روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی در واکنش به اهانت «شارلی ابدو»: اقدامات قانونی نسبت به دولت فرانسه با جدیت و مقتدرانه پیگیری شود

  • کد خبر: ۱۴۴۸۵۱
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵
آیت‌الله جنتی در واکنش به اهانت «شارلی ابدو»: اقدامات قانونی نسبت به دولت فرانسه با جدیت و مقتدرانه پیگیری شود
دبیر شورای نگهبان در واکنش به توهین اخیر یک نشریه هتاک فرانسوی به ارزش‌ها و مرجعیت، از متولیان امر خواست اقدامات قانونی خود نسبت به دولت فرانسه را با جدیت و مقتدرانه پیگیری کنند تا همه بدانند دوران توهین‌های غیرعقلانی به ارزش‌های متعالی انسان‌ها به سرآمده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱) در نطق پیش از دستور خود در جلسه این شورا ضمن تبریک به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا (س) و میلاد امام خمینی (ره) در سخنانی گفت: در آستانه سالروز میلاد با برکت حضرت فاطمه زهرا (س) هستیم؛ این عید بزرگ را به ارادتمندان آن حضرت تبریک می‌گوییم و از خداوند مهربان می‌خواهیم به ما توفیق پیروی از ایشان را عنایت فرماید.

وی در تشریح ابعاد زندگی حضرت زهرا (س)، ایشان را بارزترین مصداق کوثری دانست که خداوند به پیامبر اکرم (ص) عطا فرموده و الگویی کامل برای هر کسی است که خواستار سعادت ابدی است، تصریح کرد: از این جهت ایشان یک نعمت بی‌بدیل الهی است و شکرگزاری این نعمت نیز پای‌بندی به سیره فاطمی در زندگی است.

آیت‌الله جنتی با اشاره به اینکه معرفی صحیح سیره زندگی حضرت زهرا (س) پاسخگوی همه شبهاتی است که درباره نگاه دین مبین اسلام به زن مطرح می‌شود، اظهارداشت: ایشان در عین حال که در بالاترین مراتب حیا و عفت قرار دارد، نسبت به مسئولیت اجتماعی خود بی‌تفاوت نیست و با رعایت تمام شئون دینی، در جامعه حضور می‌یابد و با دفاع از حریم حق، تاثیرگذاری می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه استعمارگران همواره به دنبال استثمار و استفاده ابزاری از زنان بوده‌اند و به همین دلیل نمی‌گذارند زنانی که تسلیم این نگاه ظالمانه نشده‌اند، به مردم جهان معرفی شوند، خاطرنشان کرد: امروز جهان بیش از هر زمان دیگری نیازمند آشنایی با الگو‌های متعالی و برجسته است و از این جهت، معرفی ابعاد مختلف شخصیت حضرت زهرا (س) یک تکلیف است.

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قیام خونین مردم قم در اعتراض به چاپ مقاله ساواک علیه امام‌خمینی (ره) در سال ۱۳۵۶ و نیز توهین اخیر یک نشریه هتاک فرانسوی به ارزش‌ها و مرجعیت اشاره کرد و گفت: هفته گذشته و در ایامی که مصادف بود با سالگرد قیام مردم قم، شاهد بودیم که پرده از نفاق مدعیان دروغین حقوق بشر برداشته شد.

وی تاکید کرد: آن‌ها با توهین به مرجعیت دینی و سیاسی، قلب میلیون‌ها انسان آزاده را جریحه‌دار کردند؛ این رفتار‌های غیرانسانی دلیلی جز این ندارد که دشمنان انقلاب اسلامی توطئه‌های خود علیه مردم شریف ایران را نقش بر آب می‌بینند و به خوبی می‌دانند دلیل شکست آنها، پیوند قلبی مردم مومن ایران و مردم آزاده منطقه با شخصیت گرانقدر ملی و مرجعیت بزرگ دینی است.

آیت‌الله جنتی متذکر شد: این رفتار بی‌خردانه مدعیان دروغین حقوق بشر، که مانند خاک بر چهره خورشید پاشیدن است، پیش چشم انسان‌های آزاده جهان قرار دارد و باعث می‌شود اعتبار جهانی آن‌ها بیش از پیش زیر سوال برود و دروغین بودن ادعا‌های آن‌ها آشکارتر شود.

وی افزود: حقیقت این است که مرجعیت دینی و سیاسی عمر خویش را مومنانه در راه مجاهدت برای تعالی ارزش‌های الهی صرف و در این راه با خدا معامله کرده‌اند و مرارت‌ها و ملامت‌های این راه را به جان خریده‌اند، لذا عزت امروز آن‌ها عزت خدشه‌ناپذیر الهی است که منافقان از معنای آن آگاهی ندارند.

دبیر شورای نگهبان در خاتمه از متولیان امر خواست اقدامات قانونی خود نسبت به دولت فرانسه را با جدیت و مقتدرانه پیگیری کنند تا همه بدانند دوران توهین‌های غیرعقلانی به ارزش‌های متعالی انسان‌ها به سرآمده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->