تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جستجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبیهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردو خاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد
سرخط خبرها

قوانین و مجازات برای برخورد با مداخله‌گران سلامت بازدارنده نیست و باید به‌روزرسانی شود

  • کد خبر: ۱۴۱۱۲۵
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
قوانین و مجازات برای برخورد با مداخله‌گران سلامت بازدارنده نیست و باید به‌روزرسانی شود
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از چالش‌های ماجرای مبارزه با مداخله‌گران سلامت این است که جرایمی برای این افراد متخلف در نظر گرفته شده است که بازدارندگی کافی ندارد.

سخایی | شهرآرانیوز، ایوب توکلیان در نشست خبری با موضوع مقابله با مداخله‌گران درمان به‌ویژه در حوزه زیبایی و طب سنتی در مشهد، اظهار کرد: به‌عنوان مثال فرد متخلفی که ماهانه ۱۰۰میلیون درآمد دارد، قانون سقف ۵میلیون جریمه برای او در نظر می‌گیرد. افزایش جریمه‌ها و به‌روزرسانی جریمه‌های مقابله با متخلفان مداخله‌گر سلامت باید انجام شود.

وی ادامه داد: یکی از پدیده‌هایی که در سال‌های گذشته شاهد تشدید و به‌نوعی گسترش آن بودیم، موضوع مداخله‌گری‌ها در امر سلامت است. در همه تخصص‌ها و حرفه‌ها فقط افرادی می‌توانند در آن حوزه مشغول به کار شوند که علاوه بر صلاحیت‌های علمی و فنی لازم، تحصیلات مرتبط را نیز داشته باشند و ضمنا باید مجوز‌های قانونی از مراکز ذی‌ربط را گرفته باشند.

وی افزود: در حوزه سلامت این حساسیت بیشتر است، زیرا با جان و سلامت مردم در ارتباط است؛ بنابراین اگر در این حوزه اقدامات سوئی صورت بگیرد، قطعا آسیب و عوارض آن بر مردم و جامعه به‌مراتب بیشتر است. 

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: حوزه طب سنتی یکی از چالش‌های بزرگ ماست. افرادی بدون تحصیلات و تخصص لازم اقدام به تجویز پروتکل‌های درمانی و خدمات درمانی در این حوزه می‌کنند. متأسفانه در حوزه زیبایی این مسئله پررنگ است. به‌دلیل مواجهه با یک چالش و نقطه ضعف فرهنگی و با تأثیرگرفتن از فضا‌های مجازی، افراد زیادی به‌ویژه جوانان به‌سمت عمل‌های زیبایی خارج از استاندارد‌ها پیش رفتند.

توکلیان اضافه کرد: این تقاضا‌های خارج از عرف و استاندار‌های جهانی سبب شده است متخلفان، فرصت‌طلبان و سوءاستفاده‌گران وارد میدان شوند و از این فرصت به نفع منابع اقتصادی خود استفاده کنند. افرادی که صلاحیت علمی ندارند و آموزش‌های لازم و استاندار و مجوز لازم را ندارند، به‌صورت غیرقانونی و زیر‌زمینی خدمات درمانی و زیبایی انجام می‌دهند و با جان مردم بازی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: عوارض وجود این مداخله‌گران به‌خطرافتادن جان مردم، پاسخگونبودن هنگام ایجاد عارضه و آسیب است، زیرا مداخله‌گر سلامت به هیچ مرجعی پاسخگو نیست. همچنین تخلفات تعرفه‌ای از دیگر عوارض مداخله‌گران سلامت است. آن‌ها پول بیشتری به عناوین مختلف از مردم می‌گیرند، مالیات هم پرداخت نمی‌کنند.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: متأسفانه در حوزه طب سنتی، زیبایی و دندان‌پزشکی مداخله‌گران زیادی هستند و ما موظفیم با همکاری قوه قضائیه، سازمان نظام پزشکی و نیروی انتظامی با شناسایی این افراد بلافاصله با آن‌ها برخورد کنیم. یکی از چالش‌های ماجرای مبارزه با مداخله‌گران سلامت این است که جرایمی برای این افراد متخلف در نظر گرفته شده است که بازدارندگی کافی ندارد. به‌عنوان مثال فرد متخلفی که ماهانه ۱۰۰میلیون درآمد دارد، قانون سقف ۵میلیون جریمه برای او در نظر می‌گیرد. افزایش جریمه‌ها و به‌روزرسانی جریمه‌های مقابله با متخلفان مداخله‌گر سلامت باید انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->