حضور رئیس جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + عکس ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن»
سرخط خبرها

بررسی حوادث اخیر و اختلالات ارزی در نشست وزیر اطلاعات با کمیسیون اصل نود مجلس+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۲۷۹۸
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
بررسی حوادث اخیر و اختلالات ارزی در نشست وزیر اطلاعات با کمیسیون اصل نود مجلس+ جزئیات
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس در تشریح جلسه نظارتی و تبیینی کمیسیون با وزیر اطلاعات گفت: امروز جنگ روایت‌ها در جریان است و از دولت این انتظار مطرح شد که مدیریت رسانه و فضای روایت‌ها را داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصراله پژمانفر در تشریح جلسه صبح امروز کمیسیون اصل نود با حضور حجت‌الاسلام خطیب وزیر اطلاعات اظهار داشت: این جلسه در موضوعات مختلفی به ویژه حوادث اخیر کشور و موضوع اختلالات ارزی برگزار شد و نمایندگان نگرانی‌هایی داشتند که در خصوص آن طرح موضوع کردند و حجت‌الاسلام خطیب پاسخ‌هایی ارائه کردند.

وی افزود: این جلسات از جلسات تبیینی و نظارتی بود که توسط کمیسیون اصل نود برگزار شد و تلاش داریم اقدامات بازدارنده‌ای که در کشور در حال انجام است برای نمایندگان تشریح شود تا بتوانیم فضای جامعه را نسبت به نگرانی‌های پیش آمده از طریق اطلاع رسانی که از سوی نمایندگان انجام می‌شود آرام کنیم.

وی با اشاره به جزئیات جلسه گفت: امروز مهمترین مسأله جنگ روایت‌ها است و دشمن به شکل گسترده روایت‌های جعلی را مطرح می‌کند وقتی گزارش‌های واقعی ارائه می‌شود می‌بینیم دشمن توانسته در بخشی از جامعه بر افکار مردم تسلط پیدا کند و طبیعتا ما باید بتوانیم اطلاع‌رسانی بهتری انجام دهیم و از دولت خواسته شد اقداماتی که در بخش‌های مختلف انجام می‌شود به ویژه در حوزه‌های اقتصادی و ارز منعکس شود و انشاالله مدیریت رسانه و مدیریت فضای روایت‌ها را داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->