حبه انگور یا سه عدد زردآلو یا نصف‌لیوان آب‌میوه یا ۲.۱ لیوان کمپوت یا ۴.۱ لیوان خشکبار یا دو قاشق غذاخوری کشمش یا نصف‌موز بزرگ یا یک عدد و نصفی انجیر خشک یا ۴/۱ لیوان توت‌فرنگی.

گروه سبزیجات (مقدار توصیه‌شده ۳ تا ۵ واحد)

۱۲۰ سی‌سی یا یک لیوان سبزی برگی‌شکل مانند کاهو و اسفناج یا نصف‌لیوان سبزی پخته یا نصف‌لیوان از سایر سبزی‌های خام خردشده یا یک عدد سیب زمینی متوسط.

یک عدد هویج پخته یا یک‌سوم لیوان لوبیای سبز یا قارچ پخته‌شده.

گروه شیر و لبنیات (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۳ واحد)

هر واحد از این گروه برابر است با یک لیوان شیر یا یک لیوان ماست یا ۴۵ تا ۶۰ گرم پنیر یا یک لیوان کشک پاستوریزه یا یک‌ونیم لیوان بستنی یا یک لیوان شیر کم‌چرب یا سه‌چهارم لیوان ماست کم‌چرب.

گروه پروتئین‌ها (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۳ واحد)

گوشت قرمز و مرغ (یک عدد ران کوچک) و ماهی شصت تا نود گرم یا یک عدد تخم‌مرغ یا ۲.۱ لیوان حبوبات پخته‌شده یا ۳.۱ لیوان انواع مغز‌ها یا دو قاشق غذاخوری حلواارده یا کرم بادام‌خاکی.

گروه چربی‌ها و قند‌ها

یک واحد برابر با یک قاشق مرباخوری روغن (آفتابگردان، ذرت، زیتون، سویا، پنبه‌دانه) یا ۱۰ عدد زیتون کوچک.

یک واحد از مواد قندی شیرین برابر است با یک عدد (یک قطعه ۳ سانتی‌متری) شیرینی یا یک قاشق مرباخوری شربت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->