سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش
سرخط خبرها

محمدنادر کاشانی تهیه کننده «زیرآسمان شهر» درگذشت

  • کد خبر: ۱۴۱۸۶۴
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۵
محمدنادر کاشانی تهیه کننده «زیرآسمان شهر» درگذشت
امروز (پنحم دی ماه) محمدنادر کاشانی خالق و تهیه کننده آثاری همچون “شب‌های تابستان"، "زیرآسمان شهر"، "باغچه مینو"، "بدون شرح"، "هژیر ها"و "جنگ هفتادو هفت" پس از یک دوره سخت بیماری دار فانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اصغر پورمحمدی، از مدیران با سابقه صدا و سیما خبر درگذشت این تهیه کننده سریال‌های طنز را تایید کرد و گفت: آقای کاشانی از تهیه کنندگان باسابقه و پرکار تلویزیون در دهه‌های هفتاد و هشتاد بودند.

پورمحمدی در توضیح پیشینه حرفه‌ای و شخصیتی این تهیه کننده آورده است: محمدنادر کاشانی که در فروردین ۱۳۴۰ در شهر کاشان به دنیا آمده بود، در ۹ سالگی پدر خود را از دست داد و نان آور خانه شد. در سال ۱۳۶۶با ذوق و قریحه‌ی هنری که داشت به رادیو آمد و فعالیت هنری خود را با برنامه "جنگ جوان" آغاز کرد. سپس در رادیو سردبیر و تهیه کننده‌ی برنامه‌ی "علم و زندگی" شد و بعد‌ها توانایی خود را در تولید برنامه‌های پر مخاطب به نمایش گذاشت.

این تهیه کننده در ابتدای دهه‌ی هفتاد به تلویزیون آمد وبا تولید برنامه خالق و جذاب "شب‌های تابستان" بدعتی نو در تولید برنامه‌های جنگ شبانه گذاشت. با شناخت خوبی که از مخاطب و رسانه داشت، تولید برنامه‌های طنز شبانه را با موفقیت در برنامه"۷۷"آغاز کرد و همین امر باعث شد، تا بعد‌ها از او به عنوان آغاز گر برنامه‌های طنز شبانه یاد کنند. پس از آن بسیاری از بازیگران و برنامه سازان مشهور تلویزیون با مجموعه‌های با ارزشی که او تهیه و تولید کرد، موفق و نامی شدند.

کاشانی در این سال‌های اخیر همواره دغدغه‌ی مخاطب را داشت و در این راستا برنامه‌های مردمی همچون "صبح آمد" و برنامه‌های دیگر را ساخت.

او حامی و سکوی پرتاب بسیاری از هنرمندان بود و در آخرین برنامه‌ی تولیدی خود با عنوان " آقای گزارشگر" گزارشگران ورزشی زیادی را به جامعه هنری، ورزشی کشور معرفی کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->