زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد
سرخط خبرها

ماجرای اعتصاب غذای زندانیان زن در زندان فردیس چه بود؟+ توضیحات قوه قضائیه

  • کد خبر: ۱۴۴۸۰۷
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۳
ماجرای اعتصاب غذای زندانیان زن در زندان فردیس چه بود؟+ توضیحات قوه قضائیه
رئیس‌کل دادگستری استان البرز گفت: ۸۶ درصد از متهمان زن اغتشاشات البرز با اعمال نهاد‌های ارفاقی و تامین متناسب آزاد شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین فاضلی هریکندی بیان کرد: طی هفته گذشته مطالبی از سوی برخی متهمان و خانواده‌‎های آن‌ها و یا در رسانه‌‎های معاند در خصوص متهمان زن بازداشتی در ندامتگاه فردیس منتشر شده است.

وی در واکنش به ادعای رسانه‌های معاند مبنی بر عدم ارتکاب جرم توسط افراد بازداشت شده، گفت: متهمان زنی که در حال حاضر بازداشت‌اند، غالبا از اشخاصی هستند که با تشکیل شبکه در فضای مجازی جهت شرکت در اغتشاشات با تعیین زمان و مکان برای تجمع غیرقانونی فراخوان داده و یا نحوه ساخت مواد منفجره را آموزش می‌دادند و یا در صحنه تجمعات غیرقانونی مردم را به آشوب و اغتشاش و درگیری با ماموران تحریک و تشویق می‌‎کردند. از برخی از آن‎ها نیز مواد منفجره از قبیل کوکتل مولوتوف و نارنجک‌های دست ساز کشف شده است.

رئیس کل دادگستری استان البرز در خصوص ادعای عدم رسیدگی به پرونده متهمان زن یا بلاتکلیفی آن‌‎‌ها اظهار کرد: کلیه متهمان به ویژه متهمان زن که از ابتدای اغتشاشات دستگیر شدند با توجه به سیاست‌ها و تاکیدات رئیس قوه قضاییه بلافاصله تعیین تکلیف شدند به نحوی که حدود ۸۶ درصد از متهمان زن مربوط به اغتشاشات اخیر در استان البرز با توجه به نقش و میزان دخالت آن‌ها در ناامنی‌ها با اعمال نهاد‌های ارفاقی و یا تامین متناسب آزاد شده اند

وی افزود: تحقیقات مربوط به پرونده متهمان امنیتی با رعایت مقررات قانونی و با سرعت و دقت در دادسرا‌های مختلف استان انجام شده و در اغلب پرونده‌هایی که ادله اتهامی وجود داشته با صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست به دادگاه صالح جهت رسیدگی ارسال گردیده و وقت رسیدگی نیز از سوی دادگاه تعیین و از طریق زندان به متهمان ابلاغ شده است.

رئیس کل دادگستری استان البرز تاکید کرد: برای برخی از متهمان زن نیز حکم صادر شده که بعضا نسبت به احکام صادره تجدیدنظرخواهی شده و در مرحله رسیدگی به تجدیدنظر خواهی در دادگاه‌های تجدیدنظر استان البرز قرار دارد، لذا هیچ پرونده بلاتکلیفی وجود ندارد.

فاضلی هریکندی با اشاره به ادعای عدم اقدام درمانی درباره بیماران از سوی رسانه‌های معاند، گفت: در مورد کلیه زندانیان از جمله زندانیان امنیتی به محض ورود به زندان معاینه کامل پزشکی به عمل می‌آید و در صورت لزوم اقدامات درمانی آغاز می‌‎شود. در ادامه این فرآیند در خلال مدت بازداشت معاینات دوره‌ای از زندانیان نیز به عمل می‌آید و حتی در موارد خاص اعزام نزد پزشک متخصص یا بستری در بیمارستان صورت می‌‎گیرد.

رئیس کل دادگستری استان البرز تصریح کرد: در مورد برخی از زندانیان زن ندامتگاه فردیس که به هر علتی از جمله بیماری قبلی و زمینه‌ای نیاز به معاینه و یا اقدام درمانی خاص بوده، تمامی اقدامات درمانی از قبیل حضور پزشک متخصص در زندان و یا اعزام به خارج از زندان برای معاینه انجام شده و در مواردی هم حسب تشخیص پزشک مربوطه، متهمان جهت درمان در بیمارستان خارج از زندان بستری شدند و مدارک پزشکی و بیمارستانی آن نیز موجود بوده و در سوابق پزشکی متهمان ثبت شده است.

وی در خصوص ادعا‌های منتشر شده در رسانه‌های معاند مبنی بر عدم پذیرش وکیل برای متهمان در مراحل رسیدگی به پرونده آنها، گفت: کلیه متهمان از حق دسترسی و معرفی وکیل برخوردار هستند، لکن مطابق الزام قانونی، در جرایم موضوع تبصره ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری از جمله جرایم علیه امنیت، در مرحله تحقیقات مقدماتی وکیل مربوطه باید از میان وکلای دادگستری مورد تایید قوه قضاییه انتخاب شود، اما پس از ختم تحقیقات مقدماتی و در مرحله رسیدگی در دادگاه، متهمان حق دارند علاوه بر وکلای مذکور، سایر وکلای دادگستری را نیز به عنوان وکیل انتخاب و به دادگاه معرفی کنند و مانعی در این زمینه وجود ندارد.

فاضلی هریکندی در خصوص ادعای منتشره مبنی بر ممنوعیت ملاقات یا تماس تلفنی متهمان با خانواده‌های خود، بیان کرد: به محض معرفی متهم به زندان کلیه حقوق وی از جمله ملاقات و تماس تلفنی طبق آیین نامه سازمان زندان‌ها برقرار می‌شود و تنها در صورت تصمیم شورای انضباطی زندان، محدودیت‌هایی مطابق مقررات اعمال خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز در خصوص اخبار منتشر شده مبنی بر اعتصاب غذای تعداد از زندانیان زن در ندامتگاه فردیس گفت: اعتصاب غذای تعداد معدودی از متهمان زن مربوط به اغتشاشات اخیر در ندامتگاه فردیس در تاریخ ۱۲ دی ماه آغاز شد و طی صحبت‌هایی که مدیران زندان و سایر زندانیان با اعتصاب‌کنندگان داشتند، همه آن‌ها بین سه تا پنج روز بعد به اعتصاب خود پایان دادند، لذا پایان اعتصاب با تمایل خود زندانیان بوده و هیچ تهدیدی وجود نداشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->