ادامه ریزش نرخ دلار | اسکناس آمریکایی یک کانال دیگر را از دست داد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) رد پای دایناسور در زرند، به جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود بسته حمایتی وزارت راه از مستأجران تصویب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | پرداخت وام ودیعه ۴۰۰ میلیونی به دهک‌های پایین ذوق بازار سهام از مذاکرات | بورس ۶۲ هزار واحد رشد کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) نیمی از مخازن سد‌های کشور پُر شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) طلا کانال ۷ میلیون تومان را از دست داد | سقوط سکه به زیر کانال ۸۰ میلیون تومان طعم تلخ گرانی میوه در کام مردم | میوه خوردن هم لاکچری شد وضعیت بازارهای طلا، دلار و کالاهای وابسته به ارز در روز مذاکرات | خواب نیمروزی بازارها قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی امروز (یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد + جزئیات ریزش دلار به کانال ۸۰ هزار تومان | قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ریزش شدید قیمت طلا در مشهد یک روز پس از مذاکرات عمان (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | این خبر به‌روز‌رسانی می‌شود علت کمبود شکر و روغن در فروشگاه‌ها اعلام شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) آمادگی ورود به فصل خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی قیمت ارز‌های دیجیتال یک روز بعد از مذاکرات (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | سبد ارز‌های دیجیتال خانواده ترامپ به یک میلیارد دلار نزدیک شد خرید و فروش اراضی جنگلی و ملی ممنوع اعلام شد میزان مشاغل غیررسمی کشور به ۵۶ درصد رسید طرح کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های کمتربرخوردار، امسال ادامه دارد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم بانک‌ها تا پایان سال ۱۴۰۳ چه میزان به خودی‌ها وام دادند؟ + جدول قیمت دلار توافقی امروز (یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد آغاز اولین فروش سال ۱۴۰۴ سایپا با ۵ محصول از فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین‌ماه) + جدول یک میلیون و ۸۰۰ هزار ایرانی اشتغال ناقص دارند رشد ۱۴ درصدی جابه‌جایی مسافران در فرودگاه بین‌المللی مشهد ۱۵۸ میلیارد تومان سود به یک میلیون سهام‌دار پرداخت شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان شد قیمت خرید تضمینی گندم امسال تغییری نخواهد کرد پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴)| بازار مثبت می‌ماند؟ پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توزیع ۸۳ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی ۳ استان

  • کد خبر: ۱۴۵۵۲۹
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۸
توزیع ۸۳ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی ۳ استان
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت حیدریه از توزیع ۸۳ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی در جنوب خراسان رضوی و استان‌های خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد بلندی امروز، ۲۵ دی ماه، در نشست خبری با خبرنگاران خاطرنشان کرد: طی چند ماه گذشته با توجه به گذر از شرایط کرونا و پایان محدودیت‌ها و افزایش سفر‌ها و همچنین با توجه به قرار گرفتن تربت حیدریه در مسیر مشهد، شاهد افزایش مصرف بنزین در کشور و منطقه بودیم.

وی تصریح کرد: ناترازی میزان مصرف نسبت به تولید ایجاب کرد تا برنامه‌ریزی لازم برای تامین سوخت صورت گیرد که اگر این برنامه‌ریزی انجام نمی‌شد، قطعا در تامین بنزین با مشکل مواجه بودیم.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت حیدریه ادامه داد:، چون میزان انتقال فرآورده با خط لوله برای مصارف منطقه کافی نبود، باید حمل سوخت با نفتکش از مبدا بندر عباس و کرمان انجام می‌شد.

وی اظهار کرد: در همین راستا به صورت میانگین ۹۰۰ هزار لیتر بنزین توسط نفتکش‌ها از مبادی تامین سوخت به منطقه تربت حیدریه حمل شد که این انتقال فرآورده با توجه به مسافت ۱۳۰۰ کیلومتری میان تربت حیدریه، بندر عباس و کرمان، خطراتی در پی داشته و دارد که خوشبختانه در این مدت شاهد کمترین اتفاق و خطر بودیم.

بلندی در همین خصوص با تقدیر از مناطق نفتی بندر عباس و کرمان و شرکت‌های حمل و نقل و رانندگان بیان کرد: با همکاری‌های صورت گرفته توانستیم جزو مناطق نفتی برتر کشور در حوزه حمل و نقل باشیم.

مدیر منطقه نفتی تربت حیدریه خاطرنشان کرد: از ابتدای مهر ماه علاوه بر بنزین، تامین سوخت نیروگاه سیکل ترکیبی قائن، نفت سفید بخشی از خراسان جنوبی و استان سیستان و بلوچستان نیز صورت گرفته است.

وی همچنین به وضعیت توزیع فرآورده‌های نفتی طی چند روز اخیر اشاره کرد و گفت: از ابتدای دی ماه تاکنون ۸۳ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی در منطقه جنوب خراسان رضوی، استان‌های خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان توزیع شده که ۴۴ میلیون لیتر نفت گاز برای نیروگاه قائن بوده است.

بلندی در ادامه از حمل ۱۵۹ میلیون لیتر فرآورده از مبادی نفتی به منطقه و ورود ۸۶۷ میلیون لیتر انواع فرآورده با خط لوله به انبار نفت منطقه تربت حیدریه خبر داد.

وی افزود: تامین سوخت دوم (نفت و گاز) برای نانوایی‌ها و مرغداری‌ها با همکاری جهاد کشاورزی استان و همچنین ارسال سوخت دوم برای مراکز درمانی، خوابگاه‌های دانشجویی و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز از دیگر اقدامات این منطقه در روز‌های اخیر بوده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت حیدریه از اعزام نیرو و اکیپ‌های لازم به شهرستان‌ها و مستقر کردن یک نیرو در فرمانداری‌ها برای هماهنگی‌های لازم نیز خبر داد و گفت: ساماندهی وانت نفتکش‌ها برای ارسال نفت سفید به مناطقی که گاز آن قطع شده، صورت گرفته است.

وی از مردم خواست با مصرف بهینه و صرفه‌جویی در گذر از فصل سرما به دستگاه‌ها کمک کنند.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت حیدریه یکی از مناطق سی‌وهفت‌گانه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران است که از سال ۱۳۳۹ شمسی به خط لوله نفت سراسری متصل است و چهار ناحیه مشتمل بر ۱۰ شهرستان تربت حیدریه، مه‌ولات، زاوه، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیل‌آباد، کوهسرخ، گناباد و بجستان را تحت پوشش دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->