فرماندار مشهد: در بخش زیرساخت‌های هوایی و ریلی با مشکلاتی مواجه هستیم پژمانفر: امروز بسیاری از زائران خارجی ایران را تنها با مشهد می‌شناسند معاون استاندار خراسان رضوی: الگوی آستان قدس در پذیرایی از زائران باید توسعه یابد نایب رئیس دوم مجلس: نگاه به موضوع زیارت باید ملی و بین‌المللی باشد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی: پیگیر تحویل ۶۰ واگن جدید مترو و ۲۵۰ اتوبوس شهری به مشهد هستیم استاندار خراسان رضوی: مشهد نیازمند توجه ویژه و نگاه ملی در حوزه زیرساخت‌هاست اوکراین از آمادگی زلنسکی برای گفت‌و‌گو با پوتین خبرداد معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد: اجرای برنامه‌های جامع برای تأمین امنیت زائران پیاده در دهه پایانی صفر ۲۰ تن پلوتونیوم به نیروگاه‌های برق هسته‌ای آمریکا تزریق می‌شود وزیر دفاع: در جنگ تحمیلی اخیر از تجهیزات پیشرفته خود استفاده نکردیم | آینده تعارضات منطقه‌ای به میزان قدرتمندی ایران بستگی دارد پنتاگون خواستار توسعه برنامه موشک‌های پیشرفته شد معترضان لندنی با تجمع در مقابل سفارت اسرائیل خواستار توجه جهان به غزه شدند + فیلم تامین امنیت مراسم عزاداری دهه آخر صفر توسط پلیس در مشهد مقدس | اشراف اطلاعاتی همراه با تلاش جهادی زمنیه ساز اجرای موفق ماموریت ترکیه کار احداث خط آهن به نخجوان را آغاز کرد فوتبالیست فلسطینی در حمله اسرائیل به صف دریافت غذا در غزه به شهادت رسید آنچه باید از موشک قاسم بصیر، نقطه‌زن‌ترین موشک ایرانی بدانید + فیلم بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره ۳ عملیات نظامی موفقیت آمیز علیه رژیم اسرائیل گفت‌وگوی وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره برنامه هسته‌ای ایران انفجار‌های پیاپی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل اوکراین (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تبریک کمیته‌های مقاومت فلسطین؛ یمن موشک جدیدی را علیه اسرائیل آزمایش کرد + فیلم حمله موشکی یمن و وقوع انفجار در تل آویو با مصدومیت تعدادی از صهیونیست‌ها جزئیات مصاحبه مهم لاریجانی: از مذاکرات هسته‌ای تا تقویت بنیه دفاعی و آفندی ایران ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه اول شهریور ۱۴۰۴) تعطیل نیستند؟ پیام تسلیت وزیر کشور جمهوری آذربایجان به همتای ایرانی در پی حادثه تروریستی ایرانشهر فرانسه: مذاکرات جدیدی با ایران هفته آینده برگزار خواهد شد اسامی و تصاویر شهدای حادثه تروریستی محور خاش–ایرانشهر | یک شهید از خراسان رضوی است بیانیه فراجا در پی حمله تروریستی ایرانشهر و شهادت ۵ نفر از پرسنل انتظامی (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محکومیت یک میلیون دلاری ترامپ به دلیل شکایت هیلاری کلینتون

  • کد خبر: ۱۴۶۳۶۹
  • ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۶
محکومیت یک میلیون دلاری ترامپ به دلیل شکایت هیلاری کلینتون
یک دادگاه فدرال در آمریکا دونالد ترامپ و یکی از وکلایش را به پرداخت نزدیک به یک میلیون دلار غرامت به هیلاری کلینتون محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش‌تر هیلاری کلینتون، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق این کشور شکایت کرد و خواستار دریافت غرامت ۱ میلیون دلاری برای هزینه‌های قضایی شد که در پرونده شکایت ترامپ از او برای توطئه ادعایی در انتخابات ۲۰۱۶ صرف کرده بود.

صدور حکم این پرونده نشان از تازه‌ترین شکست حقوقی ترامپ دارد، شخصی که با سیلی از تحقیقات جنایی و مدنی مواجه است. بعضی از وکلای ترامپ هم به دلیل دفاع از او در دادگاه، با تحقیق و بازجویی مواجه شده‌اند.

در حکم ۴۶ صفحه‌ای دادگاه ترامپ و وکیلش – که مبلغ جریمه آن ۹۳۷ و ۹۸۹ دلار است، آمده است: ما با پرونده‌ای مواجه هستیم که چه از نظر حقوقی و چه از نظر حقیقی، هرگز نباید ثبت می‌شد. این شکایت با سوءنیت و با هدفی ناصحیح ثبت شده است.

ترامپ در مارس ۲۰۲۲ هیلاری کلینتون و کمیته ملی حزب دموکرات را به هم‌دستی با اداره تحقیقات فدرال آمریکا برای بدنام کردن ترامپ متهم کرد. ترامپ مدعی شد که آن‌ها با ترسیم ارتباط دروغین میان این رئیس‌جمهوری سابق آمریکا و دولت روسیه، تلاش کردند در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ محبوبیت او را کاهش دهند.

در مقابل، وکلای کلینتون در پرونده شکایت خود نوشتند: یک دادستان منطقی، به هیچ وجه این پرونده (شکایت ترامپ از کلینتون) را تشکیل نمی‌داد، چه برسد به آنکه آن را پیگیری کند، آن هم بعد از آنکه چندین درخواست برای رها کردن این شکایت، نشان داد که چه نقص‌های اساسی و درمان‌ناپذیری دارد.

آلینا هابا، وکیل ترامپ که به همراه ترامپ به پرداخت این جریمه ۱ میلیون دلاری محکوم شده، پیش‌تر شکایت کلینتون را دارای انگیزه‌های سیاسی دانسته و گفته بود: اینکه یک هفته مانده به انتخابات (میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا) تشکیل پرونده داده‌اند، چیزی جز تلاشی ناچیز برای کسب امتیاز سیاسی نیست.

آمریکا در سال ۲۰۱۶ روسیه را به دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آن سال برای شکست هیلاری کلینتون، نماینده حزب دموکرات و پیروزی دونالد ترامپ (از حزب جمهوری‌خواه) متهم کرد. روسیه این ادعا را رد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->