واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی هستند مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی آمریکا و قطر در العدید افتتاح شد حمله پهپادی اسرائیلی به یک مراسم عروسی در غزه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) سردار پاکپور: آمادگی امروز سپاه بیشتر از دوران جنگ ۱۲ روزه است محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید نتانیاهو: خدمت سربازی را افزایش خواهم داد تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پیشروی کردند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پاکستان: مجوزی به آمریکا برای حمله به افغانستان از خاک خود نداده‌ایم | هشدار صریح ارتش به هند ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود تعداد شهدای غزه از زمان آتش‌بس به ۲۳۸ نفر رسیده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین در دستور کار نیست رئیس‌جمهور لبنان: چاره‌ای جز مذاکره نداریم جنگ ترامپ با یک قانون قدیمی «نشست غزه» در استانبول آغاز شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور: شناسایی، محاکمه و مجازات اغتشاشگران با قاطعیت پیگیری خواهد شد

  • کد خبر: ۱۳۸۹۹۹
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۹
رئیس جمهور: شناسایی، محاکمه و مجازات اغتشاشگران با قاطعیت پیگیری خواهد شد
رئیس جمهور با بیان اینکه آرامش و امنیت امروز شهرهای ما به برکت خون جوانان عزیزی است که در برابر هجوم اغتشاشگران ایستادند، اظهار داشت: اگر چه غم از دست دادن آنها برای‌مان بسیار دشوار است، اما دستاورد خون پاک آنها ناامیدی دشمن بود.
 

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی عصر پنجشنبه در آیین تجلیل از خانواده‌های معظم شهدای مدافع امنیت که در مسجد سلمان ریاست جمهوری برگزار شد، با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اولین شهیده دفاع از ولایت، شهدای مدافع امنیت را پیروان صدیق آن حضرت توصیف کرد.

رئیس جمهور با اشاره به شکست دشمنان در جنگ هشت ساله و همچنین ناکامی آنها در توطئه‌های چهل سال اخیر، اظهار داشت: دشمن قصد داشت در جنگی ترکیبی و توطئه‌ای جدید، ارزش‌ها، انقلاب اسلامی و مردم را مورد هجوم قرار دهد، اما فرزندان بصیر ملت در مقابل این هجمه ایستادگی کردند.

رئیسی افزود: دشمنان می‌خواستند نسخه‌ای که در برخی کشورها اجرا کرده بودند در ایران اسلامی با شعارهای توخالی و فریبنده اجرا کنند، غافل از اینکه اینجا مردان، زنان و جوانان سلحشوری هستند که با احساس مسئولیت پای انقلاب و ارزش‌ها و کشور خود ایستاده‌اند.

رئیس جمهور گفت: دشمن در حوادث اخیر داعش‌وار به جان انقلاب و مردم افتاد و نهایت عناد و سبوعیت و حقد و کینه نسبت به جریان ارزشی و جبهه انقلاب را به نمایش گذاشت.

رئیسی گفت: امروز اگر وضعیت شهرهای ما آرام است و در امنیت قرار داریم، به برکت خون جوانان عزیزی است که در برابر هجوم اغتشاشگران ایستادند. اگر چه غم از دست دادن آنها برای‌مان بسیار دشوار است، اما دستاورد خون پاک آنها ناامیدی دشمن بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه شهدا قبل از شهادت، شهید زندگی کرده‌اند، تصریح کرد: تمام ابعاد زندگی نورانی شهدا، موضع‌گیری آنها، دشمن شناسی و نگاه‌شان به مسیر ولایت، پیروی از امام و حرکت در مسیر انقلاب و خدمت به مردم، به ویژه دستگیری از محرومان، سرشار از خیر و برکت است و شهادت قله مسیر حرکت آنها بود.

رئیسی ایستادگی و مقاومت پای دین و ارزش‌ها را پیام شهدا و همگان را مخاطب این پیام و سخن دانست و گفت: گذشت زمان آثار و برکات خون شهدا را بیشتر نشان خواهد داد.

رئیسی روشنگری و جهل زدایی از جامعه را از آثار خون شهدا دانست و افزود: امروز امپراطوری رسانه‌ای دشمن با صحنه‌سازی و دروغ‌پردازی تلاش دارد تا حقایق را وارونه جلوه دهد، اما خون شهدا، تبلیغات مسموم و توطئه‌های آنها را خنثی کرد و به جامعه آگاهی بخشید.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به رفتار دوگانه دشمنان در حمایت از تروریسم و ادعای حمایت از مردم گفت: امروز دشمنان ملت‌ ایران برای مردم ما شعار «زندگی» سر می‌دهند، اما از آن طرف عمال اسلحه به دست‌شان در حرم شاهچراغ جان کودک ۱۰ ساله و پدر و مادرش را می‌گیرند.

رئیس جمهور افزود: آنها در افغانستان ادعای دموکراسی داشتند، اما محصول لشکرکشی به این کشور ۳۵ هزار کودک معلول بود و تمام خانه‌ها و شهرها را ویران کردند و باز هم ادعا دارند که ما زندگی می‌بخشیم! به کدام مردم دنیا زندگی بخشیده‌اند که چنین ادعایی دارند؟

 رئیسی با بیان اینکه فضاسازی‌ها تمام می‌شود و باطل از بین می‌رود و حق پایدار خواهد ماند، در واکنش به درخواست خانواده معظم شهدای مدافع امنیت برای شناسایی، محاکمه و مجازات اغتشاشگران و عوامل شهادت نیروهای حافظ امنیت تاکید کرد که این مسئله با قاطعیت از سوی دستگاه‌های ذیربط پیگیری خواهد شد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین مادر شهید دانیال‌ رضازاده و همسر شهید امیراحمدی نیز سخنرانی کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->