قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد
سرخط خبرها

FATF باید با اقدامات تروریستی آمریکا برخورد کند

  • کد خبر: ۱۳۹۶۴
  • ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵
FATF باید با اقدامات تروریستی آمریکا برخورد کند
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در شرایطی که FATF ادعا می‌کند به دنبال مبارزه با تامین مالی تروریسم است، باید با اقدام اخیر دولت آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی که یک اقدام تروریستی مشخص بود، برخورد کند و واکنش نشان دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد دژپسند امروز، سه‌شنبه هفدهم دی‌ماه در حاشیه جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین حوزه‌هایی که FATF در آن فعالیت دارد، موضوع تامین مالی تروریسم است؛ از این‌رو در شرایطی که رییس جمهور یک کشور رسما اعلام کرده که «بودجه‌ای برای اعمال تروریستی می‌گذاریم و می‌خواهیم از آن استفاده کنیم»، باید تمام نهاد‌های بین‌المللی نسبت به آن واکنش نشان دهند که یکی از آن‌ها FATF خواهد بود.

به گفته وی، اگر یک شهروند آمریکایی با این روش وقیحانه کشته می‌شد آن‌ها برای مدت بسیار طولانی این مساله را پیگیری می‌کردند، اما می‌بینید که دولت ایالت متحده بر خلاف قوانین بین‌المللی و با قلدری فرمانده بزرگ ایران را به شهادت می‌رساند و رسما اعلام می‌کند که آماده است "به ۵۲ نقطه دیگر ایران حمله کند"، از این‌رو نهاد‌های جهانی باید نسبت به این مواضع موضع‌گیری جدی داشته باشند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به آخرین وضعیت افزایش سرمایه بانک‌ها اشاره کرد و ادامه داد: از ماه‌های ابتدایی سال جاری موضوع افزایش سرمایه بانک‌ها را پیگیری و حتی پیشنهاداتی در رابطه با آن ارائه کرده بودیم. در کنار ما بانک مرکزی نیز با همکاری سازمان برنامه و بودجه این موضوع را در دستور کار قرار داده و با هم‌اندیشی این سه دستگاه پیشنهاد نهایی ارائه شود.

دژپسند با بیان این‌که در یک سال گذشته هیات مقررات‌زدایی عملکرد قابل دفاعی داشته است، اظهار کرد: وزارت اقتصاد تلاش کرده تا جایی که حوزه‌های کاری مربوط به خودش می‌شود در این هیات اقدامات لازم را انجام دهد و امیدواریم همین روند در ماه‌های پیش‌رو نیز ادامه پیدا کند.

فرهاد دژپسند در جریان برگزاری جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نیز به اقدام خلاف قانون و وقیحانه آمریکا در ترور سردار قاسم سلیمانی اشاره و اظهار کرد: مردم منطقه و آزادی‌خواهان جهان به خوبی نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و اقیانوس ملت که در روز‌های گذشته شهدا را بدرقه کرد یک سرمایه و پشتوانه مهم برای کشور خواهد بود. ما باید تلاش کنیم که در عرصه اقتصاد نیز از این یک دستی ملی استفاده کرده و در جهت روان‌سازی فعالیت‌های اقتصادی حرکت کنیم.

به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی، یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های امروز کشور رشد سرمایه‌گذاری اقتصادی است که می‌تواند با پیگیری مقررات‌زدایی و بهبود نسبی شرایط فراهم شود. از سال ۱۳۹۱ تاکنون فقط در دو سال سرمایه گذاری ما مثبت بوده و از این‌رو امیدواریم شرایط برای رشد این شاخص فراهم شود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->