۳۵ تن در نیجریه کشته شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) عون: درباره ایجاد منطقه حائل در جنوب لبنان اطلاعی نداریم تلفات نظامیان اسرائیلی در نوار غزه به ۸۹۹ تن رسید شهادت ۴۱ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) اولیانوف: کشور‌های اروپایی حق راه‌اندازی اسنپ‌بک را ندارند وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان پس از تنش‌های اخیر گفت‌و‌گو کردند شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تظاهرات ضد جنگ غزه در تل‌آویو برگزار شد نامه همسر اردوغان به همسر ترامپ | برای غزه هم مثل اوکراین دل بسوزانید چرب‌زبانی علی اف برای ترامپ ادامه دارد | ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است یک نظامی صهیونیست در خان‌یونس به هلاکت رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) آیا رژیم صهیونیستی به عراق حمله می‌کند؟ | هشدار دبیرکل جنبش النجباء عراق در خصوص دخالت نظامی اسرائیل ولایتی: قفقاز همواره حاشیه امنیتی ایران بوده است سردرگمی و وحشت اسرائیل از جدیدترین موشک شلیک شده مقاومت یمن پیام وزیر امور خارجه به مناسبت روز پزشک | پزشکان ایران علیرغم تمام تنگناها در همه میدان‌ها پناه مردم بوده‌اند زلنسکی: اراضی خود را به اشغالگر هدیه نمی‌کنیم تعداد شهدای غزه به بیش از ۶۲ هزار نفر رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان به مناسبت روز پزشک پیام داد یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان متلاشی شد| هلاکت ۶ تروریست و کشف انواع سلاح آمریکایی + فیلم (یکم شهریور ۱۴۰۴) بازدید رئیس قوه‌قضائیه از موکب‌های خدمت‌رسان به زائران پیاده امام‌رضا(ع) در مشهد + فیلم و عکس در صورت مذاکره نکردن پوتین درباره جنگ اوکراین، ترامپ چه واکنشی نشان خواهد داد؟ آیت‌الله علم‌الهدی: توجه به جایگاه ملی و بین‌المللی مشهدالرضا (ع) ضروری است | بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی برای رفاه حال زائران دمشق توافق امنیتی با تل‌آویو را تکذیب کرد ماجرای اخراج چند معلم در کردستان چه بود؟ فرماندار مشهد: در بخش زیرساخت‌های هوایی و ریلی با مشکلاتی مواجه هستیم پژمان‌فر: امروز بسیاری از زائران خارجی ایران را تنها با مشهد می‌شناسند معاون استاندار خراسان رضوی: الگوی آستان قدس در پذیرایی از زائران باید توسعه یابد
سرخط خبرها

رئیس قوه قضائیه: چرا یک خودرو باید ۱۳ سال در پارکینگ بماند و تعیین‌تکلیف نشود؟| صدور دستور قضایی برای تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی

  • کد خبر: ۱۴۳۱۲۲
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
رئیس قوه قضائیه: چرا یک خودرو باید ۱۳ سال در پارکینگ بماند و تعیین‌تکلیف نشود؟| صدور دستور قضایی برای تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی
رئیس قوه قضاییه گفت: باید در این کارگروه به صورت دقیق بررسی شود چند درصد از خودرو‌های مرتبط با پرونده‌های مواد مخدر که در پارکینگ مرکزی کرمان نگهداری می‌شوند، توقیفی هستند و چند درصد مصادره‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ظهر امروز دوشنبه (۱۲ دی) در بازدیدی سرزده از پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر در کرمان بازدید کرد.

طبق گفته مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر، در این پارکینگ ۲ هزار و ۲۹۶ دستگاه وسیله نقلیه نگهداری می‌شوند که ۸۵ درصد آن‌ها توقیفی بوده و روند به مزایده گذاشتن ۳۷۸ خودرویی که مصادره‌ای می‌باشند نیز در حال انجام است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان این بازدید با عنایت به رویکرد آسیب‌شناسانه خود در قبال رویه‌های قضایی و امور مرتبط با عدلیه، به صورت موشکافانه به بررسی وضعیت پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر در کرمان پرداخت.

رئیس قوه قضاییه در این بازدید ضمن مشاهده نحوه ثبت کاغذی اطلاعات مربوط به برخی از خودرو‌های موجود در پارکینگ، به مقایسه آن با اطلاعات سیستمی درج‌شده در خصوص آن وسایل نقلیه پرداخت و در این رابطه، سوالاتی تخصصی را از متصدی مربوطه مطرح کرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه پس از بررسی برخی صورتجلسه‌های مربوط به توقیف یا ضبط خودروها، خطاب به مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بر چه مبنایی اعلام می‌کنید خودرو‌ها را با مجوز قضایی تحویل گرفته‌اید درحالیکه در مواردی هیچ مدرکی از آن مجوز‌ها ندارید؟ مگر امکان‌پذیر است یک وسیله نقلیه به پارکینگ ستاد مبارزه با مواد مخدر آورده شود، اما مشخص نباشد که آن وسیله نقلیه مربوط به کدام پرونده است؟

در این اثنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه تصریح کرد: ۲۷۵ دستگاه خودروی موجود در پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر کرمان، دارای پرونده نیستند.

رئیس عدلیه در این بازدید سوالاتی را پیرامون فرآیند تحویل خودرو‌های توقیف یا ضبط شده و نحوه ثبت اطلاعات خودرو‌ها مطرح کرد.

رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به نگهداری ۱۳۵ دستگاه خودروی سنگین در پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر در کرمان، گفت: در حالیکه امروز در بنادر کشور احتیاج زیادی به خودرو‌های سنگین جهت حمل کالا‌های مختلف وجود دارد، نباید ۱۳۵ دستگاه خودرو سنگین در پارکینگ ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمان وجود داشته باشند؛ عدم تعیین تکلیف سریع برای این خودرو‌ها موجب می‌شود که آن‌ها نیز زیر باد و باران و آفتاب، مستهلک شوند و آسیب ببینند.

در ادامه، رئیس قوه قضاییه پس از آگاهی از این موضوع که تعدادی محدود خودرو از ۱۳ سال پیش تا امروز در پارکینگ مرکزی خودرو‌های مرتبط با پرونده‌های مواد مخدر کرمان نگهداری می‌شوند و هنوز تعیین‌تکلیف نشده‌اند، این سوال را از مسئولان مربوطه مطرح کرد که چرا یک خودرو باید برای ۱۳ سال در یک پارکینگ بماند و تعیین تکلیف نشود؟

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر همین اساس به رئیس کل دادگستری استان کرمان دستور داد که در سریع‌ترین زمان ممکن، کارگروهی را مرکب از نمایندگان استانداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دادگستری تشکیل دهد تا در آن کارگروه به صورت دقیق بررسی شود چند درصد از خودرو‌های مرتبط با پرونده‌های مواد مخدر که در پارکینگ مرکزی کرمان نگهداری می‌شوند، توقیفی هستند و چند درصد مصادره‌ای می‌باشند؟

قاضی‌القضات افزود: لازم است در این کارگروه بررسی شود که در مورد چند خودرو حکم صادر شده، اما این احکام به اطلاع ستاد مبارزه با مواد مخدر و پارکینگ نگهداری‌کننده از این خودرو‌ها نرسیده است؟ همچنین باید بررسی شود که در خصوص چند مورد از وسایل نقلیه‌ای که در پارکینگ مرکزی کرمان نگهداری می‌شوند، حکم قضایی قطعی صادر نشده است؟

رئیس قوه قضاییه در همین راستا با بیان اینکه رئیس کل دادگستری استان کرمان موظف است از سه روز دیگر روند اقدامات انجام‌شده در کارگروه تعیین تکلیف خودرو‌های توقیف یا ضبط شده در پارکینگ مرکزی کرمان را به صورت گام به گام گزارش کند، گفت: نتایج اقدامات این کارگروه باید به نحوی باشد که نهایتا ظرف یک ماه آینده وضعیت تمامی خودرو‌های موجود در این پارکینگ مشخص شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین از استاندار کرمان خواست که اقدامات و پیگیری‌های لازم را جهت تعیین تکلیف خودرو‌های موجود در پارکینگ‌های خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر در این استان انجام دهد.

رئیس دستگاه قضا در پایان این بازدید با بیان اینکه عمده مشکلات و مسائلی که در پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر کرمان وجود دارد، مشکلات اجرایی است و ارتباطی به قانون ندارد، گفت: علی‌ایّحال چنانچه این مشکلات اجرایی حل شود، آن‌گاه باید به سراغ خلأ‌ها و نواقص قانونی موجود در خصوص وسایل نقلیه توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر رفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->