آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علوی مقدم: حوزه فرهنگی پیشانی هر منطقه است

  • کد خبر: ۱۴۰۱۳۷
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹
علوی مقدم: حوزه فرهنگی پیشانی هر منطقه است
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: حوزه فرهنگی پیشانی هر منطقه است و یکی از نکات بسیار مهم، مخاطب برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ما است؛ باید تعامل با تشکل‌ها و هیئات مذهبی را تعمیق ببخشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدحسین علوی مقدم" در نشست شهردار با معاونان فرهنگی و اجتماعی مناطق سیزده‌گانه با بیان اینکه حوزه فرهنگ، حوزه‌ای وسیع و بزرگ است، اظهار کرد: این حوزه از چنان جایگاهی برخوردار بوده که مقام معظم رهبری در این خصوص بارها نکات موثری فرموده‌اند.

وی با بیان اینکه شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری در این دوره، نسبت به حوزه فرهنگی دغدغه‌مند است، گفت: براساس همین دغدغه‌مندی، دو کمیسیون ورزش و جوانان و بانوان و خانواده را تشکیل دادیم که یکی از رویکردهای غالب آنها، مسائل فرهنگی و اجتماعی است.

علوی‌مقدم در ادامه با تاکید بر اینکه حوزه فرهنگی و اجتماعی، تمرکز روی چند موضوع مشخص تا حصول نتیجه را در اولویت قرار دهد و از پرداختن به چندین حوزه متنوع و متکثر که مانع از تمرکز می‌شود، پرهیز کند، افزود: یکی از نکات بسیار مهم، تغییر نگاه در حوزه فرهنگی است؛ امروز مولفه‌های کارهای فرهنگی و اجتماعی تغییر کرده و دو عنصری که در حوزه فرهنگی به آن نپرداخته‌ایم، حوزه ورزش و هنر است.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد و مناطق شهرداری باید اقدامات اساسی ویژه «جهاد تبیین» تعریف کنند و محوریت این فعالیت‌ را برای نسل جوان و نوجوان قرار دهند.

وی با ارزشمند خواندن اقدام این سازمان در ایجاد باشگاه‌های اجتماعی مختلف، تصریح کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های سازنده صورت گرفته، واگذاری فرهنگسرا و سالن‌های ورزشی به مناطق بوده است.

علوی‌مقدم، حوزه فرهنگی را پیشانی هر منطقه دانست و گفت: یکی از نکات بسیار مهم، مخاطب برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ما است؛ باید تعامل با تشکل‌ها و هیئات مذهبی را تعمیق ببخشیم.

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->