اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند درباره گونه «خاطره نویسی»، با نگاهی به کتاب تازه «روزنگار میرممتاز» | یادداشت های نماینده مشهد در مجلس شورای ملی
سرخط خبرها

شهدای نوجوان شاهچراغ به روایت «سفر قند»

  • کد خبر: ۱۳۸۵۵۵
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
شهدای نوجوان شاهچراغ به روایت «سفر قند»
مجموعه مستند «سفر قند۲» با روایت جذاب از شهدای دهه هشتاد و نودی شاهچراغ علیه السلام از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فصل دوم مجموعه مستند «سفر قند» با هدف پاسخ به مجموعه‌ای از سوال‌های ذهنی چند نوجوان، طراحی شده که توسط یک مربی روحانی در طی یک سفر گروهی به شیراز، به دنبال ایجاد مسأله و حل آن است.

اولین مجموعه سفر قند با موضوع اربعین در ۱۰ قسمت ۲۵ دقیقه‌ای تولید و دومین مقصد این گروه مستندساز نوجوان، سفر به شیراز و تهیه یک مستند برای شهدای حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام و برگزاری بزرگداشت آنهاست. در مستند سفرقند با عنوان رفیق شهیدم نوجوان‌ها به مدرسه شهدای شوش که شهید آرشام سرایداران در آن تحصیل می‌کرد، حضور یافته و اتفاقات پر از احساس و خارق العاده‌ای را رقم زدند.

آرشام سرایداران دانش‌آموز دبستان شهدای شوش ناحیه ۳ شیراز، غروب چهارشنبه هشتم آبان به همراه پدر و مادرش در حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) به شهادت رسید.

همچنین در این مجموعه شاهد اتفاقات جالبی برای آرتین سرایداران خواهید بود که نوجوانان سفر قند سعی کردند تا با شاد کردن او، کمی از درد‌های آرتین را با رقم زدن خاطراتی التیام دهند.

مستند «سفر قند۲» کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه قرآن و معارف سیما به تهیه کنندگی امین سلمان زاده و کارگردانی علی صالحی است که سه شنبه ۱۵ و جمعه ۱۸ آذر از شبکه قرآن و معارف سیما ساعت ۱۶ و ۲۲ پخش خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->