دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد آغاز به کار کرد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) ستاد انتخابات کشور با انتشار اطلاعیه شماره ۲ شرایط ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورای اسلامی روستا را اعلام کرد از مرکز تا مرز؛ دومین همایش دیپلماسی استانی در مشهد کره‌شمالی یک موشک بالستیک به سمت دریای ژاپن شلیک کرد با میانجیگری ترکیه، اعضای خانواده شهید هنیه از غزه خارج شدند روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند دیپلماسی استانی، پیوند سیاست خارجی با زندگی مردم
سرخط خبرها

طالبان در واکنش به مخالفت جامعه جهانی برای محدودیت‌ها: اجازه اقدامات غیرشرعی نمی‌دهیم

  • کد خبر: ۱۴۵۳۲۹
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۸
  • ۱
طالبان در واکنش به مخالفت جامعه جهانی برای محدودیت‌ها: اجازه اقدامات غیرشرعی نمی‌دهیم
در جلسه ویژه سازمان ملل درباره وضعیت زنان افغان، نماینده این سازمان در امور افغانستان گفت که محدودیت‌هایی که طالبان بر زنان و دختران وضع کرده، حقوق بنیادین بشر و وعده‌های طالبان پیش از رسیدن به قدرت را نقض می‌کند. سخنگوی طالبان در واکنش گفته است حکومت طالبان اجازه «اقدامات غیرشرعی در کشور» نمی‌دهد.

به گزارش شآرانیوز؛ به نقل از شبکه خبری ای‌بی‌سی، روزا اوتانبایوا، نماینده ویژه سازمان ملل در امور افغانستان تاکید کرد که سیاست های طالبان در قبال زنان، تاثیرات مخربی خواهد داشت، از جمله بر روند کمک‌های بشردوستانه بین المللی.

یازده عضو شورای امنیت سازمان ملل خواستار لغو فوری ممنوعیت تحصیل دختران افغان در مقطع متوسطه و ممنوعیت تحصیلات عالی برای دختران و زنان افغان شدند. آنها همچنین محدودیت‌های وضع شده بر حقوق انسانی زنان و آزادی آنها را محکوم کردند.

نماینده انگلیس در سازمان ملل گفت: در نتیجه محدودیت‌هایی که بر زنان شاغل در گروه‌های بشردوستانه وضع شده، روز پنجشنبه ۱۵ درصد از سازمان‌های غیردولتی فعالیت خود در افغانستان را متوقف کرده و ۶۸ درصد از آنها فعالیت‌شان را به شکل چشمگیری کاهش داده‌اند. کمک های بشردوستانه بدون زنان ادامه نخواهد یافت.

همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که آمریکا روز جمعه شورای امنیت سازمان ملل را تحت فشار گذاشته تا قطعنامه‌ای را تصویب کند که از مقامات طالبان می‌خواهد ممنوعیت‌های کار برای زنان در سازمان‌های غیردولتی و تحصیل در دانشگاه‌ها و دبیرستان‌ها را لغو کنند.

شورای امنیت سازمان ملل در روز جمعه به درخواست امارات و ژاپن و با هدف بررسی سیاست‌های طالبان در قبال زنان، تشکیل جلسه محرمانه داد.
لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل در این جلسه گفت که با توجه به وخامت اوضاع، باید به اتفاق آرا قطعنامه‌ای برای محکوم کردن این ممنوعیت‌ها اتخاذ کرد و خواستار لغو فوری آن‌ها شد.

هنوز مشخص نیست که آیا همه اعضا از چنین اقدامی حمایت خواهند کرد یا خیر. تصویب این قطعنامه به ۹ رأی موافق و عدم وتوی روسیه، چین، انگلیس، فرانسه یا آمریکا (اعضای دائم این شورا) نیاز دارد.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان در واکنش به نشست روز جمعه شورای امنیت سازمان ملل در مورد افغانستان گفته است حکومت طالبان به آنچه «اقدامات غیرشرعی در کشور» خوانده اجازه نمی‌دهد.

در نشست روز جمعه شورای امنیت پشت درهای بسته برگزار شد، به گفته دیپلمات‌ها، آمریکا شورای امنیت سازمان ملل را تحت فشار قرار داده تا قطعنامه‌ای را تصویب کند که از طالبان خواسته شود ممنوعیت‌های کار برای زنان در سازمان‌های غیردولتی و تحصیل در دانشگاه‌ها و دبیرستان‌ها را لغو نند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان در واکنش به نشست روز جمعه شورای امنیت سازمان ملل در مورد افغانستان گفته است حکومت طالبان اجازه «اقدامات غیرشرعی در کشور» را نمی‌دهد. 

مجاهد در یک رشته توییت نوشته است «نگرانی‌های آنها را درک می‌کنیم. ولی امارت اسلامی تلاش میکن که تمام امور را در پرتو شریعت اسلامی تنظیم کند. زیرا روی احساس مسؤلیت در برابر دین و مردم خود نمی‌تواند به اقدامات غیرشرعی در کشور اجازه بدهد.»

او افزوده است «ایجاب می‌کند که سازمان‌های جهانی و کشورها، حالت کشور ما و خواست‌های دینی ملت ما را درک نمایند و موضوعات بشری همچنان کمک‌های انسانی را با مسائل سیاسی ربط ندهند. ما در تمام آن بخش‌ها آماده همکاری‌ هستیم که در تطابق با اصول دینی و ارزش‌های کشور ما قرار داشته باشد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۴
0
0
خودتون هم نمیدونید چی میگید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->