ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درآمد دولت از عوارض خروج از کشور چقدر زیاد شد؟

  • کد خبر: ۱۳۸۲۰۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۶
درآمد دولت از عوارض خروج از کشور چقدر زیاد شد؟
بعد از شیوع کرونا و ایجا ممنوعیت‌های بین المللی برای سفر‌های خارجی درآمد‌های دولت از محل عوارض خروج از کشور در سال ۱۳۹۹ بیش از ۸۸ درصد کاهش پیدا کرد و اکنون این درآمد دوباره افزایش پیدا کرده و به بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اخیرا سازمان امور مالیاتی اعلام کرده است که در شش ماه نخست سال جاری بیش از ۱۰۸۵ میلیارد تومان عوارض خروج از کشور دریافت شده است. این میزان در هفت ماه امسال به بیش از ۱۲۶۱ و در هشت ماه سال ۱۴۰۱ نیز به ۱۴۱۳ میلیارد تومان رسیده است.

بررسی‌های شهرآرانیوز نشان می‌دهد که بر اساس آمار‌های سالیانه سازمان امور مالیاتی درآمد این سازمان از عوارض خروج از کشور در سال ۹۶ برابر ۳۴۹ میلیارد تومان، در سال ۹۷ برابر ۹۸۲ میلیادر تومان، در سال ۹۸ برابر یک هزار و ۱۵۳ میلیارد تومان، در سال ۹۹ برابر ۱۳۲ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۰ برابر یک هزارو ۲۰۴ میلیارد تومان بوده است.

ایسنا نیز در این باره نوشته است: آمار حاکی از آن است که میزان مالیاتی که دولت از مسافران برای خروج از کشور اخذ کرده، در هشت ماه سال جاری از کل سال ۱۴۰۰ بیشتر است. این درحالی است که طبق عملکرد درآمد‌های مالیاتی کل کشور طی سال ۱۴۰۰، میزان عوارض خروج از کشوری که دریافت شد ۱۲۰۴ میلیارد تومان بود.

بررسی درآمد‌های دولت از این محل نشان می‌دهد که طی سالیان اخیر به طور متناوب با رشد نرخ عوارض خروج از کشور تعیین شده در قانون برنامه و بودجه درآمد دولت نیز از این محل افزایش پیدا کرده است، اما رشد این درآمد‌ها بعد از پایان کرونا و رفع محدودیت‌های سفر‌های بین المللی انفجاری بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->