رکوردزنی شهرداری مشهد با اجرای ۴ میلیون مترمربع آسفالت از معابر شهری طی ۱۱ ماه طهوریان عسکری: تصمیمات شورا باید بر پایه دانش و نگاه نخبگانی باشد فرماندار مشهد خبر داد: پایان اختلاف‌ها بر سر انتقال آب هزارمسجد به مشهد | پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت سد شوریجه سرخس رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تأخیر در اجرای پروژه‌ها سبب تحمیل هزینه مضاعف به شهر و نارضایتی شهروندان می‌شود کشف ۸۹۰ کیلو گرم برنج احتکار شده در کاشمر (۳۰ تیر ۱۴۰۴) یاراحمدی: خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی به مرز یک میلیون نفر رسید | اتباع مجاز می‌توانند با پرداخت مالیات از خدمات استفاده کنند رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: روند احداث خطوط و ایستگاه‌های قطار شهری با قوت ادامه دارد + فیلم پژمان‌فر: مدیریت شهری تجربه خوبی در حل مشکلات مشهد دارد اجرای هم‌زمان ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز هم ناسالم است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) تلاش بی‌وقفه در روز‌های بی‌آبی برای نجات فضای سبز مشهد بازدید شهردار هرات و هیئت همراه از کارخانه نوآوری مشهد | آمادگی برای عقد تفاهمنامه خواهرخواندگی شهرداری مشهد و شهرداری هرات پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه جداسازی آب شرب از آب خام در منطقه ۵ مشهد تابستان بلاخیز سال ۶۱ در مشهد «علامت‌سازی»؛ در مشهد بازاری داشته که دیگر نیست | هنر فلزی عزاداری ماجرای اراضی «پلاک ۶۸» در منطقه ۳ مشهد جزئیاتی از فاز یک خط ۳ قطار شهری مشهد؛ از تولیدات داخل تا همه آمار‌ها و رکورد‌ها | خط‌۳ متروی مشهد روی ریل افتخار طرح تفصیلی توس در حال تهیه است ضرورت تخریب بنای قدیمی مسجد صاحب الزمان (عج‌) و بازگشایی خیابان رحیمی مشهد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: چپ‌گرد‌های غیرهمسطح میدان شهید فهمیده ترافیک را ۴۴ درصد کاهش می‌دهد اجرای حدود ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد | ۱۲ بوستان تا پایان تابستان به بهره‌برداری می‌رسند
سرخط خبرها

علوی مقدم: حوزه فرهنگی پیشانی هر منطقه است

  • کد خبر: ۱۴۰۱۳۷
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹
علوی مقدم: حوزه فرهنگی پیشانی هر منطقه است
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: حوزه فرهنگی پیشانی هر منطقه است و یکی از نکات بسیار مهم، مخاطب برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ما است؛ باید تعامل با تشکل‌ها و هیئات مذهبی را تعمیق ببخشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدحسین علوی مقدم" در نشست شهردار با معاونان فرهنگی و اجتماعی مناطق سیزده‌گانه با بیان اینکه حوزه فرهنگ، حوزه‌ای وسیع و بزرگ است، اظهار کرد: این حوزه از چنان جایگاهی برخوردار بوده که مقام معظم رهبری در این خصوص بارها نکات موثری فرموده‌اند.

وی با بیان اینکه شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری در این دوره، نسبت به حوزه فرهنگی دغدغه‌مند است، گفت: براساس همین دغدغه‌مندی، دو کمیسیون ورزش و جوانان و بانوان و خانواده را تشکیل دادیم که یکی از رویکردهای غالب آنها، مسائل فرهنگی و اجتماعی است.

علوی‌مقدم در ادامه با تاکید بر اینکه حوزه فرهنگی و اجتماعی، تمرکز روی چند موضوع مشخص تا حصول نتیجه را در اولویت قرار دهد و از پرداختن به چندین حوزه متنوع و متکثر که مانع از تمرکز می‌شود، پرهیز کند، افزود: یکی از نکات بسیار مهم، تغییر نگاه در حوزه فرهنگی است؛ امروز مولفه‌های کارهای فرهنگی و اجتماعی تغییر کرده و دو عنصری که در حوزه فرهنگی به آن نپرداخته‌ایم، حوزه ورزش و هنر است.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد و مناطق شهرداری باید اقدامات اساسی ویژه «جهاد تبیین» تعریف کنند و محوریت این فعالیت‌ را برای نسل جوان و نوجوان قرار دهند.

وی با ارزشمند خواندن اقدام این سازمان در ایجاد باشگاه‌های اجتماعی مختلف، تصریح کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های سازنده صورت گرفته، واگذاری فرهنگسرا و سالن‌های ورزشی به مناطق بوده است.

علوی‌مقدم، حوزه فرهنگی را پیشانی هر منطقه دانست و گفت: یکی از نکات بسیار مهم، مخاطب برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ما است؛ باید تعامل با تشکل‌ها و هیئات مذهبی را تعمیق ببخشیم.

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->