سریال‌های جدید نمایش خانگی اعلام شدند عبدالرضا اکبری «شاپرک خانوم» را به صحنه می‌آورد برنامه «ماجرای جنگ» با میهمانان کشوری و لشکری به آنتن بازمی‌گردد ویدئو | شروین حاجی‌پور صدای نماهنگ تازه فیلم «زن و بچه» شد اختتامیه جشنواره ملی موسیقی جوان | معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف فیلم جدید مارتین اسکورسیزی با حضور دی‌کاپریو و لارنس کلید می‌خورد ۱۲ روز با سینمای دفاع مقدس | جدول پخش فیلم‌ها اعلام شد زمان پخش ثابت مسابقه «۱۰۰» اعلام شد «اسکار از دیروز تا امروز» موضوع پرونده ویژه این هفته «هفت» رائد فریدزاده از تأسیس صندوق توسعه سینما در استان‌ها خبر داد وزیر ارشاد: شعر شهریار مرز زبان کلاسیک و زبان گفتاری را درنوردیده است ارسال ۵۰۰ اثر به جشنواره ادبی داستان‌کوتاه «هشت» در مشهد علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

محمدنادر کاشانی تهیه کننده «زیرآسمان شهر» درگذشت

  • کد خبر: ۱۴۱۸۶۴
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۵
محمدنادر کاشانی تهیه کننده «زیرآسمان شهر» درگذشت
امروز (پنحم دی ماه) محمدنادر کاشانی خالق و تهیه کننده آثاری همچون “شب‌های تابستان"، "زیرآسمان شهر"، "باغچه مینو"، "بدون شرح"، "هژیر ها"و "جنگ هفتادو هفت" پس از یک دوره سخت بیماری دار فانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اصغر پورمحمدی، از مدیران با سابقه صدا و سیما خبر درگذشت این تهیه کننده سریال‌های طنز را تایید کرد و گفت: آقای کاشانی از تهیه کنندگان باسابقه و پرکار تلویزیون در دهه‌های هفتاد و هشتاد بودند.

پورمحمدی در توضیح پیشینه حرفه‌ای و شخصیتی این تهیه کننده آورده است: محمدنادر کاشانی که در فروردین ۱۳۴۰ در شهر کاشان به دنیا آمده بود، در ۹ سالگی پدر خود را از دست داد و نان آور خانه شد. در سال ۱۳۶۶با ذوق و قریحه‌ی هنری که داشت به رادیو آمد و فعالیت هنری خود را با برنامه "جنگ جوان" آغاز کرد. سپس در رادیو سردبیر و تهیه کننده‌ی برنامه‌ی "علم و زندگی" شد و بعد‌ها توانایی خود را در تولید برنامه‌های پر مخاطب به نمایش گذاشت.

این تهیه کننده در ابتدای دهه‌ی هفتاد به تلویزیون آمد وبا تولید برنامه خالق و جذاب "شب‌های تابستان" بدعتی نو در تولید برنامه‌های جنگ شبانه گذاشت. با شناخت خوبی که از مخاطب و رسانه داشت، تولید برنامه‌های طنز شبانه را با موفقیت در برنامه"۷۷"آغاز کرد و همین امر باعث شد، تا بعد‌ها از او به عنوان آغاز گر برنامه‌های طنز شبانه یاد کنند. پس از آن بسیاری از بازیگران و برنامه سازان مشهور تلویزیون با مجموعه‌های با ارزشی که او تهیه و تولید کرد، موفق و نامی شدند.

کاشانی در این سال‌های اخیر همواره دغدغه‌ی مخاطب را داشت و در این راستا برنامه‌های مردمی همچون "صبح آمد" و برنامه‌های دیگر را ساخت.

او حامی و سکوی پرتاب بسیاری از هنرمندان بود و در آخرین برنامه‌ی تولیدی خود با عنوان " آقای گزارشگر" گزارشگران ورزشی زیادی را به جامعه هنری، ورزشی کشور معرفی کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->