اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

دردسر بزرگ برای ستاره فرانسه و تاتنهام: باید بروی!

  • کد خبر: ۱۴۵۹۵۹
  • ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۱
دردسر بزرگ برای ستاره فرانسه و تاتنهام: باید بروی!
هوگو لوریس با عملکرد ضعیف خود در هفته‌های اخیر باید به فکر تیمی جدید باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکشنبه شب و درحالی‌که تنها چهارده دقیقه از شروع دربی شمال لندن بین تاتنهام و آرسنال می‌گذشت، یک اشتباه عجیب و غیرمنتظره از هوگو لوریس، سنگربان تاتنهام، باعث شد شاگردان آنتونیو کونته دروازه‌شان را باز شده ببینند. بوکایو ساکا در سمت راست شوتی به سمت تیر نزدیک شلیک کرد که در میانه راه به بازیکنان برخورد کرد و منحرف شد.

توماس پارتی توپ را یک بار دیگر به ساکا داد که در سمت راست حضور داشت و او با پیشروی به سمت سسنیون حرکت کرد. ساکا که گزینه چندانی مقابل خود نمی‌دید تصمیم گرفت از زاویه بسته اقدام به شوتزنی کند. توپ که با برخورد به سسنیون کمی منحرف شده بود به سمت هوگو لوریس رفت. دروازه‌بان فرانسوی تاتنهام نتوانست واکنش مناسبی نشان بدهد و با کف دست توپ را لمس کرد، اما توپ از خط دروازه عبور کرده و آرسنالی‌ها را پیش انداخت. این گل به عنوان گل به خودی به نام دروازه‌بان ملی‌پوش فرانسوی تاتنهام ثبت شد.
این چهارمین اشتباه منجر به گل سنگربان ۳۶ ساله فرانسوی در فصل جاری بود که بیشتر از هر دروازه بانی در لیگ برتر است. لوریس که اخیرا از بازی‌های ملی خداحافظی کرده، یازده سال است برای تاتنهام بازی می‌کند، ولی اشتباهات او که دیگر تبدیل به عادت شده اند، خشم هواداران را باعث شده و خواهان جذب یک گلر جدید هستند.

لوریس با سابقه بازی برای نیس و لیون، یک قهرمانی جهان با فرانسه را در کارنامه دارد و با تیم ملی کشورش نایب قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲ نیز شد. او با تاتنهام در سال ۲۰۱۹ نایب قهرمانی چمپیونزلیگ را کسب کرد، ولی به نظر دوران او در تاتنهام را باید تمام شده دانست. از جوردن پیکفورد، گلر تیم ملی انگلیس و باشگاه اورتون و نیز داوید رایا، گلر برنتفورد و تیم ملی اسپانیا، به عنوان گزینه‌های جانشینی لوریس درون دروازه تاتنهام برای فصل بعد نام برده می‌شود. تاتنهام که برای رسیدن به مقام قهرمانی تلاش می‌کند، در حال حاضر پس از آرسنال، سیتی، نیوکسل و یونایتد در رده پنجم جدول قرار دارد.

منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->