نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد
سرخط خبرها

راه اندازی موزه‌ای از آثار برجای مانده از سردار سلیمانی

  • کد خبر: ۱۳۹۵۹۹
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹
راه اندازی موزه‌ای از آثار برجای مانده از سردار سلیمانی
نرجس سلیمانی دختر سردار قاسم سلیمانی از برپایی موزه‌ای از آثار به جا مانده از پدرش در کرمان یا تهران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نرجس سلیمانی اظهار داشت: قرار است آثار به جا مانده از پدر در قالب یک موزه برای دوستداران ایشان به نمایش گذاشته شود البته این را هم باید بگوئیم بابا برخی وسایل خود را در بین خانواده تقسیم کرده است.

وی با بیان اینکه نماز شب بابا هرگز ترک نمی‌شد، تصریح کرد: پدر کتاب قرآن و تسبیح نماز شب خود را به من، سجاده و مهر نمازش را به فاطمه، یکسری از کتاب‌ها و دست نوشته‌های خود را به زینب داده با خنده می‌گوید که نفهمیدیم پدر به آقا پسر‌ها چه چیزی داده، دیگر وسایل شخصی بابا هم به مادر رسیده است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: از پدر وسایل زیادی نظیر دست نوشته ها، خاطرات مکتوب، کتاب ها، قلم وی به جا مانده که قابل نمایش در موزه است.

دختر سردار سلیمانی در پاسخ به این پرسش که این موزه چه زمانی راه اندازی می‌شود، توضیح داد: زمان راه اندازی موزه مشخص نیست، ولی در حال انجام است سعی می‌کنیم تا پایان سال کاری در این زمینه انجام دهیم.

سلیمانی با بیان اینکه پدر بسیار به نوشتن و مطالعه علاقه داشت، گفت: او در سخت‌ترین شرایط در میدان جنگ، زیر صدای خمپاره دست از نوشتن بر نمی‌داشت البته یکی از راه‌هایی که در آن شرایط آدم را آرام می‌کند صحبت کردن با فرد دیگری است تا احساس آدمی جاری شود و هیچ چیز مثل نوشتن آن حس را منتقل نمی‌کند، این نوشته‌ها بیشتر خطاب به دختران است و هر کدام از ما یک دست نوشته از احساس پدر راجع به اتفاقی که روی داده و درد و دل‌های وی در آن زمان داریم.

وی با بیان اینکه نگاه پدر نسبت به دختران متفاوت بود، خاطرنشان کرد: وقتی وی به خانه باز می‌گشت نامه را برای هر شخصی که نوشته بود به او می‌داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->