نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

تهدید نکونام بعد از ادامه نتایج ضعیف فولاد!

  • کد خبر: ۱۴۱۷۲۵
  • ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵
تهدید نکونام بعد از ادامه نتایج ضعیف فولاد!
جواد نکونام، سرمربی فولاد، بعد از تساوی خانگی مقابل ذوب آهن و ادامه روند نزولی در لیگ برتر، تهدید به افشاگری کرده است!

گروه ورزش|شهرآرانیوز، نتایج فولاد در لیگ برتر قابل قبول نیست و رتبه این باشگاه حتی تک‌رقمی هم نیست! بعد از بردی که فولاد هفته قبل موفق شد نفت مسجد سلیمان را با چهار گل شکست دهد، تصور می‌شد جواد نکونام و شاگردانش به لیگ بازخواهند گشت و با کسب نتایج مطلوب دوباره شانس کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیای فصل بعد را به‌دست خواهند آورد، اما این تیم در یک بازی خانگی تا آستانه شکست مقابل ذوب آهن پیش رفت و درنهایت به‌سختی موفق شد بازی باخته را با تساوی عوض کند.  

درحالی که روند نزولی فولاد نگاه‌ها را متوجه خود کرده، جواد نکونام در فکر افشاگری علیه برخی مسائل در فدراسیون فوتبال است. او با پیش‌کشیدن ماجرای پیشنهاد مربیگری در تیم ملی این جملات را به زبان آورده است: «بار دیگر تأکید می‌کنم برای حضورم در تیم ملی هیچ صحبتی نبوده و با افتخار تحت قرارداد باشگاه فولاد هستم و باشگاه فولاد اجازه نداد که در جام جهانی در کنار تیم ملی باشم. من نمی‌رفتم که اصلا بخواهم گزینه باشم یا نباشم، خودم نمی‌رفتم. اینکه چه می‌گویند و چه نمی‌گویند بعدا جوابی خواهم داد تا مردم بدانند. اگر بخواهم صحبت کنم که چه اتفاقی رخ داد که در دبی از تیم ملی جدا شدم، همه‌چیز را خواهم گفت. صبرم زیاد است. برای مهدی تاج احترام زیادی قائل هستم؛ البته من هم باید صحبت کنم. صحبت‌ها یک‌طرفه است. برنامه‌ای در فوتبال نداریم که چه کسی سرمربی شود. ما برای فردای فوتبالمان برنامه نداریم، چه برسد به شش ماه دیگر.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->