ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سردار اشتری: فتنه اخیر دشمنان ناکام ماند| ایران اسلامی «حرم» است؛ تا پای جان از نظام دفاع می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۴۲۹۰۰
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۳
سردار اشتری: فتنه اخیر دشمنان ناکام ماند| ایران اسلامی «حرم» است؛ تا پای جان از نظام دفاع می‌کنیم
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: به فرموده شهید والامقام سردار سپهبد حاج "قاسم سلیمانی" ایران اسلامی حرم است از این رو بایستی با در راس قراردادن مکتب حاج قاسم از این حرم تا پای جان حفاظت و حراست کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز آیین نکوداشت سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج "قاسم سلیمانی" در سالن کوثر ستاد فراجا به صورت برخط، (ویدئو کنفرانسی با سراسر کشور) با حضور مقامات لشکری و کشوری، خانواده‌های معزز و گرانقدر شهدا و جانبازان و همچنین مدافعان حرم برگزار و در این مراسم از جهادگران عرصه بصیرت فراجا که در ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر با بصیرت ستودنی به فیض شهادت رسیدند و یا مجروح شدند و همچنین مدافعان حرم تقدیر و تجلیل شد.

سردار حسین اشتری در این مراسم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای والامقام و معزز انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای عرصه نظم و امنیت، مدافعان حرم، درود و سلام بر روح بلند و ملکوتی امام راحل، آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" از دست اندرکاران برگزاری این مراسم قدردانی کرد و گفت: امروز در مجموعه انتظامی سراسر کشور همچنین در مراکز آموزشی فراجا همه با یاد سردار دل‌ها شهید سپهبد حاج "قاسم سلیمانی" گرد هم آمدند؛ بحمدالله این مراسم بسیار باشکوه برگزار شد ان شاء الله همه ما از برکات آن نیز بهره‌مند شویم.

وی به اهمیت برگزاری این مراسم باشکوه اشاره کرد و ادامه داد: امروز مراسمی که به یاد حاج قاسم سلیمانی و شهدای والامقام برگزار شد، روز پربرکتی برای مجموعه انتظامی کشور نیز هست؛ هر زمان که به یاد شهدا باشیم و با برگزاری این قبیل مراسم یاد شهدا را زنده نگه داریم در اصل از ارزش‌ها و آرمان‌های والای شهیدان گرانقدر و انقلاب اسلامی پاسداری کرده ایم.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره عالم ربانی آیت الله "محمدتقی مصباح یزدی" و روز بصیرت به بیان چند خاطره از شهید والامقام سردار حاج "قاسم سلیمانی" پرداخت و عنوان کرد: این شهید والامقام و معزز توجه ویژه‌ای به مجموعه انتظامی کشور و کارکنان داشتند به طوری که ایشان در سخنان خود بیان می‌کردند که همه ما مدیون زحمات شبانه روزی همکاران انتظامی در راستای برقراری امنیت و آرامش در کشور هستیم و این میزان از توجه برای انتظامی کشور بسیار افتخار بزرگی است.  

این مقام ارشد انتظامی به تواضع و مردم داری شهید "سلیمانی" نیز اشاره و تصریح کرد: سردار دل‌ها شهید حاج "قاسم سلیمانی" شهادت را عاقبت بخیری می‌دانستند و در نهایت در راستای امنیت و آرامش ایران اسلامی جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و عاقبت بخیر شدند.

سردار اشتری همچنین گفت: شهید حاج "قاسم سلیمانی" عاشق شهادت بودند و هر زمان به یاد رفقای شهیدش از جمله شهیدان والامقام "خرازی" و حاج "احمد کاظمی" می‌افتادند، منقلب می‌شدند و آرزوی شهادت می‌کردند؛ ان شاءالله همه ما نیز در مسیر شهدا قرار بگیریم و با ادامه راه این عزیزان در راستای سربلندی و سرافرازی ایران اسلامی به شهادت برسیم.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تعمیم و بسط این فرهنگ غنی و ارزش‌های عظیم آن در بطن جامعه، جاودانه نگه داشتن یاد و خاطره حماسه آفرینی، صبوری و مقاومت خانواده معظم شهدا و ایثارگران دفاع مقدس ادامه داد: شهید والامقام حاج "قاسم سلیمانی" علاوه بر اخلاص و صداقت عملی که داشتند، فرمانده‌ایی شجاع و باتدبیر و دارای دیپلماسی قوی بودند و با عقلانیت و اقتدار در میدان نبرد حضور داشتند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه شهید حاج "قاسم سلیمانی" با خدا معامله کرد، افزود: زمانی که تمام کار‌های ما برای رضایت خداوند متعال باشد و در این مسیر با گام‌های استوار قدم برداریم و با خدا معامله کنیم خداوند نیز پاداش عظیمی را نصیب بنده خود خواهد کرد از این رو حاج قاسم نیز محبوب قلب‌ها شد به طوری که شاهد مشتاقان و علاقه‌مندان به حاج قاسم پس از شهادت ایشان و حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر ایشان بودیم.

وی همچنین به اخلاص و ولایتمداری شهید حاج "قاسم سلیمانی" نیز اشاره و خاطرنشان کرد: همه ما امروز وظیفه و تکلیف مهمی را برعهده داریم که آن ادامه دادن راه شهیدان خصوصا شهید حاج "قاسم سلیمانی" است؛ به فرموده این شهید والامقام ایران اسلامی حرم است از این رو بایستی با در راس قراردادن مکتب حاج قاسم از این حرم تا پای جان حفاظت و حراست کنیم.

این مقام ارشد انتظامی به اغتشاشات اخیر به سرکردگی ضدانقلاب و منافقان کور دل و ایستادگی کارکنان جان برکف فراجا در برابر آنان اشاره کرد و گفت: به لطف و عنایت الهی فتنه دشمنان ناکام ماند و جا دارد در این مراسم پربرکت از مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های تمامی همکارانم در سراسر کشور به واسطه ایستادگی در برابر دشمنان تقدیر و تشکر کنم.

وی ادامه داد: انصافا همکاران ما در مجموعه انتظامی کشور جان خود را در دفاع از جان، مال و ناموس مردم و حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در طبق اخلاص گذاشتند؛ همکاران ما در سراسر کشور با اقتدار و صلابت در میدان نبرد با دشمنان و معاندان حضور داشتند و از این حرم پاسداری کردند.

سردار اشتری ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان "اسماعیل چراغی" و "تورج اردلان" عنوان کرد: در اغتشاشات اخیر بسیاری از همکاران ما به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و عده‌ای هم جانباز و مجروح شدند؛ قدردان همه این عزیزان و صبوری و مقاومت خانواده‌های آن‌ها و فرزندانشان و همچنین مدافعان حرم هستیم.

فرمانده کل انتظامی کشور خاطرنشان کرد: دشمنان بدانند که ایران اسلامی با وجود جوانان غیور و جان برکف خصوصا جوانان باغیرت در مجموعه انتظامی کشور لحظه‌ای از دفاع از جان، مال و ناموس مردم و تمامیت ارضی ایران اسلامی دریغ نخواهد کرد و با ادامه دادن راه شهیدان و مکتب حاج قاسم دشمن را سرشکسته و مایوس خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->