گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه: اگر دشمنان کوچک‌ترین آسیبی به کشتی‌های ما بزنند، هرجای دنیا باشند آن‌ها را گیر می‌آوریم+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۳۱۰۵
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
فرمانده کل سپاه: اگر دشمنان کوچک‌ترین آسیبی به کشتی‌های ما بزنند، هرجای دنیا باشند آن‌ها را گیر می‌آوریم+ فیلم
فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: نمی‌شود اجازه بدهیم دشمن کوچک‌ترین برد سلاح‌های خود را به قلب سرزمین ما برساند. البته ما کشور‌های دیگر را سپر خود نمی‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در مراسم بزرگداشت سردار سلیمانی در وزارت امور خارجه با تاکید براینکه پرنده‌هایی داریم که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی می‌توانند در هر نقطه‌ای از اقیانوس در یک شعاع بسیار بلند خیلی از گذرگاه‌های استراتژیک جهان تحت تاثیر قرار دهد، اظهار داشت: البته ما کسی را تهدید نمی‌کنیم بلکه از منافع ملی خودمان دفاع می‌کنیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: امروز امن‌ترین خطوط کشتیرانی، خطوطی است که پرچم ایران روی آن قرار داشته باشد، زیرا دشمنان می‌دانند اگر کوچکترین آسیبی به ما بزنند هرچای دنیا باشند گیرشان می‌آوریم.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه در دنیای امروز یک درهم‌تنیدگی و ادغام بین جنگ و صلح وجود دارد، گفت: معمولاً فضای سیاست خارجی کشور‌ها و روابط بین آن‌ها حالتی غیر بومی دارد. گاهی دوستی‌ها و دشمنی‌ها، توأمان می‌شود درحالی‌که معمولاً دستگاه سیاست خارجی یک کشور، نهادی است برای تعامل؛ اما گاهی الگو‌های مخاصمه و تعامل غلبه می‌کند و به‌نظر من ماهیت اصلی عمل دستگاه دیپلماسی کشور ما بیشتر از جنس جهاد و در فضای تقابل اتفاق می‌افتد یعنی قلب سیاست خارجی ما در درجه اول دفاع دیپلماتیک از منافع حیاتی ماست و در درجه دوم، یک تهاجم سیاسی به قلب سیاست خارجی دشمنان است.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: در یک صحنه‌ای دیدم سردار سلیمانی به دشمنان خود که در حال غرق شدن در باتلاق بودند، کمک کرد؛ تصاویر آن الان وجود دارد. شهید سلیمانی یک سیمای قرآنی دارد و می‌توان با الهام از آیات قرآن تصویری دل انگیز از شخصیت حقیقی این انسان بزرگ را ایجاد کرد. بیش از ۴۰ سال  با او آشنایی داشتم و بخشی از زوایای پنهان این اسطوره ماندنی ایران عزیز و اسلام بزرگ را می‌دانم. او واقعاً یک شخصیت کاملاً تکثیر پذیر بود. بهترین آرامگاه او در میدان جنگ، خط مقدم نبرد بود یعنی درست هم تراز با رزمندگان تک تیراندازی که می‌خواستند خطوط را بشکنند.

وی با بیان اینکه اگر سردار سلیمانی از عدالت سخن می‌گفت از قرآن آموخته بود، گفت: او با دشمن هم با عدالت رفتار می‌کرد. جهان بینی او از قدرت الهی بود و گمان نمی‌کنم هرگز قلب او در مقابل هیچ قدرتی به تپش افتاده باشد، یعنی در قلب حوادث او آرام‌ترین مرد بود.

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به ارتباط عملکرد شهید سلیمانی با وزارت خارجه، عنوان کرد: قدرت همزاد سیاست است و سیاست بدون قدرت بی اثر است. داشتن تدبیر سیاسی بدون قدرت کافی نیست. کار اصلی سردار سلیمانی ساخت قدرت برای سیاست خارجی ما بود. کشور‌ها با تاریخ و هویت خود زندگی می‌کنند. زخم‌های تاریخ برای یک ملت ترمیم نمی‌شوند و افتخارات نیز هرگز در تاریخ پاک نمی‌شوند. کسانیکه که پای قرارداد‌های نگین را امضا کردند که ملت ما را کوچک کنند، هرگز نمی‌توان بخشید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->