سردار غلامعلی رشید که بود؟ | از «طریق القدس» تا «شهید طریق القدس» فرزند کاظم صدیقی همچنان در زندان است دست به ماشه، چشم به آینده؛ صف‌آرایی جدید جهان پس از تنش‌ها خشم ترامپ از افشاشدن شکست حملات متجاوزانه به تأسیسات هسته‌ای ایران ترامپ: خبر لغو تحریم‌های ایران صحت ندارد شاباک ۳ اسرائیلی را با ادعای همکاری با ایران بازداشت کرد اژه‌ای: باید از وحدت و انسجام ملی صیانت و حراست کرد بقایی: زمان و شکل مذاکرات در حال بررسی است؛ هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیدیم تخت‌روانچی: ایرانیان برای مقابله با تجاوز خارجی متحد خواهند بود | ایران بر غنی‌سازی اورانیوم برای اهداف صلح‌آمیز «پافشاری خواهد کرد» منتفی شدن طرح ترامپ برای مهاجرت ساکنان غزه فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیر ماه سال ۱۴۰۴ عارف: با توقف آتش روبه‌رو هستیم، اما اسرائیل به هیچ معیار انسانی و ارزشی قائل نیست ابراز امیدواری مصر به آتش‌بس قریب‌الوقوع در غزه بقائی: پیشنهاد آمریکا برای آتش بس از طریق یک کشور عربی مطرح شد حملات توپخانه رژیم اسرائیل به غزه ۱۹ شهید و مجروح برجای گذاشت (۸ تیر ۱۴۰۴) محکومیت استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا» ماکرون: ایران باید به میز مذاکره بازگردد حزب‌الله: اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست شهید «ابوعمر سوری» فرمانده نظامی ترور شده القسام در غزه چه کسی بود؟ سفیر ایران در عربستان سعودی: اسرائیل دیگر مصونیتی ندارد ایروانی: بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند فرمانده جدید بخش عملیات ارتش اسرائیل: به اهدافمان در غزه نرسیدیم عراقچی حمله شیمیایی سردشت را مشابه تجاوز اخیر اسرائیل دانست | ایران بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در تاریخ معاصر صهیونیست‌های بی‌خانمان شده در قدس به جان هم افتادند تصویب کمیته شهدا و مجروحین جنگ ۱۲ روزه در هیات‌ دولت دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاخ سفید به حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۱۴۰۱۱۲
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۱
کاخ سفید به حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل واکنش نشان داد
جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید به حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل، واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سالیوان امروز چهارشنبه به عنوان یک مقام ارشد آمریکایی که کشورش سیاست فشار حداکثری را به ایران وارد کرده، حذف تهران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل را نشانه دیگری از افزایش اجماع جهانی علیه جمهوری اسلامی دانست.

وی در ادامه مدعی شد که آمریکا با متحدان و شرکایش همکاری می‌کند تا ایران را در قبال آنچه وی سوءرفتاری‌های کشور خوانده، پاسخگو کند. 

با تلاش غیرقانونی ایالت متحده آمریکا، جمهوری اسلامی ایران که طی یک فرایند دموکراتیک و با اکثریت آرا به عضویت کمیسیون مقام زن سازمان ملل درآمده بود، از این کمیسیون حذف شد.

قطعنامه خاتمه عضویت ایران با ۲۹ رأی موافق، ۸ رأی مخالف و ۱۶رأی ممتنع به تصویب رسید.

آرژانتین، اتریش، بلژیک، بنین، بلغارستان، کانادا، شیلی، کلمبیا، کرواسی، چک، دانمارک، فنلاند، فرانسه، یونان، گواتمالا، رژیم صهیونیستی،‌ ایتالیا، ژاپن، لتونی، لیبریا، لیبی، مونته نگرو، نیوزیلند، پاناما، پرو، پرتغال، کره جنوبی، بریتانیا و آمریکا کشورهایی بودند که رأی موافق دادند.

کشورهای بولیوی، چین، قزاقستان، نیکاراگوئه، نیجریه، عمان، روسیه و زیمبابوه به قطعنامه پیشنهادی برای حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل رأی مخالف دادند.

بنگلادش، بوتسوانا، بلیز، کنگو، ساحل عاج، اسواتینی، گابن، هند، اندونزی، ماداگاسکار، مکزیک، جزایر سلیمان، تایلند، موریس، تونس و تانزانیا هم رأی ممتنع برای خروج ایران از کمیسیون مقام زن دادند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->