پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات نشست میرکاظمی و کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲| اجماع نظر نمایندگان بر عدم تناسب افزایش ۲۰ درصدی حقوق با نرخ تورم

  • کد خبر: ۱۴۵۴۰۴
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۲
  • ۱
جزئیات نشست میرکاظمی و کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲| اجماع نظر نمایندگان بر عدم تناسب افزایش ۲۰ درصدی حقوق با نرخ تورم
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با اشاره به حضور رئیس سازمان برنامه بودجه در جلسه این کمیسیون گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه در این جلسه توضیحات مفصلی در رابطه با ویژگی و شاخص‌های کلان پیش بینی شده در لایحه بودجه، ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیداحسان ارکانی در تشریح جزئیات جلسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه بیان کرد: جلسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ با حضور میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و پورمحمدی، معاون وی برگزار شد. رئیس سازمان برنامه و بودجه در این جلسه توضیحات مفصلی در رابطه با ویژگی و شاخص‌های کلان پیش بینی شده در لایحه بودجه، ارائه داد. همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه تفاوت‌های ارقامی بودجه سال ۱۴۰۲ با بودجه سال ۱۴۰۱ را تشریح کرد.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ادامه داد: همچنین مسئولین سازمان برنامه بودجه توضیحاتی در رابطه با تفکیک منابع درآمدی و مصارف هزینه‌ای این لایحه ارائه کردند.

ارکانی با بیان اینکه جدا کردن سرفصل‌های تبصره ۱۴ از ذیل آن که به موضوع هدفمندی یارانه‌ها اشاره دارد، یکی از نکات قابل توجه لایحه بودجه امسال است بیان کرد: این در حالی است که سر فصل تبصره ۱۴ در منابع و مصارف عمومی ادغام شده است، به واقع برخی از منابع و مصارف سال‌های گذشته درقالب تبصره ۱۴ و هدفمندی اساساً ماهیت یارانه‌ای نداشته و بلکه ماهیتش مصارف عمومی بوده و به غلط در ذیل تبصره ۱۴ تعریف شده بود بنابراین امسال در لایحه بودجه قسمت‌های از آن موارد که جنبه عمومی داشته را جدا کرده اند و فقط صرفاً مصارف یارانه‌ای در ذیل تبصره ۱۴ درج شده است.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با اشاره به ادامه مذاکرات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه تاکید کرد: در ادامه جلسه نمایندگان کمیسیون تلفیق، نظرات و انتقادات خودشان را درباره لایحه بودجه و اظهارات رییس سازمان برنامه و بودجه مطرح کردند. همچنین عمده نظرات نمایندگان در این جلسه مربوط به مسائل معیشتی، اقتصادی و مدیریت تورم و اتخاذ تصمیمات بودجه‌ای بود که پیشنهاد شد دولت باید به شکلی آن‌ها را در لایحه بودجه تنظیم کند که کمترین تورم و فشار اقتصادی بر مردم ایجاد شود و از سوی دیگر بتواند در واقع قدرت خرید مردم را افزایش دهد.

ارکانی تاکید کرد: همچنین یکی از موضوعاتی که مورد انتقاد بسیاری از نمایندگان قرار گرفت، موضوع افزایش بسیار ناچیز و ۲۰ درصدی حقوق شاغلین و بازنشستگان در لایحه بودجه ۱۴۰۲ بود که به نسبت پیش‌بینی تورم ۴۰ درصدی پیش‌رو، حداقل قدرت خرید مردم را کاهش خواهد داد لذا این موضوع یکی از موضوعات مهمی بود که همه نمایندگان روی آن اجماع داشتند.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ ادامه داد: همچنین کمیسیون شیفت صبح امروز به بررسی منابع درآمدی لایحه بودجه و در شیفت بعد از ظهر هم به بررسی منابع واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی می‌پردازد. کمیسیون تلفیق در شیفت صبح روز دوشنبه به بررسی منابع و مصارف  تبصره ۱۴ می‌پردازد و در شیفت عصر هم میزان و نحوه افزایش حقوق کارکنان، شاغلین و بازنشستگان را بررسی خواهد کرد.

ارکانی  ادامه داد: نهایتاً پیش بینی می‌شود کمیسیون تلفیق در شیفت صبح روز سه شنبه به بررسی جدول اعتبارات استان‌ها پرداخته و در شیفت عصر هم به جمع بندی نهایی کلیات لایحه بودجه می‌پردازد تا ان شاءالله کلیات لایحه بعداً در صحن علنی مورد رسیدگی قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
0
0
سلام و عرض ادب و احترام، خواهشان بازنگری کنید در افزایش حقوق ها، طبق قانون حقوق ها باید بر اساس تورم واقعی که الان بالای 60 درصد شده و خط فقری که الان بالای 18 میلیون شده افزایش پیدا کند، این حقوق‌های کم جوابگوی ده روز زندگیه، حقوق‌ها ریالی شده هزینه ها دلاری، خواهشان رسیدگی بفرمایید. ممنون.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->