تأمین اجتماعی باید بابت تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان پاسخگو باشد یک زن در مشهد ساعتی پس از مشارکت در درگیری جان باخت پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | بارش باران‌های رگباری در کشور اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد
سرخط خبرها

قتل همسر سابق با ضربات چاقو در کردستان

  • کد خبر: ۱۳۹۵۵۵
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
قتل همسر سابق با ضربات چاقو در کردستان
ظهر ۱۲ آذر، صدای فریادهای زن جوانی، ساکنان ساختمان را به پارکینگ کشاند. آنها زن همسایه را دیدند که خونین در چند قدمی خودرواش روی زمین افتاده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، بدنبال این خبر، بلافاصله تیم جنایی یکی از شهرستان‌های کردستان وارد عمل شده و با حضور در محل با جسد مقتول مواجه شدند. تحقیقات نشان می‌داد که زن ۴۲ ساله، یکی از ساکنان ساختمان است و هنگامی که قصد خروج از خانه را داشته به قتل رسیده است.

 

مأموران بلافاصله به بازبینی دوربین‌های مداربسته خانه مقتول پرداختند. دوربین‌ها نشان می‌داد که مرد میانسالی در نزدیکی خانه مقتول در کمین بوده و به محض اینکه زن جوان در پارکینگ را باز می‌کند تا سوار بر خودرواش آنجا را ترک کند، مرد میانسال وارد ساختمان شده و بعد از اینکه مقتول را با ضربات متعدد چاقو به قتل رسانده، متواری شده است.

قاتل آشنا

چهره مرد میانسال برای اهالی ساختمان و دوستان وی آشنا بود، او همسر سابق زن جوان بود. با شناسایی هویت متهم، کارآگاهان جنایی وارد عمل شده و ساعاتی بعد از این جنایت، وی بازداشت شد. متهم ضمن اعتراف به قتل انگیزه خود را از این جنایت اختلاف و کینه قبلی عنوان کرد.

جدایی به خاطر اختلاف

یکی از اقوام مقتول در باره این جنایت گفت: مقتول سال ۸۲ زمانی که دانشجو و در شهرستان بود با همسرش که در یک بیمارستان کار می‌کرد آشنا شد و پاییز سال ۸۲ ازدواج کرد، اما از همان ابتدا باهم اختلاف داشتند. شوهرش مرد بد اخلاقی بود و همین مسأله باعث درگیری بین آنها شده بود. زندگی آنها با اختلاف‌هایشان ادامه داشت و آنها صاحب یک پسر که الان ۱۶ سال دارد و دختری ۸ ساله شدند.

اما اختلاف‌های آنها از سال ۹۸ پررنگ‌تر شد به‌طوری که شوهرش او را مدام کتک می‌زد و چندین شکایت و پرونده نیز در این مورد تشکیل شد. درنهایت ۷ ماه قبل بود که آنها از هم جدا شدند و قرار بر این شد که در هفته ۴۸ ساعت بچه‌ها نزد مادرشان باشند.

 

او ادامه داد: مقتول تحصیلکرده بود و به تازگی در آزمون وکالت هم قبول شده بود. او به خاطر شوهرش به شهرستان رفت و بعد از جدایی برای اینکه بتواند بچه‌ها را ببیند و کنار آنها باشد، در همان شهرستان ماند. اما همسر سابقش دست‌بردار نبود و مدام برای او ایجاد مزاحمت می‌کرد و از او می‌خواست که به زندگی مشترک با او برگردد. می‌گفت من اشتباه کردم تو را طلاق دادم. او مدام زن جوان را تهدید می‌کرد که باید برگردی و تهدیدهایش را بالاخره عملی کرد و ساعت ۱۲:۳۴ روز حادثه وقتی مقتول می‌خواست به‌دنبال دخترش برود و او را از مدرسه بیاورد به پارکینگ رفت تا سوار خودرواش شود.

آن‌طور که متهم در تحقیقات گفته است، او به کمین می‌نشیند و زمانی که در ورودی باز می‌شود وارد ساختمان می‌شود.

دوربین‌ها نشان می‌دهند که شوهر سابقش وارد ساختمان می‌شود و مقتول با دیدن او به سمت خودرواش فرار می‌کند تا سوار آن شود. اما شوهر سابقش که سه چاقو به همراه داشته به او حمله می‌کند و با ۱۷ ضربه چاقو او را به قتل می‌رساند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->