جشنواره کوچه از امشب در بوشهر آغاز می‌شود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) معرفی نامزدهای سومین جایزۀ ادبی «چوک» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد شبکه تلویزیونی کارمند افتتاح شد اعلام برنامه‌های هفته فیلم و عکس مشهد + جدول زمانبندی پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی
سرخط خبرها

تجلیل از «تام کروز» برای نجات سینما

  • کد خبر: ۱۳۹۰۷۸
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
تجلیل از «تام کروز» برای نجات سینما
تام کروز بابت فروش بالای فیلم جدیدش که منجر به نجات سینمای آمریکا در سال ۲۰۲۲ شد، جایزه دیوید. او. سلزنیک را از انجمن تهیه‌کنندگان آمریکا می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تام کروز پس از چند دهه حضور در سینما علاوه بر بازیگری که همواره ستاره بوده، نشان داده از استعدادی ویژه برای تولید فیلم هم برخوردار است؛ به همین دلیل او از سوی انجمن تهیه‌کنندگان آمریکا تجلیل می‌شود.

با توجه به فروش بالای جدیدترین فیلم کروز یعنی «تاپ گان: ماوریک» این بازیگر که تقریباً با فیلمش سینما‌های آمریکا را در سال ۲۰۲۲ نجات دارد با جایزه دستاورد دیوید. او. سلزنیک ۲۰۲۳ از انجمن تهیه‌کنندگان آمریکا تجلیل می‌شود.

وی این جایزه را در سی و چهارمین دوره جوایز انجمن تهیه‌کنندگان آمریکا (PGA) در مراسمی که ۲۴ فوریه ۲۰۲۳ برگزار می‌شود دریافت می‌کند.

این جایزه به نام دیوید او. سلزنیک که بر تولید فیلم «بر باد رفته» نظارت داشت، نامیده شده است و استیون اسپیلبرگ، باربارا بروکلی تهیه‌کننده مجموعه «جیمز باند»، برایان گریزر از بنیانگذاران «ایمجین انتترتینمنت» و کوین فایگی از دریافت کنندگان پیشین آن هستند.

دونالد لی لین و استفانی آلین روسای انجمن تهیه‌کنندگان با تجلیل از کروز گفتند وی با شروع «ماموریت: غیرممکن» نشان داد استعدادی برای تهیه‌کنندگی دارد که با استعداد خارق‌العاده‌اش به‌عنوان بازیگر همخوانی دارد. در ادامه افزوده شده: کروز با همان توجه دقیق به جزئیاتی که در تمام تلاش‌های حرفه‌ای‌اش به کار می‌برد، به تولید هم می‌پردازد. تعهد او به گفتن داستان‌های جسورانه، سینمایی و سرگرم‌کننده، تجربه سینمای جهان را ارتقا داده و شماری از محبوب‌ترین فیلم‌های سینمایی تاریخ را خلق کرده است.

فیلم‌های کروز بیش از ۱۱ میلیارد دلار در گیشه‌های جهانی فروش داشته‌اند و مجموعه فیلم‌های «ماموریت غیرممکن» و «جک ریچر» و نیز فیلم‌هایی، چون «آسمان وانیلی»، «آخرین سامورایی» و «الیزابت تاون» به یاد ماندنی هستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->