امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی قالیباف به دانشگاه جاکارتا رفت + فیلم تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انگلیس ایران را در پی اعدام «علیرضا اکبری» تهدید کرد!

  • کد خبر: ۱۴۵۲۸۷
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴
  • ۱
انگلیس ایران را در پی اعدام «علیرضا اکبری» تهدید کرد!
وزیر امورخارجه انگلیس در واکنش به اعدام علیرضا اکبری پیامی توییتری منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جیمز کلورلی وزیر امورخارجه انگلیس به اعدام علیرضا اکبری جاسوس انگلیسی واکنش نشان داد.

وی در پیامی توئیتری اعدام این جاسوس را که برای دستگاه‌های امنیتی انگلیس فعالیت می‌کرد، وحشیانه خواند و تاکید کرد که این اقدام مستحق محکوم‌کردن به شدیدترین شکل ممکن است.

کلورلی ادعا کرد: این اقدام بی پاسخ نخواهد ماند و یاد من با خانواده علیرضا اکبری است.

پیش از این، نخست‌وزیر انگلیس هم در ادامه مداخلات این کشور در امور داخلی ایران به اعدام علیرضا اکبری واکنش نشان داد و گفت که از این اتفاق متحیر شده است.

در ادامه بخوانید: 

نخستین واکنش انگلیس به اعدام علیرضا اکبری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶
0
0
هموطنان گلم ببینید و بشنوید دقت کنید انگلیس هنوز برای ایران در چه فکر است.استخدام ایرانی جاسوس یعنی چه.انگلیس در ایران سفیر دارد چرا اینقدر ناجوانمردانه دنبال جاسوسی است.واقعأ واقعاً هنوز انگلیسی ها فکر می‌کنند ما ملت ایران باید برده وگاوچران ونوکر آنها باشیم.یا نه باید علیرغم بی طرفی در جنگ جهانی که تصمیم داشتن ایران را درگیر جنگ کنند از جوانان ایران پیش قراول نظامی تشکیل دهد ما را بفرستد در دهان شوری سابق.تا شوری مجبور شود تمام مردان وزنان ما را نابودکند آنوقت کشور ما یک سرزمین سوخته برجا بماند بدون ملت غیرتی سپس خودشان برمنابع زیرزمینی ایران حاکم شوند؟موفق نشدن شاه ایران فهمید انگلیسی ها نقشه نابودی شیرمردان ایران را دارد قبول نکرد اما انگلیس نامرد تلافی کرد تمام ذخیره غذایی ملت را چپاول کرد فقروگرسنگی بر تمام کشور شیعه ایران حاکم بیماری وبا بر کشور حاکم انگلیس نامرد اجازه واردات دارو واعزام بیمار حتی به افغانستان وعراق هم نداد کوچه ها پارک ها مملو از جسد فوت شدگان نیمی از ملت ایران دچار مرگ ومیر شدن نماینده انگلیس خبیث با لشکر اجساد مردگان عکس گرفته بود.باز راضی نشد شاه ایران را به موریس تبعید کرد.کاباره ها را در ایران رونق داد.نامردا ابتدا اعتقادات یک ملت را شناسایی سپس وارد نابودی وتغیر میشن
در اغنشاشات اخیر دیدیم چگونه کشف حجاب را برنامه ریزی کرد.یااینکه در جنگ۸ساله در شهادت حاج قاسم وفخری زاده اطلاعات گرفتن دادن رژیم صهیونسیتی وآمریکا هنوز انگلیس بر آن است ایران را مستعمره خود نماید.ای کاش بدانیم مستعمره یعنی چه؛ای کاش بدانیم آنهایی که غلام حدقه بگوش انگلیس هستند چه نقشه ای برای ما ملت کشیدن.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->