ماجرای عجیب و ادامه دار بیرانوند، پرسپولیس و تراکتور ویدیوی عزاداری یاسین سلمانی در شب عاشورا بازگشت لک به اهواز راکیتیچ کفش هایش را آویخت حیدری دستیار ساپینتو شد سرگیجه فرعباسی بین فولاد و استقلال دوناروما سکوتش درباره برخورد با موسیالا را شکست تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست گم شدن ۲ دوچرخه‌سوار ایرانی در کوه سبلان صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها!
سرخط خبرها

دغدغه ساپینتو برای نقل و انتقالات زمستانی استقلال

  • کد خبر: ۱۴۵۸۱۵
  • ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
دغدغه ساپینتو برای نقل و انتقالات زمستانی استقلال
نقل و انتقالات زمستانی استقلال این روزها حواشی زیادی ایجاد کرده است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، ساپینتو سرمربی استقلال چند بازیکن از لیگ را مد نظر دارد تا برای نیم فصل دوم این نفرات جذب تیم شوند، اما در این میان داستان معاوضه چند بازیکن استقلال با تیم‌های لیگ برتری به دردسر بزرگی در این تیم تبدیل شده است. گویا ساپینتو خواستار جذب پاتوسی از تیم فولاد خوزستان شده و همین طور آلوز از تیم تراکتور را پسندیده است، اما مدیران استقلال قصد دارند این دو بازیکن را با بازیکنان مازاد استقلال تعویض کنند.

مسئولان فولاد خواستار آرش رضاوند شدند تا این بازیکن که بار‌ها حضورش دراین تیم مطرح و منتفی شد این بار به خوزستان برود و مدیران این تیم حاضر شدند در مقابل وی پاتوسی را به استقلال واگذار کنند، اما استقلالی‌ها با این معاوضه مخالفت کردند و قصد جانشین کردن زبیر نیک نفس را دارند.

از طرفی جریان بازگشت کاوه رضایی نیز به بن بست رسیده است چون این بازیکن عملکرد قابل توجهی در تراکتور نداشته و ساپینتو اصراری به بازگشت وی ندارد، زیرا تیم مهاجمان بسیاری دارد که شرایط مشابه رضایی دارند. اصرار مدیران فولاد به بازگشت رضاوند با واکنش منفی ساپینتو همراه شده و وی اعلام کرده در صورتی که باشگاه قصد واگذاری رضاوند به فولاد را داشته باشد وی نیز تمایلی به حضور پاتوسی ندارد و ترجیح می‌دهد رضاوند را در ترکیب تیمش داشته باشد. این در حالی است که فعلا پنجره نقل و انتقالات استقلال هم بسته است!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->