پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا در فینال لیگ ملت‌های اروپا (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد | عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟ پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد!
سرخط خبرها

شش مصدوم سرشناس روی دست ساپینتو

  • کد خبر: ۱۴۴۲۰۴
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۲
شش مصدوم سرشناس روی دست ساپینتو
استقلال در بازی جام حذفی مقابل تراکتور شش بازیکن مصدوم خواهد داشت که قادر به حضور درترکیب این تیم نیستند. آمار مصدومان آبی افزایش چشمگیری داشته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال این روز‌ها علاوه براینکه به شدت بابت شکست مقابل تراکتور درلیگ برتر زیر تیغ انتقاد‌های هواداران قرار گرفته و از مدیریت، کادرفنی تا بازیکنان مورد نقد قرار گرفته‌اند، دربازی جام حذفی مقابل تراکتور نیز با مشکلاتی مواجه‌اند واین طور نیست که بتوانیم استقلال را از پیش برنده این بازی بدانیم. طبق آماری که از باشگاه استقلال رسیده در این بازی که نخستین دیدار دو تیم در جام حذفی این فصل محسوب می‌شود احتمالا شش بازیکن استقلال به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم خود نخواهند بود. محمد محبی، محمد حسین مرادمند، ابوالفضل جلالی، عارف غلامی، سبحان خاقانی و آرش رضاوند بازیکنانی هستند که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی استقلال نخواهند بود.

محبی به دلیل مصدومیت در بازی با تراکتور بازی جام حذفی را هم از دست داده است. محمد حسین مرادمند نیز دومین هفته از مصدومیت خود را سپری می‌کند واحتمالا از دو هفته دیگر آماده بازی خواهد شد. ابوالفضل جلالی نیز مصدومیتی را با خود از جام جهانی سوغات آورده و هنوز نتوانسته از بند این آسیب رها شود. عارف غلامی نیز ازناحیه همسترینگ احساس درد می‌کند وتا زمانی که وضعیت او به ثبات نرسد پزشکان استقلال مانع از بازی کردن او خواهند شد. خاقانی هم بعد از پارگی رباط پا دوران بازگشت را سپری می‌کند. درباره او گفته می‌شود از سه هفته دیگر قابلیت حضور درترکیب استقلال را خواهد داشت و درنهایت آرش رضاوند که او نیز به تازگی با مصدومیت مواجه شده و به احتمال زیاد زمان بازگشت او با محمد حسین مرادمند یکی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->